zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
σε λιγο αρχιζη καταιγιδα ετοιμασου
σε λιγο αρχιζη καταιγιδα ετοιμασου
φιλαρακι καλα τα λες αλλα σε λιγο θα βρεξει ερχεται καταιγιδα . συμφωνο πρεπει να λεγονται ολα.............ρε τασσο δε βγαζεις ακρη ευκολα αν δεν δεις την καθε κοπελα. Δεν βγαζεις ακρη γιατι ανθρωποι ειμαστε και ολοι ειμαστε διαφορετικοι βλεπωντας τα ιδια πραγματα απο αλλες γωνιες. Ιδιως με εμενα (δεν ξερω για αλλους) κατι το απειροελαχιστο μικρο πανω σε μια γυναικα μπορει να με εξιταρει τοσο πολυ που να την θεωρω μουνοβασιλισσα ενω για αλλους να θεωρειται τελειως χλωρινη...Ειμαστε εδω για να ανταλασσουμε ινφος και εμπειριες ετσι ωστε να αποφευγονται, αλλα, σοβαροτερα πραγματα. Παντως οι προμοτερες ντηλεραδες ας φανε τα αρχιδια μας για μια ακομη φορα...
Παντως οι προμοτερες ντηλεραδες ας φανε τα αρχιδια μας για μια ακομη φορα...
μην μασας με τιποτα ολα στην επιφανεια αστους να τραγουδανε αποψη σου ειναι και εγραψες αυτο που εσυ βιωσες ;) ;)και να πω και κατι αλλο, να ξερετε. Γιατι ειμαι ανθρωπος πολυ ντομπρος και δεν μου αρεσουν τα πισωγλεντια.
Αλβανοφλωρος απ’εξω από χοτελι ,πανω στην παραλιακη, κοιταζε επιμονα το αμαξι μου που εφευγα. Ευτυχως ειχα ανθρωπο μαζι μου που ξερει τι να κανει με τον νερντουλα αυτόν. Θα με γυρισουν πισω σε εποχες Αλβανιδας νοικοκυρας που ετρεχε ο νταβας/ομορφονιος στα συνορα...Εχω φαει μπολικα καστανα σαν και αυτους στην ζωουλα μου, και τ'αρχιδια μου κουνιουνται... Τελειως ξεφτιλα. Πας για γαμησι και φευγεις σκεπτομενος άλλες μαλακιες. Anyway…η γκομενα, τελειως ξεπλενι. Εγω προσωπικα εχω χτυπησει ακομα και από δρομο πολυ καλυτερα αλανια.
καλησπερα και χρονια πολλα!! η σημερινη πρωινη κριτικη της Κατερινας20 που πηγε?ok παιχτη.
Ρε Ανδρέα, πως γίνεται να μην έχεις συνδεθεί ΠΟΤΕ με το λογαριασμό σου και να γράφεις και κριτική ;;;;;;;
Ποιος ήταν ο τύπος;
Ο Χουντίνι;
Που λες να πήγε, πιο promotion πεθαίνεις.
Κρίμα ρε γμτ και δεν πρόλαβα να την διαβάσω να ενημερωθώ...
Έκανα σχόλιο για τον τύπο που την έγραψε στις 03:48 τα ξημερώματα, σήμερα, andy65 κάτι τέτοιο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ BOU.COM!!!(Τελευταία σύνδεση: 0)
Και μετά εξαφανίστηκε η κριτική!!!
Κρίμα που δεν κράτησα ένα σκριν.
Ρε, είναι ΜΑΓΙΚΟ το μπου, ΣΕ ΛΕΩ.
Αλλαξτε νημα παιδια...ο,τι εγινε εγινε...Οποιος με ακουσει με ακουσε...
Α ρε Αλβανομουρη...Σε γραφω κανονικα...Ουτε εγω παω σε ραντεβου χωρις συνοδεια...Να στο ξαναθυμησω...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μαγείααααααααα
Η κριτική ανέβηκε πριν φτιαχτεί καν ο λογαριασμός
Πιες amita motion και κάνε ένα promotion