koproskulo21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 2.300
καλησπέρα μωράκι μου την αλλη βδομάδα θα είμαι Αθήνα και θα ήθελα να βρεθούμε!!!!
Κατερίνα παίζει να έρθεις και θεσσαλονίκη στο μέλλον;
Κορυφαιο μωρο!!!Μωρό μου .. τι καύλα είσαι.. Άργησες λίγο... αλλά μας "μπριζωσες"... απότομα!! Θεσπέσια όπως πάντα..!!
μόλις με ενημέρωσε η κατερίνα οτι σήμερα είναι λίγο άρρωστη και αναβάλετε το ρ/β ΦτουΚαλή μας όρεξη. Ελπίζω να αποθεώσω και εγώ απο δευτέρα η κριτική μου
μόλις με ενημέρωσε η κατερίνα οτι σήμερα είναι λίγο άρρωστη και αναβάλετε το ρ/β Φτου
. Τουλάχιστον με ενημέρωσε νωρίς , κάτι είναι και αυτό. Άντε να δω που θα ξεσπάσω τις κάβλες μου.
Η αλήθεια είναι πως είσαι πολύ εντάξει μωρό. :-* :-* :-* :-*Καλημερα! Ναι Η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω δημόσια Σηγνωμη για τα ραντεβού που ακύρωσα σήμερα. Πονάει ο λαιμός μου και φοβάμαι μην τυχόν είναι καμία γρίπη...
φίλε μου όλα καλά αλλά (μετά και από όσα περιγράφεις) μήπως στο σχέση απόδοσης/τιμή έβαλες κατά λάθος 3 κι όχι παραπάνω...?
είναι και κριμα δλδ για το κορίτσι...
Φίλε μου καλησπέρα. Εκείνο που με μπέρδεψε στην κριτική σου είναι ο χαμηλός βαθμός στην σχεση απόδοσης/τιμής? σε σχέση με αυτά που γράφεις! Thinking
Ωραιος παιχτη! Για το ΥΓ1.
Μαλλον τυπογραφικο λαθος εχει γινει σχετικα με την αποδοση τιμη σωστα; Οπως τα περιγραφεις το 3 που βαζεις σιγουρα εχει γινει τυπογραφικο λαθος.
Ηδονικός πόθος κάθε σου κολασμένη καμπύλη...Καλησπέρα μωράκια μου
Γεια σου κατερινα την αλλη βδομαδα κυριακη θα εισαι διαθεσιμη για ραντεβου???