rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.003
- Πόντοι
- 12.946
Βλέπω να με παίρνουν την επόμενηΚαλησπέρα βδομάδα σε όλους από Lacoba
Βλέπω να με παίρνουν την επόμενηΚαλησπέρα βδομάδα σε όλους από Lacoba
κλικαροντας το προφιλ τους,φαινεται καθαρότατα.Τα κορίτσια θα πρέπει να βαλουν το κινητο τους σε άλλο σημείο του προφιλ (και οχι στην υπογραφή) διοτι ανάλογα με τις ρυθμίσεις του καθενός, η υπογραφή δεν είναι πάντα ορατή
Καλησπέρα κορίτσια μονο στο Lacoba κανετε ραντεβού;Καλησπέρα βδομάδα σε όλους από Lacoba
Όχι σε όποιο θέλεις ξενοδοχείο που δέχονται 3 άτομαΚαλησπέρα κορίτσια μονο στο Lacoba κανετε ραντεβού;
Καλησπέρα βδομάδα σε όλους από Lacoba
[/quote
Την ξανθια την εχω βαλει στο ματι!!
Μονο στα μέληκλικαροντας το προφιλ τους,φαινεται καθαρότατα.
Χαχαχα εννοείτε πάντα ήρεμαΒλέπω και like ;)
θα κανονίσουμε αλλά ήρεμα :-* :-* :-*
Όχι αγόρι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουμε Θεσσαλονίκη, σόρρυΣυγνώμη για το λάθος thread αλλά θέλω να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση να έρθετε Θεσσαλονίκη ?
Πολύ κρίμα..Βάλτε και κανένα ταξίδι προς τα εδώ για λίγες ημέρες..Πανικός θα γίνει...Όχι αγόρι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουμε Θεσσαλονίκη, σόρρυ
Για μένα που έχω γεννηθεί εκεί, δεν έχει;С Валерией и скидка только для русских
Για μένα που έχω γεννηθεί εκεί, δεν έχει;
Σοβαρά θέλεις απάντηση σ’ αυτό που ρωτάς; Πες μου πόσων ετών είσαι, για να δω αν θα αναγνωρίσεις το αποδεικτικό στοιχείο που έχω και που μπορεί να έχει και συλλεκτική αξία!!!!!!!γεννήθηκες στην Ρωσία Μακεδόνα1971;
как тебя зовут?
Σοβαρά θέλεις απάντηση σ’ αυτό που ρωτάς; Πες μου πόσων ετών είσαι, για να δω αν θα αναγνωρίσεις το αποδεικτικό στοιχείο που έχω και που μπορεί να έχει και συλλεκτική αξία!!!!!!!
Είσαι μικρός, αρκετά μικρότερος από εμένα. Δεν θα πω πολλά αλλά διαθέτω ένα ενθύμιο από μία τεράστια Ρωσίδα αθλήτρια, που αν δεν είχες μεγαλώσει εκεί και να μιλάς την γλώσσα τους, δεν πρόκειται ποτέ να το είχες στα χέρια σου. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Πάντως ο πρώτος αέρας που μπήκε στα πνευμόνια μου είναι ο Ρώσικος!36 και ειμαι ολος αυτια.
προφανος θα εισαι ο γιος καποιου ελληνα πρεσβευτη ή υπαλληλου της ελληνικης πρεσβειας στην Μοσχα σε παρελθοντα χρονο.
Είσαι μικρός, αρκετά μικρότερος από εμένα. Δεν θα πω πολλά αλλά διαθέτω ένα ενθύμιο από μία τεράστια Ρωσσίδα αθλήτρια, που αν δεν είχες μεγαλώσει εκεί και να μιλάς την γλώσσα τους, δεν πρόκειται ποτέ να το είχες στα χέρια σου. Δεν μπορώ να πω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Πάντως ο πρώτος αέρας που μπήκε στα πνευμόνια μου είναι ο Ρώσσικος!
Δεν θα μάθεις ποτέ έτσι. Ααα ξέχασα, μπορεί να μάθεις το μπλιάτ, χούι, μπισντά, σούκα κλπ
Δεν χρειάζεται να επεκταθείς περισσότερο σημασία έχει που νιώθεις και αφουγκράζεσαι την Ρώσικη κουλτούρα. Εγώ μιλάω Ρώσικα στο βασικό επίπεδο, αλλά χρειάζομαι πρακτική εξάσκηση από την Βαλέρια και την Κατερίνα.
Δεν θα μάθεις ποτέ έτσι. Ααα ξέχασα, μπορεί να μάθεις το μπλιάτ, χούι, μπισντά, σούκα κλπ