Νέα

Κατεστραμμένος απελπισμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Απο τις ελαχιστες γνωσεις που εχω στο ανθρωπινο ειδος μπορω να πω οτι καποιος που δηλωνει οτι του αρεσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ ειναι μαλλον απιθανο να εχει τασεις αυτοκτονιας

ενω νικ-αιλοβγιου-κεηβ αν του αρεσαν οι ΒΥΖΑΡΕΣ?

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βάλτε κάνα link εκτός bourdela να το δούμε και να το αξιολόγήσουμε..

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Θα είχες λόγους να στενοχωρηθείς αν έβγαινε βίντεο στο νετ που το φόρμαραν σε εσένα αντί στην γκόμενα σου. Τώρα δεν βλέπω τον λόγο να συγχύζεσαι, ούτε γυναίκα σου είναι να πληρώνεις διατροφές, ούτε παιδάκια έχετε μαζί. Να σου πω εγώ περιπτώσεις παντρεμένων με παιδάκια που πιάνουν την καλή γυναικούλα τους με γκόμενους (εκεί να δεις δράματα). Εσύ έχεις πολύ καλύτερες επιλογές από το να αυτοκτονήσεις ... ειδικά αφού της αρέσει να βγάζει την μούρη της σε κάμερα κάτι θα σκεφτείς.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε το να αυτοκτονήσεις δεν θα βγάλεις και κάτι απλός κάνε την ποιο πέρα και τα πράγματα με τον καιρό θα λυθούν αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις την ζωή σου και όχι το καθένα βίντεο που βγαίνει στο νετ . Πιστεύω ότι θα καταλάβει τι μπορεί να έγινε μεταξύ σας και έτσι μπορεί να λυθεί η παρεξήγηση .

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Επειδη φιλε dancing εχεις ποσταρει κατα καιρους διαφορα σεναρια επιστημονικης φαντασιας  (βγαλμενα απο την πιο high-budget τσοντα) οσο ναναι δυσκολευομαι να παρω στα σοβαρα τα οσα λες επομενως θα σου πω για αρχη να αλλαξεις το nickname σε "dancing with the reindeers".Νομιζω οτι πλεον σου ταιριαζει καλυτερα :grin: :grin:

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
υπάρχει κάπου το videaki να κρίνουμε και εμείς αν πρέπει να αυτοκτονήσει ή όχι??

Πάντως αν μιλάει σοβαρά να αυτοκτονήσει είναι άξιος της μοίρας του

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Με λυπη βλεπω οτι αντι να ακουσω καμμια καλη συμβουλη αντιμετωπισης ολοι με αμβισβητειται!Το βιντεακι ναι,ειναι παλιο!!!!!!!!Εγω ο μαλακας το εμαθα προσφατα!Και ειναι ΜΕΓΑΛΟ το σοκ μου!!!!Λετε να ηθελα να γινω ρεζιλι κανοντας πλακα με τεοια θεματα??Τελοπαντων δουλεια καποιων εξυπνων :jerking: :jerking: εδω μεσα οπως αυτος ο stranger η ο βολταιρος δεν ειναι να βρειται αν λεω η οχι την αληθεια,αλλα να με συμβουλεψετε!Εχω σκεφτει ακομη και να αυτοκτονησω παιδες!Η γυναικα που λατρευα σαν κορη οφθαλμου με προδωσε... :headbang: :headbang:

Eσύ δεν το έπαιζες master του έρωτα και έδινες συμβουλές πως να ρίξουμε γκόμενα?  :idiot:Ενώ στην αρχή έλεγες ότι ήσουν 21 μετά το έκανες 19 και τώρα 26.Παρουσίασες και ένα βιντεάκι που παίζει εδώ και 2 χρόνια απο την Κω και θέλεις να σε πιστέψουμε. :uglystupid:
Μάλλον τελικά είσαι master της  :jerking:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Βάλτε τουλάχιστον το site στο οποίο υπάρχει αυτό το video k τι να γράψουμε στην αναζήτηση, να δούμε ακριβώς κ για τι πράγμα μιλάει..

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
To καλυτερο της υποθεσης ειναι οτι το βιντεακι αυτο υπηρχε ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο youtube για αρκετο καιρο μαλιστα!Κοντα 2 μηνες..Υπηρχε μαλιστα και ενα σχολιο απο κατω που ελεγε οτι το βιντεο το τραβηξε οντως η φιλη τους με το κινητο και αργοτερα τσακωθηκαν πολυ ασχημα και της ειπε τωρα θα δεις τι θα σου κανω..Και φυσικα τι να ελεγαν αυτες αφου με τη θεληση τους τα εκαναν..Κω ειναι ρε παιδια γιατι εχω ακουσει για Κατακολο Ηλιειας οτι ειναι τραβηγμενο.Τεσπα.Η ζωη για κατι τετοια αξιζει ππραγματικα και οχι για γκομενες λυκε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Eσύ δεν το έπαιζες master του έρωτα και έδινες συμβουλές πως να ρίξουμε γκόμενα?  :idiot:Ενώ στην αρχή έλεγες ότι ήσουν 21 μετά το έκανες 19 και τώρα 26.Παρουσίασες και ένα βιντεάκι που παίζει εδώ και 2 χρόνια απο την Κω και θέλεις να σε πιστέψουμε. :uglystupid:

Καλόοοοοό!!!
Πολύ καλοοοοοό!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Εσυ τραβα κλασε μου τ αρχιδια!!!Και τραβα και εκει που μας ρωτανε για ηλικιες να δεις τι ειπα!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εσυ τραβα κλασε μου τ αρχιδια!!!Και τραβα και εκει που μας ρωτανε για ηλικιες να δεις τι ειπα!

Kατούρα και λίγο ρε master  :jerking: τις μαγκίτσες εκεί που σε παίρνει καραγκιοζάκι.
Όταν αποφασίσεις πόσο είσαι πές μας  :2funny:
Πάντως η πλάκα είναι που  το πίστεψες κιόλας ότι την είχεις και γκόμενα.Καλά μιλάμε για τελειωμένη κατάσταση  :idiot:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ΣΙΓΑ ρε φιλε ...η γυναικα μου συνεχεια ειναι στο internet. τουλαχιστον 7 βιντεακια στο yutum

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες σόρρυ που μπαίνω σα σφηνόπουτσα στο τσακωμό σας αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος να στείλει με π.μ. κανά λίνκ να δούμε το εν λόγο βίντεο ?
Μάγκα άν ήταν γκομενά σου κακώς την έδιωξες τη κοπέλα ....

Ο.Κ. το βιντεάκι το είδα ...
Ποιά από τις δύο είπαμε ήταν η δικιά σου ??
Η ξανθιά τον έφαγε κανονικά
Πάντως όπως και να έχει δεν έπρεπε να τη διώξεις  .... :dancing:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε παιδια με την κοπελλα αυτη εβγαινα πριν 1 χρονο!
ενταξει ατομο μιλάμε!ηταν λιγο ξεπέτα την ειχα παρει μαζι με τον ξαδερφο μου σε μια εκδρομή που ειχαμε πάει στο πηλιο και κοιμηθήκαμε στο ιδιο δωμάτιο και οι τρείς!
πάντως φιλαράκι εισαι τυχερος που ειχες τέτοια κοπέλλα ειχε πολλα προσόντα και μεγάλη εμπειρία.
αμα την δείς πες χαιρετίσματα απο μενα και τον κώστα απο το μενίδι με την Husqvarna TC 510 ,γούσταρε το καβάλημα συνέχεια.
αντε τυχεράκια!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ.......εστω οτι λεει αληθεια......εμενα με ενδιαφερει να μαθω αν το βιντεακι αυτο τραβηχτηκε πριν ή κατα τη διαρκεια της σχσεσης :)

επισης μπορω να το εχω και εγω σε πμ παρακαλω πολυ????????

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
sorry ρε φιλε και εγω ειχα καποτε αγορασει χαλβα απο τον σκλαβενιτη και ηταν χαλασμενος.
αλλα δεν το εκανα θεμα.
τον πεταξα στα σκουπιδια μαζυ με την συσκευασια του.
Ρε Παθος ειναι ερωτηση αυτη απο σενα????? :idiot: :idiot:

Που να φανατστω οτι ηατν ΤΕΤΟΙΑ γυναικα...Μεχρι και στους γονεις μου την εχω παει ο μαλακας :jerking: :jerking:  Το τι δωρα τις εχω κανει δε λεγεται...ταξιδια πραγματα...ολα με τα λεφτα του πατερα μου!κι αυτος  τη βοηθησε να ξεχρεωσει κι ενα αμαξι με δοσεις!Της φερθηκα σαν βασιλλισσα!!
Και μου το παιζε και παρθενα!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Φοβερή τριλογία έχει φτιάξει ο τύπος και περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο σήκουελ. Χορεύοντας με τους λύκους Ι η γκόμενα είναι παρθένα και δε του σηκώνεται
Χορεύοντας με τους λύκους ΙΙ μετά από συμβουλές γαμο-γκουρού του σάιτ της αφαιρεί ότι πολυτιμότερο έχει και την ταξιδεύει στις θάλασσες της ηδονής
Χορεύοντας με τους λύκους ΙΙΙ η παρθένα αποδεικνύεται πορνοσταρ και ο ήρωάς μας βυθίζεται σε καταθλιψη και απευθείνει το σαιξπηρικό ερώτημα να ζει κανείς ή να μη ζει...
Η συνεχεια στις οθόνες των υπολογιστών σας ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom