rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.060
- Πόντοι
- 12.946
Που είναι το αστείο να γελάσουμε και εμείς...μια χαρά και ο κώλος της κατσίκας...μεγάλος μάστορας λέμε... ...
Που είναι το αστείο να γελάσουμε και εμείς...μια χαρά και ο κώλος της κατσίκας...μεγάλος μάστορας λέμε... ...
...η κατσίκα το πήρε?????
..μια και μοιράζεις μηνύματα μάστορα δεν μας δίνεις καμια δεκαριά να έχουμε καβάτζα??
Διαβάστηκε και θα οδηγηθείτε σε δίκη κύριε! Συγχαρητήρια για τις 2 εκτονώσεις σε διπλό! Αυτό θα μετρήσει περισσότερο εις βάρος σας!Μετά από την μελέτη του νήματος Βαλέρια και Κατερίνα αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.
Η περιγραφή του κου Perier45 είναι ακριβής αλλά θα ήθελα να προσθέσω τη δική μου εμπειρία.
Πρώτη εντύπωση στη τηλεφωνική συνομιλία θετική, η φωνή ήταν σεξουαλική και άμεση.
Οι δεσποινίδες έφτασαν με θετική διάθεση και όρεξη για την συνάντηση.
Η Βαλέρια (ξανθιά) άκρως ερωτεύσιμη πολύ καλό σώμα σφριγηλό με απαλή άσπρη επιδερμίδα, ωραίο πρόσωπο και πολύ καύλα.
Η Κατερίνα (μελαχρινή) μάχιμη με σέξυ πρόσωπο και διδακτορικό στα πνευστά, εντάξει για να μην κατηγορηθώ για προμότορας έχει τα κιλάκια της αλλά δεν με χάλασε.
Στον αγώνα αφού αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και μετά τα γλειφομούνια εκατέρωθεν, με άναψε η Βαλέρια για να της τον καρφώσω.
Η Κατερίνα είχε καλή συμμετοχή στον αγώνα και βοηθούσε την κατάσταση
Μετά το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ντουζάκι/τσιγάρο και εδώ που λέω θα την σκαπουλάρω οι δεσποινίδες επέμεναν για 2ο ημίχρονο, όπως είπαν στο προγραμμά τους είναι 2 εκτονώσεις και δεν θα με άφηναν ήσυχο
Δυστυχώς εδώ να σημειώσω ότι οι επιδόσεις μου είναι σε επίπεδο δαπέδου
Αλλά δεν με άφηναν να φύγω, άρχισε η Κατερίνα τα πνευστά και η Βαλέρια τα γλωσσσόφιλα συν γλύψιμο στις ρώγες μου και ω του θαύματος παρέδωσα τη 2η κατάθεση.
Λοιπόν χωρίς μαλακίες οι κοπέλες ιδρώνουν την φανέλα και αξίζουν το δωράκι τους.
Ότι αναγράφουν στις υπηρεσίες οι κοπέλες το προσφέρουν με το παραπάνω.
Δηλώνω ευχαριστημένος και ελπίζω οι δεσποινίδες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί μακρόν.
Επίσης ελπίζω να ανοίξει ο admin προφίλ των δεσποινίδων να καταγράφονται οι κριτικές.
Διαβάστηκε και θα οδηγηθείτε σε δίκη κύριε! Συγχαρητήρια για τις 2 εκτονώσεις σε διπλό! Αυτό θα μετρήσει περισσότερο εις βάρος σας!
Δεν φταίω εγώΔιαβάστηκε και θα οδηγηθείτε σε δίκη κύριε! Συγχαρητήρια για τις 2 εκτονώσεις σε διπλό! Αυτό θα μετρήσει περισσότερο εις βάρος σας!
ριχτου του προδοτη ριχτου....Διαβάστηκε και θα οδηγηθείτε σε δίκη κύριε! Συγχαρητήρια για τις 2 εκτονώσεις σε διπλό! Αυτό θα μετρήσει περισσότερο εις βάρος σας!
ρε λουκουμι είναι αλλα τι να το κανεις αν δεν μπορεις να τα χαρεις?Δεν φταίω εγώ
είχαν ωραία κωλαράκια
Ωραία κύριε ΡοντΜετά από την μελέτη του νήματος Βαλέρια και Κατερίνα αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.
Η περιγραφή του κου Perier45 είναι ακριβής αλλά θα ήθελα να προσθέσω τη δική μου εμπειρία.
Πρώτη εντύπωση στη τηλεφωνική συνομιλία θετική, η φωνή ήταν σεξουαλική και άμεση.
Η Βαλέρια (ξανθιά) άκρως ερωτεύσιμη πολύ καλό σώμα σφριγηλό με απαλή άσπρη επιδερμίδα, ωραίο πρόσωπο και πολύ καύλα.
Η Κατερίνα (μελαχρινή) μάχιμη με σέξυ πρόσωπο και διδακτορικό στα πνευστά, εντάξει για να μην κατηγορηθώ για προμότορας έχει τα κιλάκια της αλλά δεν με χάλασε.
Στον αγώνα αφού αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και μετά τα γλειφομούνια εκατέρωθεν, με άναψε η Βαλέρια για να της τον καρφώσω.
Μετά το τέλος του 1ου ημιχρόνου, ντουζάκι/τσιγάρο και εδώ που λέω θα την σκαπουλάρω οι δεσποινίδες επέμεναν για 2ο ημίχρονο, όπως είπαν στο προγραμμά τους είναι 2 εκτονώσεις και δεν θα με άφηναν ήσυχο
Αλλά δεν με άφηναν να φύγω, άρχισε η Κατερίνα τα πνευστά και η Βαλέρια τα γλωσσσόφιλα συν γλύψιμο στις ρώγες μου και ω του θαύματος παρέδωσα τη 2η κατάθεση.
Λοιπόν χωρίς μαλακίες οι κοπέλες ιδρώνουν την φανέλα και αξίζουν το δωράκι τους.
Δηλώνω ευχαριστημένος και ελπίζω οι δεσποινίδες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί μακρόν.
Επίσης ελπίζω να ανοίξει ο admin προφίλ των δεσποινίδων να καταγράφονται οι κριτικές.
3-4 σελιδες πισω τα λενε όλα 12 είναι στο συνολο τ6οσο κουρασει είναι να διαβασετε?Κανετε η καθε μια μονη της ραντεβου η μονο ντουο;
Καλησπέρα σε όλους!
Το πρόγραμμα μας μιας ώρας:
Σεξ δύο εκτόνωσης
Σεξ σε διαφορετικές στάσεις
Στάση 69
Ελεύθερο στοματικό
Φιλιά με γλώσσα
Τελείωμα στο στομα η στο σώμα
Λεσβιακό σόου
Αυταρχικό
Ποδολαγνεια
Ερωτικό μασάζ. Μόνο DUO όχι ξεχωριστά
Μετά από την μελέτη του νήματος Βαλέρια και Κατερίνα αποφάσισα να κλείσω ραντεβού.
Τι καληνύχταΚαληνύχτα αγόρια :-*
Τι καληνύχτα
έτσι που μας ανάβετε δεν θα ξημερωθούμε ;) ;) ;)
Δεν σας έφτασε δηλαδή, θέλετε κι άλλο;Τι καληνύχτα
έτσι που μας ανάβετε δεν θα ξημερωθούμε ;) ;) ;)
Το ξανθό ερωτεύτηκα αλλά και το μελαχρινό με έλιωσε :SΗ μελαχροινή πάντως έχει βυζάρα, κουφαλίτσα.
Το ξανθό ερωτεύτηκα αλλά και το μελαχρινό με έλιωσε :S
Εννοείτε ότι θέλω κι άλλοΔεν σας έφτασε δηλαδή, θέλετε κι άλλο;
Δύο εκτονώσεις....!!!! σε double.... στην πυρά...με συνοπτικές διαδικασίες...Διαβάστηκε και θα οδηγηθείτε σε δίκη κύριε! Συγχαρητήρια για τις 2 εκτονώσεις σε διπλό! Αυτό θα μετρήσει περισσότερο εις βάρος σας!
δεν θελω να φανταστω τι θα του κανατε αν ειχε 4Δύο εκτονώσεις....!!!! σε double.... στην πυρά...με συνοπτικές διαδικασίες...