tsiribomb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Τι απίθανο κωλαράκι είναι αυτό της Βαλέριας? σαν ψεύτικο φαίνεται στην φωτό!!!Καλο μήνα και από την Βαλερια
Τι απίθανο κωλαράκι είναι αυτό της Βαλέριας? σαν ψεύτικο φαίνεται στην φωτό!!!Καλο μήνα και από την Βαλερια
Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου. Πρώτη φορά duo και είπα να το τολμήσω με αυτό το δίδυμο. Δεν ξέρω ποιο στοιχείο ακριβώς με τράβηξε αλλά μου βγήκε σε καλό.
Αξιος, φιλε!Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου. Πρώτη φορά duo και είπα να το τολμήσω με αυτό το δίδυμο. Δεν ξέρω ποιο στοιχείο ακριβώς με τράβηξε αλλά μου βγήκε σε καλό.
Τα κορίτσια (και είναι όντως κοριτσακια ενώ στις φωτό μεγαλοδειχνουν) έχουν μεγάλη διάθεση για σεξ και θέλουν να σε ικανοποιήσουν πάση θυσία. Με το που μπαίνουν στο δωμάτιο γέμισε ο χώρος χαμόγελα. Η Κατερίνα λέει πάω για ντουζακι η Βαλέρια κάνοντας μου νάζια αρχίζει να μου τριβεται. Αρχίζουμε κάτι γλωσσοφιλα όλο γλύκα και με ξεκουμπωνει και τον παίρνει στο στομα. Μετά από λίγο βγαίνει η Κατερινα. Μας βλέπει λέει θέλω και εγώ. Πάει για ντουζ η Βαλέρια με αρπάζει η Κατερίνα με τις βυζάρες της. Τσουπ έρχεται και η Βαλέρια και αρχίζει το ματς. Εντάξει η πίπα της Κατερίνας είναι για σεμινάριο. Προσπάθησα να αντέξω αλλά τους τα δωσα στο στόμα. Πρώτη φορά που σχεδόν καπάκι ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο. Η τσαπου δεν έπεσε ποτέ. Αποζημιωσα την Κατερίνα για την απίστευτη πίπα. Μετά συνέχισα με τη Βαλέρια (reverse cowgirl όλα τα λεφτά) Στο δεύτερο γύρο τις ταλαιπωρησα η αλήθεια είναι αλλά τα κορίτσια νομίζω δεν θα έφευγαν ποτέ αν δεν τελειωνα δεύτερη φορά. Και τελικά τα καταφεραν.
Συμπέρασμα ένα και μοναδικό. Εμφανησιακα δε λες ότι συνάντησες μοντέλα. Κορίτσια της διπλανής πόρτας είναι. Στο κρεβάτι όμως τα έσπασαν. Προσωπικά βρήκα ενδιαφέρον τις διαφορές στην προσωπικότητά τους και στα σωματικά χαρακτηριστικά. Χαίρομαι που τελικά η πρώτη αμήχανη απόπειρα μου για duo πέτυχε με αυτά τα 2 κορίτσια.
μπράβο τυπε πάντα τέτοια.. Πόσο πήγε το ραντεβούΑς γράψω και εγώ την εμπειρία μου. Πρώτη φορά duo και είπα να το τολμήσω με αυτό το δίδυμο. Δεν ξέρω ποιο στοιχείο ακριβώς με τράβηξε αλλά μου βγήκε σε καλό.
Τα κορίτσια (και είναι όντως κοριτσακια ενώ στις φωτό μεγαλοδειχνουν) έχουν μεγάλη διάθεση για σεξ και θέλουν να σε ικανοποιήσουν πάση θυσία. Με το που μπαίνουν στο δωμάτιο γέμισε ο χώρος χαμόγελα. Η Κατερίνα λέει πάω για ντουζακι η Βαλέρια κάνοντας μου νάζια αρχίζει να μου τριβεται. Αρχίζουμε κάτι γλωσσοφιλα όλο γλύκα και με ξεκουμπωνει και τον παίρνει στο στομα. Μετά από λίγο βγαίνει η Κατερινα. Μας βλέπει λέει θέλω και εγώ. Πάει για ντουζ η Βαλέρια με αρπάζει η Κατερίνα με τις βυζάρες της. Τσουπ έρχεται και η Βαλέρια και αρχίζει το ματς. Εντάξει η πίπα της Κατερίνας είναι για σεμινάριο. Προσπάθησα να αντέξω αλλά τους τα δωσα στο στόμα. Πρώτη φορά που σχεδόν καπάκι ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο. Η τσαπου δεν έπεσε ποτέ. Αποζημιωσα την Κατερίνα για την απίστευτη πίπα. Μετά συνέχισα με τη Βαλέρια (reverse cowgirl όλα τα λεφτά) Στο δεύτερο γύρο τις ταλαιπωρησα η αλήθεια είναι αλλά τα κορίτσια νομίζω δεν θα έφευγαν ποτέ αν δεν τελειωνα δεύτερη φορά. Και τελικά τα καταφεραν.
Συμπέρασμα ένα και μοναδικό. Εμφανησιακα δε λες ότι συνάντησες μοντέλα. Κορίτσια της διπλανής πόρτας είναι. Στο κρεβάτι όμως τα έσπασαν. Προσωπικά βρήκα ενδιαφέρον τις διαφορές στην προσωπικότητά τους και στα σωματικά χαρακτηριστικά. Χαίρομαι που τελικά η πρώτη αμήχανη απόπειρα μου για duo πέτυχε με αυτά τα 2 κορίτσια.
Ενδιαφέρον το να έχεις 2 διαφορετικούς σωματότυπους ταυτόχρονα στο κρεββάτι μαζί σου....Συνάντηση και απο μέρους μου με τα κορίτσια.
Βλέποντας τις φωτογραφίες τους με έψησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.
Πάντα ήθελα να βρεθώ με δύο γυναίκες αλλα ποτέ δεν το αποφάσιζα.
Τα κορίτσια εχουν διαφορετικό σωματότυπο και ετσι καλύπτουν ολα τα γούστα.
Βαλέρια στεγνό fit μοντελέ σώμα και Κατερίνα πιο ζουμερό αλλά με βυζάρες και κολάρα!!
Ευδιάθετες χαρούμενες και άπταιστα Ελληνικά.
Τους ζήτησα να ξεκινήσουν παιχνίδι μόνες τους για να φτιαχτούμε.
Τέλειο λεσβιακό! έγινα τούρμπο σε λίγα λεπτά και έπεσα και εγώ με τα μούτρα.
Έχασα την μπάλα.. δεν ήξερα ποια γλείφω και ποια με ρουφάει.
Το μουνάκι της Βαλέριας είναι οτι πιο ωραίο εχω γλείψει μέχρι στιγμής!!!
Η πρώτη πιστολιά ήρθε σχετικά νωρίς.
Ευτυχώς στο δεύτερο γύρω άντεξα παραπάνω και χόρτασα σφυροκόπημα και στα δύο μουνάκια στημένα στα τέσσερα.
Ένιωσα επιτέλους ο πορνοστάρ που πάντα ζήλευα στις ταινίες...
Καλά γαμήσια συνάδελφοι......
Άμα πας στη σελίδα 4 και 5 το γράφουν, μιλάνε και καλά ελληνικά και μήνυμα να στείλεις θα σου πούνε.Ξερει κανεις τιμη;;;;
Ευχαριστω!Άμα πας στη σελίδα 4 και 5 το γράφουν, μιλάνε και καλά ελληνικά και μήνυμα να στείλεις θα σου πούνε.
Καλημέρα αγόρι ... Καλημέρα και σε όλους;*Καλημέρα καυλο-κόριτσα
ναύαρχε ποτε ξεμπαρκάρειςΕγω ξερω ότι του εχουν ριξει ολες στην βυζιτα, και βγενουν συνεχεια νεες, και καλα και ο ελλην από την άλλη λεει ότι στην ελλαδα εχουμε κριση αλλα δινει 150 ευρο για αν κανει Duo με της εν λογω κυριες εδώ, εγω παντος 150 ευρο για ένα (ψεκασμα) δεν τα προσφερω όταν η βυζιτα ο πολυτελειας εχει φτασει να περνει 300 ευρο την ωρα σημερα από 2,500 και 5,000 ευρο που επερναν καποτε
καλησπέρα καυλεςΚαλησπέρα σε όλους
Πολύ κρύο σήμερακαλησπέρα καυλες