Πωωω..με την κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω και κάτι καινούργιο (ευτυχώς)
λοιπόν αγόρια, και ΑΓΟΡΆΚΙΑ. Εγώ είμαι αυτή που ειμαι, θέλω 140 στα ραντεβού μου, είμαι όπως είμαι, είμαι από όπου είμαι, προσθέρω όσα προσθέρω, όπως τα προσθέρω και όπου τα προσθέρω ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ. Για να είμαι οκ στο ραντεβού με κάποιον, απετω ένα σεβασμό με την κάθε έννοια της λέξης, ένα ραπιδ υποχρεωτικό, και να είστε καθαροί. Κάθεστε εδώ να μου σχολιάζετε τη τιμή, να σχολιάσω και εγώ εσάς πόσο ανεύθυνοι είστε μερικοί που πάτε με βίζιτες ενώ έχετε οικογένεια και δεν ξέρετε η δεν σας νοιάζει αν η άλλη έχει covid και βάζετε σε ρίσκο όλο σας το σόι;; είδατε κάπου να σχολιάζω κάτι;; η πιστεύετε ότι δεν μπορώ; μπορώ μάλιστα, απλά έχω μάθει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, να δείχνεις σεβασμό και κύριος να σκέφτεσαι πρην κάνεις η πεις κάτι...κάτι που όπως φένεται μερικοί δεν το μπορούν..στο θέμα μας... Δεν πιέζω κανέναν να διαβάζει το νήμα μου, δεν παίρνω εγώ τηλ για να μου έρθετε για ραντεβού. Εσείς μόνοι σας το κάνετε. Και ναι δεν είμαι για όλους και ΟΎΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να είμαι. Το γιατί έχω την συγκεκριμένη τιμή είναι ξεκάθαρα δικό μου θέμα. Το πότε θα δουλέψω και αν και τι έξοδα έχω επίσης είναι δικό μου θέμα και μόνο.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΩ . Αν γουστάρει έρχεται, αν δεν μην βγάζετε τη χολή σας δημόσια γιατί πράγματι είναι γέλιο. Και το ότι έχω ανέβει επίπεδο και στα ελληνικά μου, και στα επαγγελματικά μου είναι μόνο μαγκιά μου, και μαγκιά σε όσοι κοιτάνε μπροστά και προχωράνε προς κάτι καλύτερο. Πάντα υποστηρίζω ανθρώπους με θέληση, υπομονή, συγκέντρωση στο στόχο τους. Τους στάσιμος δεν υποστηρίζω και είναι φανερό ποιοι είναι και από το τρόπο που σκέφτονται και μιλάνε. Και ναι, με τέτοιους ανθρώπους δεν έχω και δεν θα ήθελα να έχω να κάνω
Λυπάμαι πραγματικά που μερικοί είστε ανίκανοι να καταλάβετε ότι υπάρχουν άτομα ποιοα δεν παραμένουν στάσιμα, και υπό τη λέξη βίζιτα καταλαβαίνετε μόνο κάτι κοριτσάκια οποία σήμερα είναι αυριο δεν είναι και είστε με το παραπάνω για τη τιμή μου. Π.ς. κάποιος που ανέφερε ότι δεν έχω έξοδα, μόνο η ολική μου laser αποτρίχωση που ξεχωρίζει από το απλό ξυρισμένο @@@ και σας ψιλογρατζουναει έχει 2500! Αν εσένα σαν πελάτης σου καυλωσει να με βγάλεις για 1 ποτό αμέσως μετά το ραντεβού δεν θα σε κάνω ρόμπα εκεί που θα με πας. Γιατί και ξέρω να φερθω, και να μιλήσω και στους άλλους και σε σένα ξέρω πως να σου διασκεδάσωτο μυαλό χωρίς τα μόνα πράγματα για τα οποία να μπορώ να μιλήσω να είναι να σχολιάζω τους άλλους πελάτες μου όπως κάνουν μερικές χωρίς να θέλω να αναφέρω ονόματα, και να ντυθω και να σταθώ όπως πρέπει να το κάνει μια κυρία! Αλλα ναι ότι πληρώνεις παίρνεις..για αυτό είπα δεν είμαι για όλους και ούτε έχω την επιθυμία να είμαι! Φιλιά σας αφήνω να συνεχίσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Ο κάθε ένας κάνει της επιλογές του