Λοιπόν κύριοι.. Δεν το κάνω εύκολα αλλά θα σας πω τα όσα έχω περάσει με την κορασίδα γιατί είναι πολλά και είναι τουλάχιστον 3 χρόνια... Πριν ξεκινήσω το μόνο που θέλω να γίνει αντιληπτό είναι ότι δεν έχω καμιά όρεξη για προμοταρισμα καθώς και θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση σας μέσα στην επομένη βδομάδα γιατί μετά φεύγω και θα γυρίσω πίσω μετά από 6 μήνες...Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Την μικρή την συνάντησα πριν 3 χρόνια όταν μόλις είχα ξεκινήσει να κάνω το κωλοεπαγγελμα που κάνω τώρα Τότε όταν την πήρα την 1η φορα, οπως σε ολους μου το ειχε παιξει μαγκακι στην συνευρεση μας,αλλα στο κομματι του σεξ μου αρεσε πολυ.. Βεβαια επειδη εφυγα μετα ξανα για ταξιδι,την συναντησα μετα απο 4,5 μηνες παλι.. Στην δευτερη συναντηση μας ομως, ισως επειδη εγω ειχα πολλες καυλες,ισως εκεινη να ειχε ορεξη,ειχε πεσει πολυ γαμησι.. Σε φαση να μας παρουν τηλεφωνο απο το ξενοδοχειο και να μας ρωτησουν αν ολα ειναι καλα γιατι ακουγοντουσαν ιαχες σε ολο το ξενοδοχειο.. Απο εκει και περα η μικρη εγινε στανταρακι μου.. Ειναι η μονη Cg που εχω φερει σπιτι μου,(αυτο βεβαια οταν ελειπαν οι "γατοι"), και την πηδαγα μεχρι για να ξαναφυγω ταξιδι τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.. Δεν θα κρυψω οτι με ειχε προσκαλεσει μεχρι και σπιτι της, οπου ευγενικα αρνηθηκα γιατι απλα σεβομαι των ιδιωτικο χωρο των αλλων.. Βγηκαμε ομως για φαγητο και για καφε και ειχαμε παρα πολυ καλη επικοινωνια μεταξυ μας.. Στην συνεχεια αναγκαστικα καθως εφυγα για 3ο ταξιδι,οταν γυρισα ειχε κανει την σχεση με την Βικυ.. Η βικυ κατεμε γιατι ημουν μαλλον ο 1ος που εκανε τριο μαζι τους,ηταν μια κοπελιτσα η οποια για εμενα δεν ταιριαζε διπλα στην Κατερινα..Παρολαυτα εδω λοιπον ερχεται το θεμα που εχει γινει τοσος πολυ ντορος.. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Επειδη οταν ξεκινησε η εποχη που ελεγαν για duo εφω εφυγα για ταξιδι και τον αυγουστο που γυρισα,ειχε προκυψει αυτο με το θεμα υγειας,εγω επειδη συνευρεθηκα μαζι τους τελευταια φορα ως duo καθως μετα τα σπασανε μου εδειξαν απο μονες τους εξετασεις,οι οποιες ηταν καθαρες.. Το τελευταιο διαστημα με την Κατερινα (από 10 Αυγουστου μεχρι και σημερα) εχω βρεθει τουλαχιστον αλλες 5 φορες.. Ο λογος ειναι οτι για καποια δικα μου θεματα υγειας και εμφανισης δεν ειχα την δυνατοτητα να την συναντησω, αλλά ξερω οτι καθε φορα γινεται πολεμος απο προφυλακτικα και χυσια παντου... Η κοπελα αξιζει τα ευρω της και κακα τα ψεμματα αν της συμπεριφερθειτε απλα ως ανθρωπο, θα σας βγαλει οτι γουστα θελετε... Ενα παραπονο εχω μονο.. Οτι ποτε δεν με αφησε να παρω το ομορφο κωλαρακι της!! Αν και μου εχει πει η ιδια οτι το εχει δωσει 2-3 φορες στην ζωη της σε ανθρωπους που τυγχανει να ειναι αρκετα παραπανω απο το μεσο ορο, εγω δυστυχως δεν ειχα την τυχη..
Επειδη λοιπον ειναι να φυγω σε μια βδομαδα χοντρικα, ειμαι διαθεσιμος να απαντησω σε οποιαδηποτε ερωτηση σας.. Το μονο που θα ηθελα ειναι οι ερωτησεις να γινουν εδω και οχι με pm, γιατι ειμαι ανθρωπος που δεν κρυβω πραγματα... Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους...