gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
το ΚΕΕΛΠΠΝΟ φιλε μας εχει τις απαντησεις που χρειαζεσαι..εγω θελω να γλειψω κονδυλωματα. αλλαζει η γευση ή μονο η υφη ?
το ΚΕΕΛΠΠΝΟ φιλε μας εχει τις απαντησεις που χρειαζεσαι..εγω θελω να γλειψω κονδυλωματα. αλλαζει η γευση ή μονο η υφη ?
εγω θελω να γλειψω κονδυλωματα. αλλαζει η γευση ή μονο η υφη ?
Δεν μας ειπες..τελικα! σ επνιξε το δικιο σου.. η το ..post που εξαφανησες ..κατα λαθος?ΡΕ ΕΞΗΠΝΑΔΕΣ ΓΑΜΩ! ΕΜΈΝΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΟΝΤΙΛΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΜΈΝΑ! ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΈΧΕΙ , ΤΕΛΙΚΆ ΟΠΩΣ ΈΔΕΙΞΑ ΣΤΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΣΤΑ ΟΛΛΑ ΜΟΥ ΟΚ!
1. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΙΚΈΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΤΌΡΙΑ ) ΑΠΌ ΤΗ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΆΘΕ 2 ΕΥΔΟΜΑΔΕΣ!
2. ΕΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΆΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΞΈΡΩ ΕΓΏ ΤΙ ΆΛΛΟ ! ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΛΊΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Η ΓΕΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΉ ΜΟΥ ΠΆΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΙΟΝΔΥΠΟΤΕ ΆΛΛΟΝ! !!!
3. ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΝΑΙ, ΕΠΔ ΟΛΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΈΧΕΤΕ ΈΝΑ ΜΙΣΘΌ, ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΆΣ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ, ΕΠΔ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ! ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ ΣΩΣΤΆ (ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ2ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΈΝΑ ΤΣΑΚ ΕΠΙΔΗ ΊΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΆΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
ΚΆΠΟΙΕΣ ΚΟΠΈΛΕΣ (ΞΈΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΤΛ) ΖΟΎΜΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ.
4. ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΡΊΝΑ 20 ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 2013, ΝΑΙ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΆΣ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΙ ΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΈΧΩ ΟΛΛΑ ΑΛΛΆ ΠΆΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΙΨΩ ΤΑ ΘΕΛΛΩ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΗ ΜΟΥ. ΈΧΩ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 1.5 ΏΡΑ ΈΤΣΙ ΤΖΆΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΞΈΡΕΤΕ ΜΕ ΌΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΌΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΔΩ ΜΈΣΑ.
ΑΥΤΑ!!!!!!!!
..τελευταια προειδοποιηση...ΡΕ ΕΞΗΠΝΑΔΕΣ ΓΑΜΩ! ΕΜΈΝΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΟΝΤΙΛΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΜΈΝΑ! ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΈΧΕΙ , ΤΕΛΙΚΆ ΟΠΩΣ ΈΔΕΙΞΑ ΣΤΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΣΤΑ ΟΛΛΑ ΜΟΥ ΟΚ!
1. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΙΚΈΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΤΌΡΙΑ ) ΑΠΌ ΤΗ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΆΘΕ 2 ΕΥΔΟΜΑΔΕΣ!
2. ΕΜΈΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΆΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΞΈΡΩ ΕΓΏ ΤΙ ΆΛΛΟ ! ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΛΊΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Η ΓΕΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΉ ΜΟΥ ΠΆΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΙΟΝΔΥΠΟΤΕ ΆΛΛΟΝ! !!!
3. ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΝΑΙ, ΕΠΔ ΟΛΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΈΧΕΤΕ ΈΝΑ ΜΙΣΘΌ, ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΆΣ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ, ΕΠΔ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ! ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ ΣΩΣΤΆ (ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ2ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΈΝΑ ΤΣΑΚ ΕΠΙΔΗ ΊΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΆΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
ΚΆΠΟΙΕΣ ΚΟΠΈΛΕΣ (ΞΈΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΤΛ) ΖΟΎΜΕ ΑΠΌ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ.
4. ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΡΊΝΑ 20 ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟ 2013, ΝΑΙ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΆΣ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΙ ΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΈΧΩ ΟΛΛΑ ΑΛΛΆ ΠΆΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΙΨΩ ΤΑ ΘΕΛΛΩ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΗ ΜΟΥ. ΈΧΩ ΚΑΘΊΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΆ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 1.5 ΏΡΑ ΈΤΣΙ ΤΖΆΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΞΈΡΕΤΕ ΜΕ ΌΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΌΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΔΩ ΜΈΣΑ.
ΑΥΤΑ!!!!!!!!
Συναγωνιστη, η συμμετοχη στο forum δεν λεει απολυτως τιποτα διοτι καποιος με καλημερες και καληνυχτες ανεβαζει σκορ χωρις να σημαινει τιποτα απολυτως!Σημασια εχει μονο η ουσια των σχολιων.. Εσυ για παραδειγμα ποιες κριτικες σου θεωρεις αξιοπιστες?Νομίζω οι υπεύθυνοι του site μπορούν να κάνουν κάτι πολύ απλό. Να αναπτύξουν μια φόρμουλα η οποία να μετρά τον βαθμό αξιοπιστίας του κάθε μέλους που ανεβάζει μια κριτική. Ο βαθμός αξιοπιστίας μπορεί να εξαρτάται από το πόσες κριτικές έχει γράψει το Α μέλος, πόσο συμμετέχει στο φόρουμ, κλπ. Έτσι, δίπλα από τον καθένα που ανεβάζει κριτική θα φαίνεται και πόσο αξιόπιστος είναι. Λόγου χάριν, αν ο φίλος που είδε την κριτική του Παπαδόπουλου και έτρεξε να πηδήξει την Κατερίνα έβλεπε ότι ο Παπαδόπουλος έχει χαμηλό βαθμό αξιοπιστίας γιατί δεν συμμετέχει πολύ στο φόρουμ, δεν έγραψε πολλές κριτικές, κλπ κλπ θα μπορούσε να κάνει πίσω.
Συναγωνιστη, η συμμετοχη στο forum δεν λεει απολυτως τιποτα διοτι καποιος με καλημερες και καληνυχτες ανεβαζει σκορ χωρις να σημαινει τιποτα απολυτως!Σημασια εχει μονο η ουσια των σχολιων.. Εσυ για παραδειγμα ποιες κριτικες σου θεωρεις αξιοπιστες?
παντως μιας και ολων τα συμπερασματα βγαινουν σχεδον αποκλειστικα με βαση το τι εχουν διαβασει τις τελευταιες μπολικες σελιδες του νηματος + την κριτικη, η δικη μου αποψη ειναι οτι καποιος βραδυνοος πανικοβλημενος πελατης ο οποιος δεν εχει καμια μα καμια ιδεα περι ΣΜΝ, ειδε καποια σημαδια και τον επιασε μανια και σχιζοφρενεια. πιστευω πως στο δρομο του προς την τουαλετα παρατηρησε μουχλα στη μπανιερα, αραχνες στο ταβανι, σκατα στον καμπινε και χυσια στον καθρεφτη, οπως και στο διαδρομο οταν εφευγε θα ειδε πιθανοτατα πρεζακια να βαρανε, σκυλους να κατουρανε και εναν αυτοματο πωλητη που οι καποτες του ηταν χρησιμοποιημενες.
δεν εχω παρει, δεν ξερω ουτε τι συμπεριφορα εχουν οι κοπελες, εντος και εκτος φορουμ, και δεν κοβω το πουτσο για κανεναν. αλλα το σιγουρο ειναι, οτι ο τυπος τους ΓΑΜΗΣΕ με επιτυχια την δουλεια, μιας και η αμφιβολια για την υγεια σας ειναι παντα πρωτη αλλα κυριως γιατι οι περισσοτεροι απο εσας κατηγορειτε χωρις δευτερη σκεψη ως θυτη την "πουτανα", επειδη ειναι πουτανα. ακομη κι αν ο "μαρτυρας" εχει ολα τα φοντα για να χαρακτηριστει, το λιγοτερο αναξιοπιστος, σε αντιθεση με την "πουτανα" που απολογειται για ημερες στην ιερα εξεταση των προβατοπελατων της.
ειναι ξεκαθαρο οτι προσπαθει να κρατηθει εστω και με ..ληγμενουςΔεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί η απαξίωση αυτού του Σταύρου και η έμμεση υποστήριξη της Κατερίνας. Ο άνθρωπος είδε κάτι και το έγραψε, στην αρχή είχαμε όλοι αμφιβολίες αλλά υπήρξε και δεύτερο μέλος που έγραψε ότι οι κοπέλες έχουν θέματα υγείας. Εγώ προσωπικά έχω ρίξει μαύρο στις κοπέλες λόγω συμπεριφοράς και χαρακτήρα οπότε δεν με νοιάζει το τι κάνουν και πως το κάνουν αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μία απ' τις δύο πλευρές, σαφώς θα έπαιρνα το μέρος των μελών.
Συν τοις άλλοις, η Κατερίνα δείχνει πάλι ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η τσέπη της και το εισόδημά της, αδιαφορώντας για την υγεία των πελατών της. Το αποδεικνύει όταν πρώτη της αντίδραση είναι "Δεν ξέρω για την Βίκυ, εμένα γιατί μου έβαλες 3;", μετά καταλαβαίνει ότι γίνεται θέμα, διαγράφει το σχόλιο και αρχίζει να ασχολείται με την υπεράσπιση της Βίκυς (ενώ στο σχόλιο που διέγραψε είχε γράψει "δεν ξέρω για την Βίκυ, ρωτήστε την ίδια". Επίσης), δεν απαντάει στο θέμα της ψεύτικης κριτικής του Παπδόπουλου που έγραψε αυτά που ήθελαν τα κορίτσια.
Νομίζω οι υπεύθυνοι του site μπορούν να κάνουν κάτι πολύ απλό. Να αναπτύξουν μια φόρμουλα η οποία να μετρά τον βαθμό αξιοπιστίας του κάθε μέλους που ανεβάζει μια κριτική. Ο βαθμός αξιοπιστίας μπορεί να εξαρτάται από το πόσες κριτικές έχει γράψει το Α μέλος, πόσο συμμετέχει στο φόρουμ, κλπ. Έτσι, δίπλα από τον καθένα που ανεβάζει κριτική θα φαίνεται και πόσο αξιόπιστος είναι. Λόγου χάριν, αν ο φίλος που είδε την κριτική του Παπαδόπουλου και έτρεξε να πηδήξει την Κατερίνα έβλεπε ότι ο Παπαδόπουλος έχει χαμηλό βαθμό αξιοπιστίας γιατί δεν συμμετέχει πολύ στο φόρουμ, δεν έγραψε πολλές κριτικές, κλπ κλπ θα μπορούσε να κάνει πίσω.
Ναι ναι,Θεός!
Για την ψευτικη κριτικη ουτε λογος,αυτο έκανες αβαβα στο κατεβατο σου!
Ο κανονας του φορουμ για τα Κεφαλαία δεν σε πιάνει εσένα?
Σωστο...αλλα γιατι να το παραλειψουμε κι αυτο?Μακάρι να 'ταν μόνο τα κεφαλαία το πρόβλημα...
Αλήθεια αυτά τα χάλια που είδα σε παραπάνω φωτός αυτοχαρακτηρίζονται call girls και δεν έχει βγει ένας χριστιανός να μας πει για το τί τσοκαρίες πρόκειται;
Σε καλό καφέ ας πούμε την εν λόγω για μπαργούμαν ή σερβιτόρα δεν θα την δεχόταν, μόνο στην κουζίνα για λάντζα και να βγαίνει από την πίσω πόρτα όταν σχολάει...
Ο κανονας του φορουμ για τα Κεφαλαία δεν σε πιάνει εσένα?
Μηπως εχεις ξεφύγει λιγάκι κοπελιά,,,,,,,,,,?ΤΑ ΈΧΩ ΜΕΓΆΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΑ ΓΡΆΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ. ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΜΕΓΆΛΑ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΓΡΆΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ; ;-)
Μηπως εχεις ξεφύγει λιγάκι κοπελιά,,,,,,,,,,?
Οπως λες σε κρινουμε συμφωνα με αυτα που εκανες και ειπες....!!! Δεν σε βριζουμε ομως οπως κανεις εσυ...!!!! Και καλο θα ηταν να εισαι λιγο ποιο ευγενικη με ολους εμας γιατι εμεις σε συντηρουμε...!!!ΟΧΙ ΡΕ ΦΊΛΕ, ΕΦΌΣΟΝ ΜΕ ΚΡΊΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΆΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΑΤΑΛΙΛΟΣ