pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μια πιτσα θα μας σωσει...περναω για καφε,με την εγχρωμη?....αχααχαχαχχααχαχαχχαχαχχχ!!!!!...εχω αφησει το μοτορι,για σερβις...
μια πιτσα θα μας σωσει...περναω για καφε,με την εγχρωμη?....αχααχαχαχχααχαχαχχαχαχχχ!!!!!...εχω αφησει το μοτορι,για σερβις...
πωωωω,ναι ρε φιλε...ο δικος σου κρεμασε τα παπουτσια.το διαβασες?μια πιτσα θα μας σωσει....
+1καλα ρε παλιοχαρακτηρες..τον καψωνη ακομα να τον ξεμιουταρετε? ειστε απαραδεκτοι..
Βασικά, από όσο ξέρω, ξαναμιουταρίστηκε!!! Τώρα το πως το κατάφερε, μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω...καλα ρε παλιοχαρακτηρες..τον καψωνη ακομα να τον ξεμιουταρετε? ειστε απαραδεκτοι..
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι πράξεις του δράματος, όπως τις έχω καταλάβει εγώ, είναι οι εξής:
1) Γράφει κάποιος μια διθυραμβική κριτική αρχές Ιουνίου.
2) Πριν λίγες μέρες γράφει άλλος κακή κριτική όπου, ανάμεσα στα άλλα, κάνει λόγο ότι "είδε κονδυλώματα".
3) Λίγο μετά τη δημοσίευση της κριτικής (2), εμφανίζεται ο συγγραφέας της κριτικής (1) και δηλώνει δημόσια ότι η κριτική του ήταν στημένη (με άλλα λόγια, ότι γράφτηκε καθ' υπαγόρευση της κυρίας).
4) Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο συγγραφέας της υπαγορευμένης κριτικής (1) είχε δει κατά τη συνεύρεση του με την κυρία κονδυλώματα. Τα λεγόμενά του επ' αυτού είναι τόσο αντικρουόμενα που είναι δύσκολο να πεις. Πάντως είπε ότι ήξερε πως η κυρία είχε πάει σε "γυναικολόγο" για πρόβλημα υγείας.
Αυτά, όσο πιο ουδέτερα μπορώ.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι πράξεις του δράματος, όπως τις έχω καταλάβει εγώ, είναι οι εξής:
2) Πριν λίγες μέρες γράφει άλλος κακή κριτική όπου, ανάμεσα στα άλλα, κάνει λόγο ότι "είδε κονδυλώματα".
3) Λίγο μετά τη δημοσίευση της κριτικής (2), εμφανίζεται ο συγγραφέας της κριτικής (1) και δηλώνει δημόσια ότι η κριτική του ήταν στημένη (με άλλα λόγια, ότι γράφτηκε καθ' υπαγόρευση της κυρίας).
4) Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο συγγραφέας της υπαγορευμένης κριτικής (1) είχε δει κατά τη συνεύρεση του με την κυρία κονδυλώματα. Τα λεγόμενά του επ' αυτού είναι τόσο αντικρουόμενα που είναι δύσκολο να πεις. Πάντως είπε ότι ήξερε πως η κυρία είχε πάει σε "γυναικολόγο" για πρόβλημα υγείας.
Αυτά, όσο πιο ουδέτερα μπορώ.
καλα ρε παλιοχαρακτηρες..τον καψωνη ακομα να τον ξεμιουταρετε? ειστε απαραδεκτοι..
ξανα παλι και μετα οκ!Τύπε νομίζω ο Καψώνης ξεμουτιαρίστικε, εκτός αν τον μιουτάραν πάλι, πριν λίγες μέρες το γυρίσανε σε πρασινάκι.
Βασικά, από όσο ξέρω, ξαναμιουταρίστηκε!!! Τώρα το πως το κατάφερε, μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω...
κδεν ξερω αν ειναι το ιδιοο προσωπο . αλλα εμενα με παραξενευει πολυ που αυτος που αναφερε τα κονδυλωματα πλην ενος σχολιου στο θρεντ δεν σχολιασε αλλο . επισης εγραψε κ το εξης για την κατερινα Επίσης παρατήρησα τα χείλη της Κατερίνα πως ήταν πρησμένα και λέω από τον ήλιο θα είναι. πρωτη φορα ακουω τετοιο πραμα
θα ναι σαν τον Σλουκα φαινεται..πασαρει,σουταρει κ.. μιουταρεται πιο γρηγορα κ απ'τη σκια του
δεν ξερω αν ειναι το ιδιοο προσωπο . αλλα εμενα με παραξενευει πολυ που αυτος που αναφερε τα κονδυλωματα πλην ενος σχολιου στο θρεντ δεν σχολιασε αλλο . επισης εγραψε κ το εξης για την κατερινα Επίσης παρατήρησα τα χείλη της Κατερίνα πως ήταν πρησμένα και λέω από τον ήλιο θα είναι. πρωτη φορα ακουω τετοιο πραμα
κ
Άμα τρέχει και δεν φτάνει και του εχει φύγει και η μαγκιά που να βρει όρεξη και χρόνο να γράψει. Εμένα μου φάνηκε αληθινός. ...λες να είναι καμιά σε συ μασημένη με τους κλώνους της. ...
όπως δεν αρνηθηκε και την ψευτικη κριτικηΑν ήταν έτσι, η πρώτη αντίδραση δεν θα ήταν "Εμένα γιατί μου έβαλες 3; Αν έχετε κάτι με την Βίκυ, να τα πείτε μ΄ εκείνη". Δεν το αρνήθηκε η Κατερίνα, την πείραξε η χαμηλή βαθμολογία.
....
O τύπος που ανέβασε την διθυραμβική καθ΄υπαγόρευση κριτική είναι ο Alexis Papadopoulos (Alexis_Pap6), ο οποίος σε δεύτερη φάση, μετά την κριτική για τα κονδυλώματα που ανέβασε ο stavrosp, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κάποιο θέμα υγείας και ότι η κριτική του ήταν μούφα. Γενικά τα λέει περίεργα και δεν είναι σαφής η σχέση του με τα κορίτσια, ούτε πως γνωρίζει ότι θεωρητικά ισχυρίζεται ότι γνωρίζει.
Τη κριτική για τα κονδυλώματα της Βίκης και τον έρπη της Κατερίνας την έγραψε ο stavrosp. Ο τύπος δεν έχει παρουσία εδώ αλλά έχει 35 κριτικές στους δίπλα, εδώ έγραψε για ενημέρωση. Ο τύπος γράφει ότι είδε κονδυλώματα στην Βίκυ και είναι σίγουρος γιατί στο παρελθόν είχε αρπάξει και τα γνωρίζει.
Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάπως την εικόνα.
Όχι ρε παιδιά, τα έχετε μπερδέψει, λογικό.
Παραθέτω όσα έγραψα πιο πάνω για να βγει άκρη: