Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι μαλακιες φοραει παλι ρε πουστη μου!!!  :headbang:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κάθε φορά που η Στικούδη βγάζει καινούργιο τραγούδι ένα παιδάκι στην Αφρική.................................................................Χαίρεται που είναι στην Αφρική.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Κάθε φορά που η Στικούδη βγάζει καινούργιο τραγούδι ένα παιδάκι στην Αφρική.................................................................Χαίρεται που είναι στην Αφρική.

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Είναι όμως sexi τραγουδίστρια

Αν ήταν έτσι τύπε όλες τραγουδίστριες θα ταν. Όσο θα την πηδάει ο dj-χοντρος-που την γαμάει θα την τρώμε στην μαπα. Δεν την παρατάει μπας νιώσει το κορίτσι ότι η καριέρα της πρέπει να συνεχιστεί στην Σειρήνα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αν ήταν έτσι τύπε όλες τραγουδίστριες θα ταν. Όσο θα την πηδάει ο dj-χοντρος-που την γαμάει θα την τρώμε στην μαπα. Δεν την παρατάει μπας νιώσει το κορίτσι ότι η καριέρα της πρέπει να συνεχιστεί στην Σειρήνα.

Ήσουν καί εσύ στό γήπεδο τύπε; :grin:

stikoudi1.jpg

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ήσουν καί εσύ στό γήπεδο τύπε; :grin:

stikoudi1.jpg

εχω χασει τετοιο σκηνικο? τι  :jerking: ειμαι ... ειχα μεινει στη φιεστα του γαυρου με το επικο συνθημα "γδυσου βανεσα να μπουμε ολοι μεσα" μιας κ εκεινο το βραδυ τραγουδουσε η βανεσα αδαμοπουλου

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
εχω χασει τετοιο σκηνικο? τι  :jerking: ειμαι ... ειχα μεινει στη φιεστα του γαυρου με το επικο συνθημα "γδυσου βανεσα να μπουμε ολοι μεσα" μιας κ εκεινο το βραδυ τραγουδουσε η βανεσα αδαμοπουλου

Καλεσμένη της Κυπριακής ομοσπονδίας στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ήταν το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία και ξεσήκωσε τα πλήθη με το καυτό σορτσάκι της και τα χορευτικά της. Για την ακρίβεια… όχι όλα τα πλήθη, καθώς οπαδοί της Ομόνοιας σήκωσαν πανό που έγραφε «Άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό»

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Κι αυτην τη πηδαει χοντρος? Ποιος ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom