Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.628
- Πόντοι
- 28.246
Ναι. Θα τους στείλεις μια ώρα νωρίτερα αλλά ευτυχισμένους.Οχι ρε αγάπη χάρη τους κάνω
Ναι. Θα τους στείλεις μια ώρα νωρίτερα αλλά ευτυχισμένους.Οχι ρε αγάπη χάρη τους κάνω
Ο ιός malkotto_94 είναι χειρότερος από τον κινέζοϊό να ξες. Ακόμα δεν έχει βρεθεί εμβόλιο.Όσοι δεν πήγαν από covid-19 θα πάνε από malkotto_94.
ΧαχαχχαχαχαχαχαΌσοι δεν πήγαν από covid-19 θα πάνε από malkotto_94.
Για αυτό πρέπει να εκτίθεσαι συχνά μήπως αποκτήσεις ανοσία...Ο ιός malkotto_94 είναι χειρότερος από τον κινέζοϊό να ξες. Ακόμα δεν έχει βρεθεί εμβόλιο.
Επανήλθε η γυναικάρα (...κι από τις καλύτερες σουίτες στη γειτονιά βλέπω...Ελπίζω στη μεγάλη )
Ποιο ξενοδοχείο είναι συνάδελφοι;;;Ακριβώς απέναντι είναι η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Πως βγαίνεις έτσι αθεόφοβη, δεν τους λυπήθηκες τους ανθρώπους;
Σα δε ντρέπεστε... φωνάζετε αγνώστους...εμείς τα δικά σας παιδιά τι κάνουμε?Όταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Το παίζετε μπροστά στα κινητά και στους υπολογιστές για πάρτη μαςΣα δε ντρέπεστε... φωνάζετε αγνώστους...εμείς τα δικά σας παιδιά τι κάνουμε?
Όχι κουκλάρα μου. Αυτά από κοντά μόνο...Το παίζετε μπροστά στα κινητά και στους υπολογιστές για πάρτη μας
Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες!!!Όταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Το καλύτερο ήταν πως κοίταζαν όλοι χαχαχαχαΑυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες!!!
Γιατί άραγε???Το καλύτερο ήταν πως κοίταζαν όλοι χαχαχαχα
"ίσως για λόγους ταξικούς και όχι μόνο, γλυκό μωράκι του ουρανού, για 'σένα λιώνω"Όταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Ρίξε και άλλες αν έχεις χαχαχαΤο καλύτερο ήταν πως κοίταζαν όλοι χαχαχαχα
Ρε τι παθαμεεεεεεΚαλησπέρα μωράκια μου
Έλα Παναγία μουΌταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Όλα διπλά....!!Όταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Για να τον παίξουμε πρέπει να μας σηκωθεί !Το παίζετε μπροστά στα κινητά και στους υπολογιστές για πάρτη μας
Όταν δεν έχουμε καμερα μαν και φωνάζουμε τους άγνωστους για φοτο
Μια από το χωριό, δεν την ξέρεις...μου αρεσει που κανενας δε ρωταει ποια ειναι φιλη της.... καλα ολοι γνωριζετε;
Αντε να ρωτησω εγω ... ποια ειναι η φιλη σου Κατερίνα;