Επισκέπτης
ειναι ο willem daffoe νομιζω.
αυτος ειναι κακασχημος ρε!
γμτ!! ενα τικ πιο πανω να ηταν θα τον εβρισκαααα!
πες ρε χιτ!
ειναι ο willem daffoe νομιζω.
ανοιξτε ψηφοφορια και θρεντ:ποιος ειναι στο αβαταρ του χιτμαν;δωρο μια επισκεψη στο ερως της κυψελης να δειτε τον παιχτουρα εν δρασει....![]()
![]()
αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;ανοιξτε ψηφοφορια και θρεντ:ποιος ειναι στο αβαταρ του χιτμαν;δωρο μια επισκεψη στο ερως της κυψελης να δειτε τον παιχτουρα εν δρασει....![]()
![]()
οχι ρε απλα ειναι ο νεος bbwlover στο σαιτ.... ;)αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;
το τραβαει ο οργανισμος του ομως δε μπορεις να πεις...αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;
ε μην καταντησουμε σαν την πανια που εκμεταλευοταν ταμπακη κατμαν και σια.ποιος ειναι ο αβαταρ σου ρε;το τραβαει ο οργανισμος του ομως δε μπορεις να πεις...
σαν το ξυροκαρπι με το τζακ ενα πραγμα..
πες ρε χιτ μας γκαστρωσες!![]()
ειναι αυτος που παιζει τον αρχαγγελο Γαβριηλ στο supernatural. Σκασε πια
αργησεςειναι αυτος που παιζει τον αρχαγγελο Γαβριηλ στο supernatural. Σκασε πια
Αν μου επιτρέπετε και μένα παίδες,είναι ο Κάστιελ και παίζει έναν απλό άγγελο στο Supernatural.
απο ολα εχειτι εχει και αγγελους και τετοια το σουπερνατουραλ;εγω τωρα ξεκινησα την δευτερη σεζον.κανα λυκανθρωπο εχει σε κανα επεισοδιο;
μεχρι στιγμης παντως δεν εχω καταλαβει τον ντορο που εχει δημιουργησει αυτη η σειρα.στις επομενες σαιζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον;απο ολα εχει![]()
![]()
δες πμ σε λιγο γιατι αρκετα σπαμαραμεμεχρι στιγμης παντως δεν εχω καταλαβει τον ντορο που εχει δημιουργησει αυτη η σειρα.στις επομενες σαιζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον;