analosimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η εν λογω δεσποινιδα ειναι διαθεσιμη αυτη την περιοδο?
συναντηση με την κατερινα προ ημερών μολις βρω χρονο θα ανεβασω κριτικη..
ωραιο το μωρό
ναι το εχω με τις φωτο
παιζει μπαλα μονη της τωρα χωρισε την βικυ....
Δυστυχος οι ελληνες εχουμε κοντη μνημη..... Ζωη σε λόγους σας...επαγγελματική φωτογράφιση βλέπω ... άντε ανέβασε κι εσύ κριτική να εξυψωθεί ύστερα από τα προ μηνών ντράβαλα που γίνανε στο θρεντ
Δυστυχος οι ελληνες εχουμε κοντη μνημη..... Ζωη σε λόγους σας...
Εισαι σιγουρος οτι οι παρακατω φωτο ειναι προσφατες....? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ....!!!! Δεν θελω να πω περισσοτερα.....συναντηση με την κατερινα προ ημερών μολις βρω χρονο θα ανεβασω κριτικη..
z4 να πω εγω!ρε παιδες τα τατουαζ τη γινανε????το κατερινακη ειναι τιγκα στα τατου,αν και το σουλουπι φερνει λιγο,αν ειναι αυτη η φοτο ειναι πριν πολλα χρονια.
Το Επιστροφή στο Μέλλον (Back to the Future) είναι κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1985. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της ομώνυμης τριλογίας. Προταγωνιστούν ο Μάικλ Τζέι Φοξ και ο Κρίστοφερ Λόιντ και ο mandrake999 και αλλαξαμε την φωτο της κατερινας......αντεεεεεεεεεεεεεεz4 να πω εγω!ρε παιδες τα τατουαζ τη γινανε????το κατερινακη ειναι τιγκα στα τατου,αν και το σουλουπι φερνει λιγο,αν ειναι αυτη η φοτο ειναι πριν πολλα χρονια.
Το Επιστροφή στο Μέλλον (Back to the Future) είναι κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 1985. Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της ομώνυμης τριλογίας. Προταγωνιστούν ο Μάικλ Τζέι Φοξ και ο Κρίστοφερ Λόιντ και ο mandrake999 και αλλαξαμε την φωτο της κατερινας......αντεεεεεεεεεεεεεε
μου κινεί την περιέργεια μετά από λίγες μέρες με το θέμα που έγινε με τις φωτό ... έρχονται νέες φωτό για να ''αποδείξουν'' την εγκυρότητα της λήψης των.
έμαθε να γράφει κι Ελληνικά
μαλλον!!!