Νέα

Κατεστραμμένος απελπισμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Χμμμ ναι  :think: :rockon:, ναι Θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους voliotis και george234. Φαίνεται ότι έχει ταλέντο στα χείλη  :2funny:και όχι μόνο. Πάντως για σπίτι δεν  :jerking:.... για άλλα ναι  :boobies:.

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Με λυπη βλεπω οτι αντι να ακουσω καμμια καλη συμβουλη αντιμετωπισης ολοι με αμβισβητειται!Το βιντεακι ναι,ειναι παλιο!!!!!!!!Εγω ο μαλακας το εμαθα προσφατα!Και ειναι ΜΕΓΑΛΟ το σοκ μου!!!!Λετε να ηθελα να γινω ρεζιλι κανοντας πλακα με τεοια θεματα??Τελοπαντων δουλεια καποιων εξυπνων :jerking: :jerking: εδω μεσα οπως αυτος ο stranger η ο βολταιρος δεν ειναι να βρειται αν λεω η οχι την αληθεια,αλλα να με συμβουλεψετε!Εχω σκεφτει ακομη και να αυτοκτονησω παιδες!Η γυναικα που λατρευα σαν κορη οφθαλμου με προδωσε... :headbang: :headbang:

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποσα χρονια τα εχεις ρε φιλε με την κοπελα ???

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Γιατι ρωτας Θεε?Το βιντεακι της 'καλης μου το ειδες??????? :tickedoff: :tickedoff:
Θες να με δουλεψεις ε?Να μου πεις τι μαλακας ειμαι????Το ξερω!!!!!!!!!!!!!!!!Δε θελω να μου το ποειτε εσεις!!Οποιος ε ειρωνευετει να παει να γαμηθει απο δω και στο εξης!!!!

Επισκέπτης
Με λυπη βλεπω οτι αντι να ακουσω καμμια καλη συμβουλη αντιμετωπισης ολοι με αμβισβητειται!Το βιντεακι ναι,ειναι παλιο!!!!!!!!Εγω ο μαλακας το εμαθα προσφατα!Και ειναι ΜΕΓΑΛΟ το σοκ μου!!!!Λετε να ηθελα να γινω ρεζιλι κανοντας πλακα με τεοια θεματα??Τελοπαντων δουλεια καποιων εξυπνων :jerking: :jerking: εδω μεσα οπως αυτος ο stranger η ο βολταιρος δεν ειναι να βρειται αν λεω η οχι την αληθεια,αλλα να με συμβουλεψετε!Εχω σκεφτει ακομη και να αυτοκτονησω παιδες!Η γυναικα που λατρευα σαν κορη οφθαλμου με προδωσε... :headbang: :headbang:

Με ποια κριτηρία πέρα από την καύλα σου επιλέγεις μια τέτοια γυναίκα και βασίζεσαι σε αυτή ;

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Ρε Παθος ειναι ερωτηση αυτη απο σενα????? :idiot: :idiot:

Που να φανατστω οτι ηατν ΤΕΤΟΙΑ γυναικα...Μεχρι και στους γονεις μου την εχω παει ο μαλακας :jerking: :jerking:  Το τι δωρα τις εχω κανει δε λεγεται...ταξιδια πραγματα...ολα με τα λεφτα του πατερα μου!κι αυτος  τη βοηθησε να ξεχρεωσει κι ενα αμαξι με δοσεις!Της φερθηκα σαν βασιλλισσα!!
Και μου το παιζε και παρθενα!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θελω να σε ειρωνευτω ... Απο οτι βλεπω εισαι 21 εδω μεσα λενε οτι το βιντεακι κυκλοφορει καπου 3 χρονια!!! Καπου μου φαινεται παραξενο

Τωρα αν ειναι αληθεια τι να σου πω ... Για καμια γυναικα δεν αξιζει αυτα που λες για αυτοκτονιες κτλ.
Ολοι λιγο πολυ εχουμε παθει απο γυναικες.Χωριζεις και ο χρονος ειναι η καλυτερη γιατρεια

Επισκέπτης
αν υποθέσω ότι είναι αλήθεια όσα λες, η κοπέλα - κρίνοντας πάντα από το βίντεο - δεν φαίνεται για Οσία, μάλλον θα έκανες καμια μαλακία και θα την ξενέρωσες

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τελικα δε μας ειπες,η ξανθια ηταν η γυναικα σου η η αλλη? :think:

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Δεν θελω να σε ειρωνευτω ... Απο οτι βλεπω εισαι 21 εδω μεσα λενε οτι το βιντεακι κυκλοφορει καπου 3 χρονια!!! Καπου μου φαινεται παραξενο

Τωρα αν ειναι αληθεια τι να σου πω ... Για καμια γυναικα δεν αξιζει αυτα που λες για αυτοκτονιες κτλ.
Ολοι λιγο πολυ εχουμε παθει απο γυναικες.Χωριζεις και ο χρονος ειναι η καλυτερη γιατρεια
Φιλε του 82 ειμαι...26 χρονων ειμαι!!!!!!

theoos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Sorry τοτε στο προφιλ σου λεει 19

OP
OP
D

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
τελικα δε μας ειπες,η ξανθια ηταν η γυναικα σου η η αλλη? :think:
Η ξανθια!!Η αλλη ειναι η κολλητη της...θυμαμαι που αν ελεγα κακο για αυτην η δικια μου επεφτε να με φαει!!!Μου φαινοταν πουτανα η φιλε της αλλα τελιακ η δικια μου τον πηρε!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τωρα αν ειναι αληθεια τι να σου πω ... [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Για καμια γυναικα δεν αξιζει αυτα που λες για αυτοκτονιες [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]κτλ.
Ολοι λιγο πολυ εχουμε παθει απο γυναικες.Χωριζεις και [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο χρονος[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] ειναι η καλυτερη γιατρεια

αυτά που σου λέει ο theoos είναι μεγάλες κουβέντες, για καμία δεν αξίζει να αυτοκτονήσεις και ο χρόνος γιατρέυει ακόμα και τις πιο δύσκολες πληγές

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα κοπελα ειναι
εχει κ πλακα
ελενες λουκες ολοι σας

Επισκέπτης

Εγω σε  νιωθω φιλε μου.Κανε κουραγιο και θα το ξεπερασεις..
Σου προσφερω και τον εναν μου ωμο να στηριχθεις.

Βοσκοπουλος-Λεμπεσης   Κουραγιο φιλε...

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
την πλακα που την ειδες? :idiot: :knuppel:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η ξανθια!!Η αλλη ειναι η κολλητη της...θυμαμαι που αν ελεγα κακο για αυτην η δικια μου επεφτε να με φαει!!!Μου φαινοταν πουτανα η φιλε της αλλα τελιακ η δικια μου τον πηρε!! :headbang: :headbang: :headbang:

Οταν γυρίστηκε το βίντεο... τα είχατε? ΤΙ σου είπε ακριβώς η δικιά σου για την φάση? Ο τύπος ΠΟΙΟΣ είναι? Και η 3η γκόμενα που τραβάει?

Πάντως απ΄ότι είδα, ο τύπος μια χαρά την χουφτώνει κι αυτή και την φίλη της... τρίβοντας την ψωλή του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom