jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι ξεχνάει?
ότι δουλεύει σαν πουτάνα?
τι ξεχνάει?
Ρε παιδιά αυτή είναι σαλταρισμένη. Αν κοιτάξετε τις σελίδες πίσω θα βρείτε πολά κουσούρια της απο πολούς.....
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς, φίλους (και μη) πως για πάρα πολύ καιρό μέχρι και πρόσφατα είχα πιέσεις από "συνεργάτες" με αποτέλεσμα να επηρεάζομαι τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό.
Ευτυχώς ομως από την ώρα που ξέμπλεξα τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι φανταζόμουνα, που σημαίνει ότι πλέον είμαι άνετη και μπορώ να πω ότι στον επαγγελματικό χώρο είμαι ανανεωμένη με ότι αυτό συνεπάγεται....
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς, φίλους (και μη) πως για πάρα πολύ καιρό μέχρι και πρόσφατα είχα πιέσεις από "συνεργάτες" με αποτέλεσμα να επηρεάζομαι τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό.
Ευτυχώς ομως από την ώρα που ξέμπλεξα τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι φανταζόμουνα, που σημαίνει ότι πλέον είμαι άνετη και μπορώ να πω ότι στον επαγγελματικό χώρο είμαι ανανεωμένη με ότι αυτό συνεπάγεται....
Καλημερα! Θα ηθελα να ενημεροσω φιλους(και μη) οτι απο δω κ περα το προγραμμα μου παραμενει ιδιο (εως 2 εκτ. Ακα στοματικο και τελιωμα στομα/προσοπω, ελευτερα γλυψηματα κτλ ..Η τιμη μου μενει ηδια (100) για χωρο σας
ΚΑΙ 70 ΜΕ ΤΟΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.. :-) Σας ευχαριστω!
Καλημερα! Θα ηθελα να ενημεροσω φιλους(και μη) οτι απο δω κ περα το προγραμμα μου παραμενει ιδιο (εως 2 εκτ. Ακα στοματικο και τελιωμα στομα/προσοπω, ελευτερα γλυψηματα κτλ ..Η τιμη μου μενει ηδια (100) για χωρο σας
ΚΑΙ 70 ΜΕ ΤΟΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.. :-) Σας ευχαριστω!
Πάντως για 70 + 22 το ξενοδοχείο δεν είναι και κακή τιμή. Η αλήθεια είναι πως αν και συμπαθητική η Κατερίνα η απόδοσή της δεν είναι πάντα σταθερή αλλά ανα την πετύχεις σε καλή μέρα είναι σούπερ.
Ωραίο το κατερινακι ! :-* :-* :-*
Γνώμη μου το κάλο μουνάκι είναι πιο κάλο από κώλο.καλα ειναι αμα εδινε και λιγο κολαρακι (που ειναι τουμπανο) θα ειχε θυσαυρισει
Δεν υπαρχει τιποτα σαν ενα καλο λαρυγκι τυποι μου !!!Γνώμη μου το κάλο μουνάκι είναι πιο κάλο από κώλο.
στο βαθύ λαρύγγι μετά από ακα κώλο...
έτσι λέει...
κωλο...λέει...