Νέα

Κατεστραμμένος απελπισμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φοβερή τριλογία έχει φτιάξει ο τύπος και περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο σήκουελ...
Χορεύοντας με τους λύκους Ι η γκόμενα είναι παρθένα και δε του σηκώνεται
Χορεύοντας με τους λύκους ΙΙ μετά από συμβουλές γαμο-γκουρού του σάιτ της αφαιρεί ότι πολυτιμότερο έχει και την ταξιδεύει στις θάλασσες της ηδονής
Χορεύοντας με τους λύκους ΙΙΙ η παρθένα αποδεικνύεται πορνοσταρ και ο ήρωάς μας βυθίζεται σε καταθλιψη και απευθείνει το σαιξπηρικό ερώτημα να ζει κανείς ή να μη ζει...
Η συνεχεια στις οθόνες των υπολογιστών σας ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

Μέρος 4ον...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Χορεύοντας με τους λύκους ΙV Ο ήρωάς μας παίρνει τα σκοτεινά μονοπάτια της οδού Φυλής και μέσα σ ένα ανήλιαγο υπόγειο παραδίδεται στα ορμέμφυτα ενστικτά του για να ξεχάσει...βγαίνοντας όμως ζει το εσωτερικό δράμα του μαζανθρώπου που στρέφεται εναντίον της ίδιας του της ύπαρξης και αρχίζει την πάλη με το ίδιο του το εγώ και εκεί πλανάται το ερώτημα αλήθεια ποιος θα νικήσει........ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΥΓ ευχαριστω Duracell για την ενημέρωση

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.311
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.311
Πόντοι
27.261
Που να φανατστω οτι ηατν ΤΕΤΟΙΑ γυναικα...Μεχρι και στους γονεις μου την εχω παει ο μαλακας :jerking: :jerking: Το τι δωρα τις εχω κανει δε λεγεται...ταξιδια πραγματα...ολα με τα λεφτα του πατερα μου!κι αυτος τη βοηθησε να ξεχρεωσει κι ενα αμαξι με δοσεις!Της φερθηκα σαν βασιλλισσα!!
Και μου το παιζε και παρθενα!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: νομιζω αγγιζει ορεστιαδα ο μαστορας.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Μεγάλη μορφή ο τύπος.
Αν δείτε τα πρώτα του ποστ, την έχει δει ο υπεργαμιάς των 3 ηπείρων και των 10 θαλασσών

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.311
Πόντοι
27.261
παιζει κανα λινκ με το βιδεο μετα απο τοσο καιρο μηπως ?
για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα βρε αδερφε, οχι τιποτα αλλο...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εδώ τι έγραφε ο φίλος μας στο νήμα των ελλεεινίδων:
Καλησπεριζω την κοινωνια των μπουρδελων..Βασικα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο ανθρωπους που αναγκαζονατι να πληρωνουν για να γαμησουν!Εχετε χορτασει χυλοπιτες μαγκαγια μου?Μια γνωμη λοιπον και απο καποιον που εχει 100 τα εκετο επιτυχια στε αυτες που λετε Ελεηνιδες!Οπου και να την πεσω οπως και να την πεσω μεσα σε μια ωρα απο τη στιγμη που εχω μιλησει στην γκομενα εχει κανονιστει κιολας το επομενο ραντεβου μας!Και φυσικα εκει πεφτει μαμησι κανονικα!Ειναι πουτανες η Ελληνιδες..η μαλλον καριολες για σας...Γιατι δε θα πηδηχτουνμαζι σας αλλα με ολους τους αλλους εκτος απο σας!!χαχαχαχαχαχαχαχα Θελετε και να γαμησετε αθλιοι :birdman: :birdman: :birdman: Μονο το μηνα που περασε τα ειχα ταυτοχρονα με τρεις 'Ελεηνιδες' και τις ετρωγα τις καριολες...Τι να σας πουν οι δυο τρεις ιερροδουλες οπως μουνιτσα και μπαιτ μι φρι?Αυτες ειναι πουκανουν σεξ με πληρωμη!Που δεν τις πλησιαζειΕλληνας για δεσμο αλλα για σεξ...Το θεατρο του παραλογου ειστε κακομοιρηδες!! :birdman: :birdman:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.279
Πόντοι
3.656
Θα ορκιζόμουν ότι,από τον τίτλο του νήματος,ιδιοκτήτης είναι ο καραμαναρος...
Ίσως να πρέπει να το υιοθετήσει και να το κανει δικό του :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.995
Πόντοι
2.606
παιζει κανα λινκ με το βιδεο μετα απο τοσο καιρο μηπως ?
για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα βρε αδερφε, οχι τιποτα αλλο...
Στείλε κι'εδώ φίλε...
Δώσε και σώσε...
Επείγον...
SOS...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom