καλησπέρα σας κύριε ppgiorgo,
φιλικά, πολύ φιλικά...
α. σε τουλάχιστον 5-10 περιπτώσεις έχω γράψει ανάλογα σχόλια σε κριτικές κοριτσιών (ανεξάρτητες και γραφεία), όπου τα γραφόμενα στην κριτική με τις βαθμολογίες δεν συνάδουν, ήτοι βρίσκονται σε αναντιστοιχία.
πχ
παραθέτω και το κείμενο (13/3/18 για την leyla του GDE)
"αυτό που έχω να πω είναι ότι αν έχει το πρόσωπο και το σώμα των φωτογραφιών (έστω και χωρίς κοιλιακούς), το 6 και 7 αντίστοιχα μου φαίνονται λίγα..."
σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αγαπητικός? (ξαναλέω τουλάχιστον 5-10 περιπτώσεις).
αλλά εσύ αναφέρεσαι και κάνεις "θέμα" το συγκεκριμένο μου (ΜΟΝΟ) σχόλιο για την κατερίνα...κράτα το και πάμε παρακάτω.
β. την έπεσα στον φίλο που έκανε την κριτική? τον αποπήρα, τον έκραξα, τι?
απλά επεσήμανα το αυτονόητο, ότι με βάση όσα γράφει έχει προφανώς γίνει λάθος στην βαθμολογία που έβαλε. που είναι το κακό?...κράτα το κι αυτό.
γ. αντί κι εσύ ως έμπειρος και παλιός εδώ μέσα, και κυρίως ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ (έτσι???) να επισημάνεις το προφανές, το λάθος στην βαθμολογία που αδικεί την κατερίνα (ΠΑΝΤΑ με βάση τα όσα γράφει ο συναγωνιστής), απλά και μόνο χρησιμοποιείς τα 2-3 σχόλια που επισημαίνουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για να τα κάνεις μπούμερανγκ και να μπαχαλέψεις το νήμα της κοπέλας και να δημιουργήσεις εντυπώσεις...έτσι? κράτα το κι αυτό...
μετά από όλα τα παραπάνω για να ρωτήσω ρε φίλε ppgiorgo, τι σκοπό είχε όλο αυτό το πανηγυράκι? ε?
ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ...