malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Να την! Κανένας οίκτος, τα πέταξε όλα έξω και όποιον πάρει ο χάρος!Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
να μην κοιτας εσυ..εισαι μικρο παιδι δεν κανειΝα την! Κανένας οίκτος, τα πέταξε όλα έξω και όποιον πάρει ο χάρος!
Προκάλεσες σε όλους μας φαντάζομαι ???Παρά λίγο να προκαλέσω ατύχημα απο το μπαλκόνι ????
Καλησπέρα ??? υπερ-πυραυλε ? έτσι ? μας τον έκανες ?Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Βυζαρα για πιπιλισμα!!!Καλημέρα μωρακια μου !!!!!!
Εμένα μην με φοβάσαι. Εσύ, το ραμολιμέντο του κερατά, πρόσεχε μην πάθεις τίποτα με το θέαμα εδώ μέσα.να μην κοιτας εσυ..εισαι μικρο παιδι δεν κανει
Θα πάει ευτυχισμένος ρε Άστον άνθρωποΕμένα μην με φοβάσαι. Εσύ, το ραμολιμέντο του κερατά, πρόσεχε μην πάθεις τίποτα με το θέαμα εδώ μέσα.
ρε αντε στο καλο μη σε βρισω μεγαλοβδομαδιατικα ...Εμένα μην με φοβάσαι. Εσύ, το ραμολιμέντο του κερατά, πρόσεχε μην πάθεις τίποτα με το θέαμα εδώ μέσα.
Τι να πω και γω απο το '05... ΧαχαχαΦιλε μου το οτι ειμαι απο το 2011 δεν εχει καμια σημασια, και δεν εχω καποιο λογο να πω ψεμματα, γαμαω με το μικροτερο κοστος οποιος και αν ειναι αυτο, μια εξοδος, ενα φαγητο ενα ποτο ενας καφες το οτιδηποτε...
Μην νομιζεις οτι οσοι ειναι εδω ειναι πουτανιαρηδες, εχω απλα κανω χαβαλε, λεω την αποψη μου και την γνωμη μου σε καποια θεματα, και σχολιαζω διαφορα...
Κανε αν θες μια αναζητηση στα ποστ που γραφω...και μετα τα ξαναλεμε...για να δεις αν ειμαι πουτανιαρης η οχι...
εσυ κανονισε να σε βαλω στη μαυρη λιστα ..η να σε τιμωρησω με καμια αυστηρη περιφρονηση ...Θα πάει ευτυχισμένος ρε Άστον άνθρωπο
Δεν μας λυπασαι καθολου ε? Και πολυ καλα κανεις!!Κααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Καλά που ανέβασες φωτό κ σταμάτησε ο σαματαςΚααληηησπέρα μωράκια μου !!!!!!
Δεν βγηκε τυχαια η φραση αφηστε τα μιση και πιαστε το γαμησι.Καλά που ανέβασες φωτό κ σταμάτησε ο σαματας
κοιτα δερμα π εχει ρε μαλακα βελουδο λεμε λαμπυριζει στον ηλιοκουκλάρα σε όλα της