Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Το rapid test στοιχίζει 10 ευρώ. Αρα η τιμή που ζητάει η Κατερίνα είναι ουσιαστικά 130 και όχι 140 αν θέλουμε να συγκρίνουμε σωστά.
Το επίπεδο εμφάνισης είναι κυρίως υποκειμενικό θέμα του καθενός.
Προσωπικά μιλώντας και προσπαθόντας να είμαι αντικειμενικός η Κατερίνα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις κοπέλες των citytours. Και πολύ μικρότερη από πολλές απο αυτές που και αυτό έχει τη σημασία του.
Kαι οι κοπέλες των citytours χρεώνουν 140 η 150 η 160 συν τα +20 η τα +50 για τα εξτρά.
Αρα συγκριτικά το 130 με το 150 είναι 13% φτηνότερο.
Για τους παραπάνω λόγους η Κατερίνα δεν χρεώνει κατά τη γνώμη μου ακριβά. Αρκετά τίμια μάλλον χρεώνει.
Τώρα αν κάποιοι είναι τσακάλια και μπορούν να βρούν ίδιο επίπεδο εμφάνισης και υπηρεσιών φτηνότερα μαγκιά τους. Ας προτείνουν συγκεκριμένες περιπτώσεις και εγω θα τους πω απλά μπράβο. Ξέροντας όμως την αγορά αρκετά καλά, σχετικά δύσκολο το βλέπω πάντως.
Υ.Γ. Το ότι προσέχει ιδιαίτερα την υγεία της και υποχρεώνει όλους σε rapid tests είναι απόλυτο δικαίωμά της. Και όσον με αφορά κιόλας μαγκιά της που το κάνει μέσα στη χολέρα που περνάμε αυτή τη περίοδο.
Xωρίς να θέλω να μεμφθώ την Κατερίνα, τα city tours των γραφείων βάζουν στην τσέπη 50-65 ευρώ για την κάθε συνεύρεση και προσφέρουν και το δωμάτιο μέσα στην τιμή (140 ευρώ) στις συναντήσεις incall.
Η διαφορά είναι μεγάλη...
Σωστό αυτό που γράφεις αλλά ας το δούμε πιο ανακυτικά και έτσι.
Το κόστος του δωματίου είναι 23 ευρώ το δίωρο.
Αρα 130 + 23 = 153
για τη Κατερίνα, όσο δηλαδή και τα incall στα citytours.
Εκεί έρχεται δηλαδή περιπου στα ίδια.
Στα outcall όμως σε ξενοδοχείο τα citytours πάνε στα 150 + 23 ( ξενοδοχείο ) + 10 το ταξί = 183.
Στα outcall στο σπίτι σου 150 + 10 = 160.
Μόνο στο incall των citytours έρχεται στα ίδια περίπου. Και να σημειώσουμε ότι δεν έχουν όλα τα γραφεία incall. Κάποια η δεν το προσφέρουν, η συγκεκριμένες κοπέλες δεν το κάνουν.
Και αν για κάποιους έχει σημασία στο incall των citytours ξαπλώνεις στα ίδια σεντόνια με κάποιους άλλους πριν. Στα ξενοδοχεία ημιμιδιαμονής κατά συνθήκη αυτό δεν ισχύει.
Γενικά η αγορά και ο ανταγωνισμός πιστεύω μεσοπρόθεσμα κατατάσει de facto τις επαγγελματίες στην τιμή που τους πρέπει.