το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
πες της να πα να γαμηθεινα παρω ενα κουμπαρα και να μαζευω 2, 3 ευρω την φορα.
και οτι θα ψοφησει πουτανα και γυφτισσα
πες της να πα να γαμηθεινα παρω ενα κουμπαρα και να μαζευω 2, 3 ευρω την φορα.
Xαχαχαχαχαχα γιατι ασχολειστε ρε με το μπαζο??????? Ουτε η γκομενα της δεν την αντεχει και βρηκε αλλο κοροιδο.να παρω ενα κουμπαρα και να μαζευω 2, 3 ευρω την φορα.
πες της να πα να γαμηθει
και οτι θα ψοφησει πουτανα και γυφτισσα
καψιμο φιλε...οκ...την αλλη φορα οποιος ρωτησει θα ξερεις απλα τι να πεις... ;)Zad, ποσο δικιο εχεις. Μια φορα πηγα μαζι της πριν 2 χρονια, μαλακια το ξερω
να παρω ενα κουμπαρα και να μαζευω 2, 3 ευρω την φορα.
Τραβα ρε γαμησου με κανεναν σκυλο ρε μπαζο.Ε ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΆΡΕ ΈΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ. ..ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ. .. ΆΚΟΥ ΕΔΏ 120 ΚΑΙ ΆΜΑ ΘΕΣ ΜΟΥ ΛΈΣ. ..ΌΧΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ. 120 2 ΚΟΠΈΛΕΣ 1 ΩΡΑ ΜΕ ΦΥΛ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΛΕΥΤΕΡΟ ΣΤΩΜΑΤΙΚΟ, ΓΛΟΣΟΦΙΛΑ,ΌΣΈΣ ΕΚΤΩΝΟΣΕΙΣ ΠΡΟΛΆΒΕΙΣ ΤΕΛΙΩΜΑ ΣΤΟΜΑ ΠΡΩΣΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΓΙΑ 120?? ΌΧΙ ΡΕ ΦΊΛΕ ΠΙΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ..ΟΎΤΕ ΣΤΑ ΣΤΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΈΤΣΙ. ..ΧΑΧΑ ...ΡΙΧΝΕ ΜΑΎΡΟ ΌΣΟ ΘΕΣ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 150 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΆ!! ΚΑΙ ΚΆΝΕΙΣ ΠΑΖΆΡΙΑ ΛΈΣ ΚΑΙ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙ. .. ;-) ΔΛΔ ΕΣΎ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙΣ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟ ΣΩΣΤΆ? ΈΝΑ ΚΑΦΈ ΈΝΑ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ? ΌΧΙ ΓΙΑ ΜΆΣ. ..ΓΙΑ ΣΈΝΑ! ! ΑΛΛΆ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΝΟΜΑΙΖΏ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΚΑΛΆ ΜΕ ΕΣΈΝΑ :-*
Τραβα ρε γαμησου με κανεναν σκυλο ρε μπαζο.
Δεν ασχολεισαι αλλα ολο εδω εισαι...ζητιανευεις κανα ευρω. Οταν σου βγαλουν τα απλυτα στην φορα βαζεις τα κλωνακια και τους αγαπουληδες να πουν καμια καλη κουβεντα για σενα...! Ετσι μιλαμε σε μπαζα σαν εσενα.ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤΑΠΌ το ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΘΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ;-) ΛΙΓΟΝΕΊΣ ΕΥΓΕΝΊΑ ΔΕΝ ΒΛΆΠΤΕΙ ΧΑΧΑ ΚΑΛΆ ΚΆΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΕ "ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΚΥΡΊΟΥΣ ""
Τραβα ρε γαμησου με κανεναν σκυλο ρε μπαζο.
Στις πουτάνες πάντως σωστό σε βρίσκω!
Δεν ασχολεισαι αλλα ολο εδω εισαι...ζητιανευεις κανα ευρω. Οταν σου βγαλουν τα απλυτα στην φορα βαζεις τα κλωνακια και τους αγαπουληδες να πουν καμια καλη κουβεντα για σενα...! Ετσι μιλαμε σε μπαζα σαν εσενα.ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ
Σε κανεναν δεν φαινονται πολλα τα 150 ΕΥΡΩ εαν ειναι να περασει καλα..εαν φυσικα δεν τα δωσει σε σενα..ΜΠΑΖΟ.Ισως οχι ΜΠΑΖΟ στην εμφανιση αλλα ΜΠΑΖΟ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ενα αρπαχτικο βουλγαροτσιγγανοπουτανακι εισαι που ψαχνει κοροιδα. Ποτε θα σε πλακωσει κανεις στο ξυλο μεσα στο δωματιο δεν ξερω...!Απο μενα την γλυτωσες γιατι μπορω κ σε κραζω. Κανενας αλλος ομως που δεν θα του περισσευουν η δεν θα ειναι τοσο χαλαρος στην κοροιδα οπως εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασει..!ΕΓΏ ΖΙΤΙΑΝΕΥΩ? ΧΑΧΑ ΕΓΏ ΌΤΑΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΚΑΛΆ ΆΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΟ...ΟΎΤΕ ΚΆΝΩ ΠΑΖΆΡΙΑ ΌΠΟΥ ΠΆΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΤΙ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΈΝΑ 10ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΟ ΧΑΧΑ ΟΠΌΤΕ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ Η ΖΙΤΑΝΑ. ..ΕΓΏ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΤΗ ΤΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ...Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΠΌ ΕΔΏ ΜΈΣΑ. . ;-) ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ - ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΈΝΑΝ? ? Η ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΏ ΖΙΤΙΑΝΕΥΩ? ΧΑΧΑ ΕΓΏ ΌΤΑΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΚΑΛΆ ΆΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΟ...ΟΎΤΕ ΚΆΝΩ ΠΑΖΆΡΙΑ ΌΠΟΥ ΠΆΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΤΙ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΈΝΑ 10ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΟ ΧΑΧΑ ΟΠΌΤΕ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ Η ΖΙΤΑΝΑ. ..ΕΓΏ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΤΗ ΤΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ...Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΠΌ ΕΔΏ ΜΈΣΑ. . ;-) ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ - ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΈΝΑΝ? ? Η ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΏ ΖΙΤΙΑΝΕΥΩ? ΧΑΧΑ ΕΓΏ ΌΤΑΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΚΑΛΆ ΆΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΟ...ΟΎΤΕ ΚΆΝΩ ΠΑΖΆΡΙΑ ΌΠΟΥ ΠΆΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΤΙ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΈΝΑ 10ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΟ ΧΑΧΑ ΟΠΌΤΕ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ Η ΖΙΤΑΝΑ. ..ΕΓΏ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΈΧΩ ΒΆΛΕΙ ΤΗ ΤΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ...Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΠΌ ΕΔΏ ΜΈΣΑ. . ;-) ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ - ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΒΛΈΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΈΝΑΝ? ? Η ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΏ ΌΤΑΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΚΑΛΆ ΆΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ 150 ΕΥΡΟ
Κοιτα τυπε κ με 150 +20 +20 +20 θα την γαμουσα εαν μου τα εδινε. Αλλα απο την βρωμια της που εκανε μπανιο κ στον 2ο γυρο δεν εκανε και πηρε και τα μπουκαλακια του hotel μαζι της με αποτελεσμα να μην εχω για μετα με ξεπερναει.Κι εμένα πάντως τα 150 μου θένονται λίγα να μου τα δώσεις να σε γαμήσω, οπότε άδειαζέ μας τη γωνιά μπαζάρα του κερατά που βγάζεις και γλώσσα εδώ μέσα που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ψώνισες και δέκα πελάτες!
Κοιτα τυπε κ με 150 +20 +20 +20 θα την γαμουσα εαν μου τα εδινε. Αλλα απο την βρωμια της που εκανε μπανιο κ στον 2ο γυρο δεν εκανε και πηρε και τα μπουκαλακια του hotel μαζι της με αποτελεσμα να μην εχω για μετα με ξεπερναει.
Κοιτα τυπε κ με 150 +20 +20 +20 θα την γαμουσα εαν μου τα εδινε. Αλλα απο την βρωμια της που εκανε μπανιο κ στον 2ο γυρο δεν εκανε και πηρε και τα μπουκαλακια του hotel μαζι της με αποτελεσμα να μην εχω για μετα με ξεπερναει.
Eχω γραψει την κριτικη μου για σενα στο παρελθον μπορεις να την βρεις. Θα δεις οτι τα ιδια ελεγα κ τοτε. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΖΟΟΟΟΟΟ.Αντε αδιασεμας την γωνια τωρα.ΠΑΊΖΕΙ ΡΕ ΤΎΠΕ ΌΝΤΟΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΛΊΓΟ Η ΠΟΛΎ ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ! ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΆΡΕΙ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΆ ΛΟΓΙΚΌ ΤΏΡΑ ΝΑ ΛΈΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΌΤΙ. .. ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΤΟΥ 2015 ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΝΩ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΧΕΣ ΠΕΡΆΣΕΙ ΚΑΛΆ, ΑΛΛΆ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ....ΜΕΧΡΗ ΤΌΤΕ ΑΡΧΙΚΆ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΜΌΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΊΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ! ΟΠΩΣ ΛΈΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΌΤΙ ΕΦΕΥΓΑ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΝΑΙ ΗΣΧΕΙ! ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΟΥ ΌΜΩΣ...ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΛΕΞΑΡΤΙΤΗ ΈΧΟΥΝ ΆΛΆΞΈΊ ΠΟΛΛΆ. .ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΠΆΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ...ΓΕΝΙΚΆ ΆΛΆΞΈ ΌΛΗ Η ΖΩΉ ΜΟΥ...ΑΛΑ ΤΕΣΠΑ ΚΆΤΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕ ΌΣΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ;-) ΚΑΛΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΌΜΩΣ ΑΦΟΎ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΌΛΗ ΜΈΡΑ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΦΌΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΚΑΛΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ 2 3 ΠΡΑΓΜΑΤΆΚΙΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΜΙΛΑΣ