james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 10.395
Προτιμώ να στις φέρω με τα ίδια μου τα χέρια!Στείλε μου τηνδώρο να σου βγάλω και με αυτά
Θα στις δώσω…μετά…
Τι νούμερο φοράς;;;
Προτιμώ να στις φέρω με τα ίδια μου τα χέρια!Στείλε μου τηνδώρο να σου βγάλω και με αυτά
36Προτιμώ να στην φέρω με τα ίδια μου τα χέρια!
Θα στις δώσω…μετά…
Τι νούμερο φοράς;;;
"ίσως για λόγους ταξικούς και όχι μόνο, γλυκό μωράκι του ουρανού, για 'σένα λιώνω"
Man μου, λες η κοριτσαρα να εχει ριξει καμια ματια και στο "Κεφάλαιο" του Μαρξ?"ίσως για λόγους ταξικούς και όχι μόνο, γλυκό μωράκι του ουρανού, για 'σένα λιώνω"
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!Άντε πάλι κονομησες
Manolo Blahnik
Οχι Γιαννη. Μανωλη.Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!
Σωστό…Οχι Γιαννη. Μανωλη.
@aiolosanemos50
Εάν είναι να έρχονται και από την Αμερική γκόμενοι για σένα εμείς ποτέ θα πάρουμε σειρά ....ποιος είναι ο Μανόλο....εγώ παντός με φίλο που μιλάμε από την Ν.Υόρκη μου είπε ότι σε διαβάζει στο ίντερνετ.......ο Στηβ ο μαντεν είναι
απο τα κορυφαια στο χωρο κοριτσια και υποθετω παμπλουτηπρο εβδομαδος συναντηση με το αστερι και μπορω να πω οτι μονο βελτίωση ειδα απο τις προηγουμενες φορες
Ισως απο τις πιο αξιολογες κοπελες του χωρου σε όλα τα επίπεδα απο sex μεχρι επικοινωνια
Μπραβο της
easy come easy go. Καμία ελληνίδα πουτάνα δεν εχει βγάλει χρήμα!απο τα κορυφαια στο χωρο κοριτσια και υποθετω παμπλουτη
ΣΔΟΕ τυπε?easy come easy go. Καμία ελληνίδα πουτάνα δεν εχει βγάλει χρήμα!
ποια είναι Ελληνίδα?easy come easy go. Καμία ελληνίδα πουτάνα δεν εχει βγάλει χρήμα!
Σωστος ο παικτης. Ματωστε ρε λιγο γιαυτο το μοντελο !!Στείλε μου τηνδώρο να σου βγάλω και με αυτά
Το χρημα πρεπει να το πετας απο το παραθυρο για να ερχεται απο την πορταeasy come easy go. Καμία ελληνίδα πουτάνα δεν εχει βγάλει χρήμα!
Η Κατερινα,απο Καλαμαρια νομιζωποια είναι Ελληνίδα?
αυτός ο κώλος με ή χωρίς λουμπουτεν απλά κολάζει...@aiolosanemos50