pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
καλα ναι αλλα δεν πειραζει να το λεμε κιολαςαφού είναι πιπίνι ...
και αλλες ειναι πιπινια και δεν ειναι ετσι
και το ξερεις
καλα ναι αλλα δεν πειραζει να το λεμε κιολαςαφού είναι πιπίνι ...
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ pm DUO ΜΕ ΤΖΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩμε κατερινα και τζινα τριο πας στον παραδεισο
αχ και να δινανε και τα κωλαρακια τους
6 καυτες τρυπες μαλακες μου
τεσπα και με 4 καλα ειναι
γυναικες που ταιριαζουν φυσιογνωμικά ετσι
με την αρτεμης μ ειπες ρε οχι με τζινα το ξεχασες?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ pm DUO ΜΕ ΤΖΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ
Ρε πούσι, άρχισες τα ίδια πάλι?με την αρτεμης μ ειπες ρε οχι με τζινα το ξεχασες?
Τον τρώει ο κώλος του.Ρε πούσι, άρχισες τα ίδια πάλι?
Ενδιαφέρεσαι για ντούο και αναζητάς δεύτερη παρτενέρ?οχι ρε ρωτησα την κοπελα οπως σωστα λλεει σε πμ αν κανει ντουο με την αρτεμης και μ ειπε οχι
για τζινα δεν ερωτησα αληθεια
μου ειπε κανει μονο με αντριαννα
Φίλε οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είμαστε πουτανιάρηδες. Από περιέργεια απλά μπαίνουμε.Ετσι ακριβως...αλλωστε για την συγκεκριμενη κιολας την Κατερινα φαινεται απο τις φωτο...
Ευτυχως που δεν ειμαι "πουτανιαρης" γιατι θα μου ετρωγε πολλα λεφτα η συγκεκριμενη,,,
Οχι πως δεν γαμαω απο εδω και απο εκει οτι με καυλωνει...απλα δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να "πληρωσω κατι για να γαμησω"...
Χορηγειται βεβαιωση παρακολουθησης;Φίλε οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είμαστε πουτανιάρηδες. Από περιέργεια απλά μπαίνουμε.
Κάποιοι κάνουν και το διδακτορικό τους.
Έλα κοριτσάρα τρέλα είσαι ???Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Ωχ ,γιαυτό η παραλιακή κόλλησε από την κίνηση ??Παρά λίγο να προκαλέσω ατύχημα απο το μπαλκόνι ????
Καμία σχέση εντελώς αταίριαστες πλαστικ με Ταττου και πιρσινγκς η μια νατουραλ η άλλη μαυριδερή η μια ανοιχτόχρωμη η άλλη η Κατερίνα σε στυλ και συμπεριφορά είναι πιο μαγκάκι και Ξινή καγκουρισσα δλδ ενώ η άλλη γλυκιά και πιο θυληκια Θυμαμαι την Κατερίνα την πήρα πριν 2 χρόνια 1 φορά και ήταν αρκετά σνομπ και ευέξαπτη κάτι το οποίο μου μετέδωσε και πέρασα ασχημα έκτοτε δεν την ξανά επέλεξα ίσως έχει αλλάξει από τότε συμπεριφορά και αν όντως έχει εξελιχθεί μπράβο της !! Όπως και να έχει είναι τελείως αντίθετες μεταξύ τους τόσο εμφανισιακά όσο και σε συμπεριφοράμε κατερινα και τζινα τριο πας στον παραδεισο
αχ και να δινανε και τα κωλαρακια τους
6 καυτες τρυπες μαλακες μου
τεσπα και με 4 καλα ειναι
γυναικες που ταιριαζουν φυσιογνωμικά ετσι
Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Παρά λίγο να προκαλέσω ατύχημα απο το μπαλκόνι ????
Φίλε σου συνιστώ να ξαναπάρεις τη Κατερίνα, άδικη κριτική. Πολύ δυνατή η Τζίνα και εννοείται ότι είναι από τις κορυφαίες επιλογές αυτή τη στιγμή. Όμως στο σύνολο η Κατερίνα υπερτερεί γιατί έχει προσωπαρα. Η Τζίνα είναι παρα πολυ καλή όμως σε σχέση με τη Κατερίνα στο πρόσωπο χάνει. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί και οι δύο κοπέλες είναι πολύ δυνατές. Ομως μιας και μπήκες σε αυτή τη διαδικασία νομίζω ότι είσαι άδικος και έτσι δεν δίνεις όλη τη πληροφορία.Καμία σχέση εντελώς αταίριαστες πλαστικ με Ταττου και πιρσινγκς η μια νατουραλ η άλλη μαυριδερή η μια ανοιχτόχρωμη η άλλη η Κατερίνα σε στυλ και συμπεριφορά είναι πιο μαγκάκι και Ξινή καγκουρισσα δλδ ενώ η άλλη γλυκιά και πιο θυληκια Θυμαμαι την Κατερίνα την πήρα πριν 2 χρόνια 1 φορά και ήταν αρκετά σνομπ και ευέξαπτη κάτι το οποίο μου μετέδωσε και πέρασα ασχημα έκτοτε δεν την ξανά επέλεξα ίσως έχει αλλάξει από τότε συμπεριφορά και αν όντως έχει εξελιχθεί μπράβο της !! Όπως και να έχει είναι τελείως αντίθετες μεταξύ τους τόσο εμφανισιακά όσο και σε συμπεριφορά
Μα τώρα, φαντάσου να περνάς με το αυτοκίνητο από εκεί και να δεις αυτό το θέαμα. Θα κουμπώσεις από τετάρτη όπισθεν!όταν βλέπει κάτι τέτοια ο ζεμπούδιος δεν κρατιέται...
άτιμο παιδί
Σκέτη καύλα!!!καλησπερα μωρακια μου !!!
Λοιπόν, έχω το δικό μου κοινό να εξυπηρετήσω, δεν έχω κάτι με καμία κοπέλα, απλά για να κάνω DUO πρέπει να έχω πάει με τη κοπέλα και να ξέρω ότι ταιριάζουμε και έχουμε χημεία. Αν φέρεις εσύ κάποια, χρεονω τιμη σαν ζευγάρι..Αυτά.
Μα τώρα, φαντάσου να περνάς με το αυτοκίνητο από εκεί και να δειςε αυτό το θέαμα. Θα κουμπώσεις από τετάρτη όπισθεν!
Και μετά θα πάρεις το σασμάν στα χέρια!!??Μα τώρα, φαντάσου να περνάς με το αυτοκίνητο από εκεί και να δειςε αυτό το θέαμα. Θα κουμπώσεις από τετάρτη όπισθεν!