Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Φίλε σου συνιστώ να ξαναπάρεις τη Κατερίνα, άδικη κριτική. Πολύ δυνατή η Τζίνα και εννοείται ότι είναι από τις κορυφαίες επιλογές αυτή τη στιγμή. Όμως στο σύνολο η Κατερίνα υπερτερεί γιατί έχει προσωπαρα. Η Τζίνα είναι παρα πολυ καλή όμως σε σχέση με τη Κατερίνα στο πρόσωπο χάνει. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί και οι δύο κοπέλες είναι πολύ δυνατές. Ομως μιας και μπήκες σε αυτή τη διαδικασία νομίζω ότι είσαι άδικος και έτσι δεν δίνεις όλη τη υπερτερεί της Κατερίνας ; Μαν εγώ θα σου συνιστούσα οφθαλμίατρο
Υπερτερεί το πρόσωπο της Κατερίνας έναντι της Τζινας ;; Μαν θα σου συνιστούσα να επισκεφτείς οφθαλμίατρο το πρόσωπο της Κατερίνας με παραπέμπει σε μια συγκεκριμένη φυλή που για ευνόητους λογους δεν θα ήθελα να αναφέρωΦίλε σου συνιστώ να ξαναπάρεις τη Κατερίνα, άδικη κριτική. Πολύ δυνατή η Τζίνα και εννοείται ότι είναι από τις κορυφαίες επιλογές αυτή τη στιγμή. Όμως στο σύνολο η Κατερίνα υπερτερεί γιατί έχει προσωπαρα. Η Τζίνα είναι παρα πολυ καλή όμως σε σχέση με τη Κατερίνα στο πρόσωπο χάνει. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί και οι δύο κοπέλες είναι πολύ δυνατές. Ομως μιας και μπήκες σε αυτή τη διαδικασία νομίζω ότι είσαι άδικος και έτσι δεν δίνεις όλη τη πληροφορία.