Apoc...απορώ πως εδώ και 1 2 χρόνια δεν σταματάς να ασχολείσαι μαζί μου χαχα συμβολευε το κόσμο όσο θες όσοι με ξέρουν βρισκόμαστε περνάμε καλά. Πολλοί όμως που δεν με ξέρουν καν, άσχετος το τι λες εσύ σε γράφουν στα @@@ τους και πάλι με γνωρίζουν με το ρίσκο να μη περάσουν καλά όπως λέες...απλά για να σε ενιμεροσω χαχαχα
Τι εγινε εμαθες κ γραφεις Ελληνικος??? Ας δουμε το copy/paste κειμενο που στελνεις στα PM
Καλησπέρα. Δουλεύω καθημερνά από της 12 το μεσυμερη μέχρι 2-3 βραδυ. Η τιμή για μια ωρα στο ξενοδοχείο Athens city οποιο βρισκεται στο Πατισιων 232, ειναι στα 70ευρο..Οπου ντιποτε αλλου ειναι στα 100. Το προγραμα μου περιλαμβανει εως 2 εκτωνοσεις, ελευτερο στωματικο και τελιωμα αφινω στομα / προσοπω . Αν θες να τα καταπιω ειναι +20. Γλωσσοφιλα και 69 μονο αν εισαι καθαρος..
Το πρόγραμμα μαζι με την φιλί μου είναι στα 140 για κέντρο και 180 για χωρο σου/ξενοδοχείο. Κάνουμε αληθινο λεσβιακο μπορούμε αν θες να φέρουμε δονιτες χειροπέδες κτλ. Αλλαξιές προφιλακτικο μονο οταν ειναι να μπεις από αυτην σε εμένα π-.χ..Κατα τα αλλα αυτη κανει τοιδιο προγραμμα με εμενα και παει μονη της σε ραντεβου αν σε γνωρισει πρωτα με εμενα κ αν σε θεωρισει ενταξει.. Smiley
Κατι αλλο για εμένα για να είμαι εντάξει..Πρωτιμο τα ραντεβού μαζί με την φιλί μου. Δεν μαρεσει η βιασύνη και το ανγχως.
Δεν μαρεσει λογο παλιών κριτικον μου να με κρίνουν.. Σε ευχαριστώ για το χρωνο σου!!