malkotto_94
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Like
- 21.328
με ψηνει το κατερινακι μαρεσει η αλητια που βγαζει και λεω να το τιμησω . τασος δωσε αν μπορεις πληροφοριες για το διδυμο , η αλλη κοπελα τι λει?
Δινουν κωλο φιλε Τασσο;Παιδιά να ξέρετε ότι αυτό το δίδυμο έχει τιμηθεί και είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.. ανεξάρτητα ότι δεν βλέπω δυστυχώς να το απολαμβάνω ξανά..
αυτή με τα τατουάζ!!!τελικα η κατερινα ποια απ τις 2 κοπελες ειναι?εχω μπερδευτει!αυτη με τα ταττοο που φαινονται στις φωτο ή η αλλη?
κατερινακι θελω να σου κανω μια επισημανση... μην στελνεις κοριτσι μου μηνυματαγια χρονια πολλα στα τηλεφωνα των πελατων... μου εστειλες εμενα και χριστουγεννα και πρωτοχρονια...!! και ενταξει εγω ετυχε και εχω πουτσοτηλεφωνο... ο αλλος που δεν εχει και εχει σχεση/ ειναι παντρεμενος.... σκεψου λιγο λογικα και μην σκεφτεσαι μονο με τα ευρω..!!!
Χρονια Πολλά εστειλε... καλύπτεται εύκολα αυτό.
Τώρα αν οι άλλοι τρώνε παντόφλα και για το χρόνια πολλά είναι για να τους κλαιν οι ρεγγες
Αν είναι η ίδια που είχα κάνει μαζί της το duo, είναι μια απλη κοπελίτσα σε θέμα εμφάνισης αλλά βγάζουν μεταξύ τους έντονο ερωτισμό... Πέφτουν φιλιά,γλυψίματα και όλα τα συναφή.. Εγώ είχα χαλάσει 8 προφυλακτικά θυμάμαι...
Χρονια Πολλά εστειλε... καλύπτεται εύκολα αυτό.
Τώρα αν οι άλλοι τρώνε παντόφλα και για το χρόνια πολλά είναι για να τους κλαιν οι ρεγγες
κατερινακι θελω να σου κανω μια επισημανση... μην στελνεις κοριτσι μου μηνυματαγια χρονια πολλα στα τηλεφωνα των πελατων... μου εστειλες εμενα και χριστουγεννα και πρωτοχρονια...!! και ενταξει εγω ετυχε και εχω πουτσοτηλεφωνο... ο αλλος που δεν εχει και εχει σχεση/ ειναι παντρεμενος.... σκεψου λιγο λογικα και μην σκεφτεσαι μονο με τα ευρω..!!!
κοστος το ντουο ?
Κώλο δεν δίνουν αλλά όλα τα άλλα τα κάνουν στο full....Δινουν κωλο φιλε Τασσο;
αυτή με τα τατουάζ!!!