Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες....να πω και εγω με την σειρα μου την εμπειρια μου με την Κατερίνα20....θα ξεκινησω λεγωντας πως εγω την Κατερινα την συναντησα για πρωτη φορα πριν μερικες μερες οποτε δεν μπορω να γνωριζω πως συμπεριφεροταν και τι υπηρεσιες ειχε στο παρελθον....θα πω το πως περασα μαζι της στην παρουσα φαση (το λεω αυτο γιατι εχω διαβασει διαφορα οσον αφορα το παρελθον με μερικους συναγωνιστες απο εδω μεσα).
Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα με 2-3 μηνυματα και ηρθε σε ξενοδοχειο που επελεξα εγω κανα 10 λεπτο νωριτερα απο την ωρα που ειχαμε πει....ομορφα ντυμενη και χαμογελαστη....μπηκε, με ρωτησε αν μπορει να κανει τσιγαρο της, ειπα οκ γιατι εγω δεν ειχα θεμα και αραξαμε στο κρεβατι για κλασικη κουβεντουλα σπασιμο παγου!!!!μετα απο λιγο μπαινει για μπανιο και βγαινει μονο με πετσετα....γλωσσοφιλα στο φουλ
και κατευθειαν πιπα....εκπληκτικη πραγματικα!!!!αν δεν σταματαγαμε θα εχυνα
οποτε ακολουθησε περασμα προφυλακτικου....αλλαξαμε στασεις μεχρι που τελειωσα....πανω κανω τα ιδια εγιναν και στον δευτερο γυρο....σε αφηνει να την χυσεις στο σωμα και στο προσωπο και μαλιστα σε προτρεπει να το κανεις!!!
Εγω τη μια ωρα που ειμασταν μαζι περασα πολυ καλα...και συμμετοχη ειχε η κοπελα και σε προετρεπε να της κανεις διαφορα....γουσταρε και γουσταρα...εχυσα και εγω εχυσε και αυτη...ισως ηταν η χημεια οπως ειπε και ενας φιλος πριν πριν...μου φερθηκε αψογα και θα την ξανασυναντησω σιγουρα....ΑΥΤΑ!!!!
Ελπιζω να βοηθησα...γεια σας ΜΑΓΚΕΣ!!!!