Παιδιά ως απάντηση στο ποιες είναι τόσο τούμπανο όπως λέτε δύο τρεις πιο πριν, καλές στα 70 80 100 με αναλ κ ηλικία από 20 μέχρι 25 δεν βλέπουμε...περιμένουμε τόσα άτομα να μάθουμε.... αντε πείτε μας...μπας και βρεθεί καμία ""οικονομική "" να συνεργαστούμε
χαχαχαχαχα
Aν το λες αυτο σαν μπηχτη για μενα,τοτε να σε πληροφορησω οτι δεν λεγονται ολα στο μπου δημοσια,και τουλαχιστον εγω εχω σταματησει να τα λεω πλεον και στο πμ κι εχω το κεφαλι μου ησυχο μετα το καζο που επαθα.
παλιοτερα ειχα βαλει και διαφορες φωτο απο τετοια κοριτσια στο φορουμ,(ψαξε και θα τις βρεις) σε αλλο νημα και μου την πεσανε οτι δεν πρεπει στο νημα αλλης κοπελλας κλπ παπαριες.
μια αλλη φορα που εμπιστευτηκα καποιους απο δω μεσα και τους ειπα για καποιες κοπελλες,μονο στα μανταλακια που δεν τις βγαλανε.
και ευτυχως δηλαδη που δεν ανοιξα το στομα μου και περισσοτερο για κατι αλλες που ηξερα. καταλαβαινουν μερικοι για ποιες λεω και ξερουν πολυ καλα και με ποσα λεφτα ηταν και μερικοι εχουν δει και εχουν λαβει και φωτογραφιες.
το παραδεχομαι οτι ημουν μαλακας κι εγω τοτε και ισως και να εδειξα περισσοτερο εμπιστοσυνη σε ορισμενους που δεν επρεπε.
κοριτσακια λοιπον υπαρχουνε,τα ξερουν αρκετοι εδω μεσα κι εγω απο καπου τις εμαθα,δεν κανω τον πονηρο ή τον παντογνωστη και οποιος ψαχνεται βρισκει.
αυτα οσον αφορα εμενα περι του αν λεμε παπαριες ή οχι αυτοι οι δυο τρεις που λες. δεν ξερω τι λενε οι αλλοι κι ουτε με ενδιαφερει.
τωρα για το αν εισαι κι εσυ υπερτιμημενη οπως πολλες αλλες εδω μεσα,ειπα τη γνωμη μου χθες και δεν αλλαζει.
να σαι καλα.
ΥΓ κι οσον αφορα το οικονομικο που ανεφερες κι εσυ και καποιοι αλλοι,σε πληροφορω οτι δεν με ενδιαφερει. δοξα τω Θεω εχω ανεση.
εχω πληρωσει πολλα περισσοτερα και για μονοωρα και για τριημερα και τετραημερα ραντεβου.
απλα οταν θεωρω οτι καποια δεν μου κανει ή δεν αξιζει δεν τα δινω.