Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.387
- Πόντοι
- 28.246
Καλό Πάσχα και σε σένα, μικρή!Καλημέρα μωράκια μου καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα να έχετε! Μου λείπετε πολύ σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας :-*
Καλό Πάσχα και σε σένα, μικρή!Καλημέρα μωράκια μου καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα να έχετε! Μου λείπετε πολύ σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας :-*
Καλημέρα μωράκια μου καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα να έχετε! Μου λείπετε πολύ σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας :-*
Ωραία νύχια, αλλά πολύ "μπογιά" στο χέρι. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=181247.0;attach=1013163;image[/img[/URL]]
[/quote]
Επειδή δεν άρεσε το σχόλιο για την "μπογιά" και δέχτηκα παράπονα.
Εγώ εξέφρασα την δική μου οπτική, όπως και ο καθένας. Υποδείξεις για το τι πρέπει να βλέπουμε στην ζωή δεν δέχομαι.
Καλά κάνεις και σου αρέσουν, βάψου και ολόκληρη αν θέλεις. Ούτε ρώτησα γιατί τα έκανες ούτε με ενδιαφέρει.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Εγώ εξέφρασα την δική μου οπτική, όπως και ο καθένας. Υποδείξεις για το τι πρέπει να βλέπουμε στην ζωή δεν δέχομαι.
Καλά κάνεις και σου αρέσουν, βάψου και ολόκληρη αν θέλεις. Ούτε ρώτησα γιατί τα έκανες ούτε με ενδιαφέρει.
Καλό είναι βέβαια να μην είναι επιλεκτική η γνώμη αυτουνού που την γράφει...πολυ σωστος
να συμπληρωσω ακομα οτι ουτε σε οτι πρεπει να γραφουμε ή να μη γραφουμε δεν δεχομαστε υποδειξεις...
καθενας εχει μια γνωμη και μπορει να την εκφραζει ελευθερα ακομα κι αν δεν αρεσει σε καποιους απο μας.
Μήπως δεν κατάλαβες τι θέλω να πω; Ο Πετερ το κατάλαβε, να είσαι σίγουρος... Δεν πάει στον γιατρό το σχόλιο.Η γνώμη είναι πάντα προσωπική, ποιός είναι αυτός που θα κρίνει αν είναι επιλεκτική ή όχι?
Καλό είναι βέβαια να μην είναι επιλεκτική η γνώμη αυτουνού που την γράφει...
μια χαρα γυναικα εισαι, και πραπενω χαρες μη σου πω, αυτο το πραγμα με τα νυχια σου γιατι το κανεις;
Ή πιο σωστά θα έλεγα: να μην υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα η γνώμη αυτουνού που την γράφει...Καλό είναι βέβαια να μην είναι επιλεκτική η γνώμη αυτουνού που την γράφει...