aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.491
- Πόντοι
- 11.956
Θα πάρουμε και αυτήν μαζίΌαση!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα τα καλά...
Θα πάρουμε και αυτήν μαζίΌαση!!!
Όλα τα καλά...
Έτσι. Σεβασμός!να σεβεσαι το μειλ που χρησιμοιποιω εχει ημερομηνια 1991
Έχει μπει στην λίστα εδώ και καιρό...Θα πάρουμε και αυτήν μαζί
Κοίτα από Σεπτέμβρη τώρα δεν προλαβαίνουμε...μουναρα είναι και δεν είχα δώσει σημασία τόσο καιρό ....εάν βάλει και καμμία φωτογραφία με ψηλοτάκουνα θα μας καυλώσει φουλΈχει μπει στην λίστα εδώ και καιρό...
Δεν χρειάζονται ψηλοτάκουνα φίλε. Και με παλτό να βγάλει φωτογραφία πάλι θα σου πέσει το σαγόνι...Κοίτα από Σεπτέμβρη τώρα δεν προλαβαίνουμε...μουναρα είναι και δεν είχα δώσει σημασία τόσο καιρό ....εάν βάλει και καμμία φωτογραφία με ψηλοτάκουνα θα μας καυλώσει φουλ
Ναι σίγουρα....αλλά το φετίχ είναι φετίχ χαχαχαΔεν χρειάζονται ψηλοτάκουνα φίλε. Και με παλτό να βγάλει φωτογραφία πάλι θα σου πέσει το σαγόνι...
ή 20 μέρες για να συνέλθεις.Έχω διαβάσει κάποιες σελίδες αποσπασματικά ...το Κατερίνα 20 τι είναι ....ότι μόνο με 20 λεπτά μαζί της πεθαίνεις και δεν αντέχεις άλλο
Δεν ξέρω τι καίει περισσότερο. Το τζάκι ή εσύ???@aiolosanemos50
Εντάξει και μουναρα και έξυπνη γυναίκα τι κορμί είναι αυτό πωπω@aiolosanemos50
Ετοιμάσου να την πάρουμε μαζί τι είναι αυτό το κορμίΔεν ξέρω τι καίει περισσότερο. Το τζάκι ή εσύ???
Άντε με το καλό. Περιμένουμε εντυπώσεις...Εντάξει και μουναρα και έξυπνη γυναίκα τι κορμί είναι αυτό πωπω
Κλείνω ραντεβού τώρα που και τι ώρα?
Πολύ ευχαρίστως....Ετοιμάσου να την πάρουμε μαζί τι είναι αυτό το κορμί
Don't touch.... she's fucking hot......!!@aiolosanemos50
Τι ωραία φωτογραφία!!!@aiolosanemos50
Με μια γόβα στιλέτο (από τους φίλους Manolo,Jimmy ή έστω μια Louboutin) αυτή η φωτό θα ήταν 3 κλάσεις ανώτερη!@aiolosanemos50
Στείλε μου τηνδώρο να σου βγάλω και με αυτάΜε μια γόβα στιλέτο (από τους φίλους Manolo,Jimmy ή έστω μια Louboutin) αυτή η φωτό θα ήταν 3 κλάσεις ανώτερη!
Και δε βρέθηκε ένας χριστιανός να σου το αλλάξει στο πι και φι;Συγνώμη σήμερα σε όλα τα μωράκια που είχαμε ραντεβού για της ακυρώσεις, με ματιασαν έπαθα λάστιχο στο δρόμο