malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
Καλώς την κούκλα!Καλημερα!
καυλα:-* :-* :-*
πολλες καλημερες πεφτουν τωρα τελευταια, πεφτει και ο τζιρος?
καλά να περνάς κούκλαΚαλημερα!
:-* :-* :-*
μωρο μου τοσο εσυ οσο και οι γαμπροι σου που σε σιγονταρουν υποτιματε τη νοημοσυνη μου, μου φαινεται!!! το ευχητηριο μηνυμα σου εκλεινε με το "φιλακια πολλα"...Μωρο μου σορρυ αν και το Χρονια πολλα σου εχει διμιουργισει προβλιμα! Αυτα τα μινιματα που εστιλα στης γιορτες σε καποια ατομα, ηταν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ! Δεν εγραψα ουτε ""Χρονια πολλα μωρο μου"" ουτε κατι τετοιο...Ειταν καλα τα μινιματακια που εστιλα, οστε αν το δει καμια γυναικα να μν μπορει να καταλαβει οτι το εχει στιλει κοπελα Οποτε...δικαιολογιμενη!!!
πήρες κιλά?βλέπω έκανες κοιλίτσα!!:-* :-* :-*
Συμβαίνουν αυτά κοπελιά...Δυστυχώς!!Αλλά άμα ΑΞΙΖΕΙΣ,μην κολλάς πουθενά!!Ε ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΣΕΥΤΙΚΕΣ ΦΟΤΟΣ ΣΕ ΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΤΛ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΙΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΟ ΑΣ ΤΟ ΠΩ Κ ΕΤΣΙ..! ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΒΓΙΚΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!
τουμπανο!!!!!!!!!!:-* :-* :-*
Δεν νομίζω να ζητιάνεψε για πελάτες, ένα ευχετήριο μήνυμα έστειλε απλά, τώρα για πόσες πουτάνες έχειςμωρο μου τοσο εσυ οσο και οι γαμπροι σου που σε σιγονταρουν υποτιματε τη νοημοσυνη μου, μου φαινεται!!! το ευχητηριο μηνυμα σου εκλεινε με το "φιλακια πολλα"...
υ.γ. εχω αποθηκευμενες στο πουτσοκινητο 520 πουτανες... εκτος απο 2 που τα λεμε τακτικα με μηνυματα γιατι γνωριζουν οτι το τηλ αυτο ειναι πουτσοκινητο, απο τις αλλες 518 εισαι η μοναδικη που εστειλε ευχητηριο μηνυμα ζητιανευοντας πελατες... και ειμαι σιγουρος οτι δεν με θυμασαι ουτε καν πως ειμαι...
υ.γ. εχω αποθηκευμενες στο πουτσοκινητο 520 πουτανες...
:-* :-* :-*
..μαλλον εχεις δικιο! δειχνει να εχει παρει κιλακια..πήρες κιλά?βλέπω έκανες κοιλίτσα!!
φίλε ξέρω τι σου λέω έχω δυσανεξια στο λίπος..μαλλον εχεις δικιο! δειχνει να εχει παρει κιλακια..
ειχε αλλα νομιζω το εσβησε!!!Παιδιά πιο είναι το facebook της κοπέλας; Θα ήθελα να δω περισσότερες φωτό της.