Επισκέπτης
ειναι ο willem daffoe νομιζω.
αυτος ειναι κακασχημος ρε!
γμτ!! ενα τικ πιο πανω να ηταν θα τον εβρισκαααα!
πες ρε χιτ!
ειναι ο willem daffoe νομιζω.
ανοιξτε ψηφοφορια και θρεντ:ποιος ειναι στο αβαταρ του χιτμαν;δωρο μια επισκεψη στο ερως της κυψελης να δειτε τον παιχτουρα εν δρασει....
αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;ανοιξτε ψηφοφορια και θρεντ:ποιος ειναι στο αβαταρ του χιτμαν;δωρο μια επισκεψη στο ερως της κυψελης να δειτε τον παιχτουρα εν δρασει....
οχι ρε απλα ειναι ο νεος bbwlover στο σαιτ.... ;)αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;
το τραβαει ο οργανισμος του ομως δε μπορεις να πεις...αρκετα δεν τον εχετε δουλεψει τον ανθρωπο ρε παιδια;
ε μην καταντησουμε σαν την πανια που εκμεταλευοταν ταμπακη κατμαν και σια.ποιος ειναι ο αβαταρ σου ρε;το τραβαει ο οργανισμος του ομως δε μπορεις να πεις...
σαν το ξυροκαρπι με το τζακ ενα πραγμα..
ποιος ειναι ο αβαταρ σου ρε;
πες ρε χιτ μας γκαστρωσες!
ειναι αυτος που παιζει τον αρχαγγελο Γαβριηλ στο supernatural. Σκασε πια
αργησεςειναι αυτος που παιζει τον αρχαγγελο Γαβριηλ στο supernatural. Σκασε πια
Αν μου επιτρέπετε και μένα παίδες,είναι ο Κάστιελ και παίζει έναν απλό άγγελο στο Supernatural.
απο ολα εχειτι εχει και αγγελους και τετοια το σουπερνατουραλ;εγω τωρα ξεκινησα την δευτερη σεζον.κανα λυκανθρωπο εχει σε κανα επεισοδιο;
μεχρι στιγμης παντως δεν εχω καταλαβει τον ντορο που εχει δημιουργησει αυτη η σειρα.στις επομενες σαιζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον;απο ολα εχει
δες πμ σε λιγο γιατι αρκετα σπαμαραμεμεχρι στιγμης παντως δεν εχω καταλαβει τον ντορο που εχει δημιουργησει αυτη η σειρα.στις επομενες σαιζον αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον;