Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
:cum:

oIgRl0Wl.jpg

bPfMHuAl.jpg

Sm20YAll.jpg

JgxsjZtl.jpg

EZvPTGIl.jpg

XgL8X0ll.jpg

JSqbFTel.jpg

NryRKFul.jpg

EAJCGpZl.jpg

g9mL8nYl.jpg

Δηλαδή αυτός ο κώλος ρε μάγκες θεωρείται ωραίος; Γιατί στο threadάκι της Μελέτη την λέτε άκωλη που της τύπισσας ο κώλος είναι σκέτη καύλα, η Στικούδη είναι νταρντάνα αλλά παραμένει άβυζη και άκωλη έχει ωραίο τσουπωτο κωλαράκι αλλά δεν είναι ο όμορφος κώλος με τις ωραίες καμπύλες, μην ακούω μαλακίες τώρα. Δηλαδή ο κώλος και το βυζί της Στικούδη είναι καλύτερος από της Μελέτη; Ας σοβαρευτούμε.

Απλά η Στικούδη έχει καλύτερο πακέτο, γυμνασμένο ψηλό χυτό κορμί και έχει γίνει μόδα τίποτα παραπάνω, κάτι Καντζά κάτι Λάσπα κ.τ.λ της ρίχνουν στο εύκολο σε όλα τα επίπεδα και είναι και γιαγιάδες της.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ναι χαλια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Συμφωνω απολυτα οτι εχει αδιαφορο σωμα, καθως και αδιαφορη μαπα.

Το πακετο βελτιωνεται ΜΟΝΟ μετα απο πολλη ενισχυση απο ρουχα, καλλυντικα, αξεσουαρ κλπ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ναι αδιαφορο σωμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ναι ναι αδιαφορο σωμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαν τι κοιτάς σε μια γυναίκα; Προσωπο, κώλο, βυζί άντε και πόδια. Στα πόδια είναι δεκάρι, την έχω δει από κοντά έχει πολυ γυμνασμένα πόδια, στο πρόσωπο δεν είναι δεκάρι αλλά παίρνει υψηλό βαθμό, βυζί όμως και καλό κώλο δεν έχει μην τρελαθούμε και δεν είναι προσωπική άποψη αυτή, ο καθένας βλέπει ότι δεν έχει βυζί όπως και ο καθένας βλέπει ότι ο κώλος της δεν έχει ωρές καμπύλες simple.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύποι είναι streamlined μπρονζέ τό μονδέλο, δέν μάς χαλάει καί αυτή ή ποικιλία. :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μην το γελας, μαν. Φανταζεσαι να μαθει οτι ενας kosamf την ειπε αδιαφορη;
Με αντικαταθλιπτικα θα βγαλει το χειμωνα η κοπελα.

Κι εγω στο μπουτσο μου τη γραφω, κι εκεινη εμενα (στο μουνι της).

Εχουμε αμφιδρομη σχεση, λοιπον!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγω στο μπουτσο μου τη γραφω, κι εκεινη εμενα (στο μουνι της).

Εχουμε αμφιδρομη σχεση, λοιπον!

Με τη διαφορα οτι εσυ "τη γραφεις" γιατι δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως, μαν!
Ας γυριζε να σε κοιταξει η εστω να στην εφερνε γνωστος γνωστου στον καφε και τοτε θα βλεπαμε ποσο την εγραφες.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Με τη διαφορα οτι εσυ "τη γραφεις" γιατι δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως, μαν!
Ας γυριζε να σε κοιταξει η εστω να στην εφερνε γνωστος γνωστου στον καφε και τοτε θα βλεπαμε ποσο την εγραφες.

Τύπε το ότι είναι διάσημη είναι αυτό που κάνει την διαφορά, το κλασσικό γραφικό "στο δρόμου κυκλοφορούν καλύτερα μουνιά" ισχύει πάντα, γιατί αυτά τα καλύτερα μουνιά σκάνε μύτη ξαφνικά στην TV και στα περιοδικά και θέλει να τις γαμήσει όλη η Ελλάδα, μέχρι να γίνει αυτό απλά αν την έβλεπε στον δρόμο θα λεγες πωπω τη μουνάρα είναι αυτή και μετά θα την ξέχναγες, τώρα όμως την τρως στην μάπα, TV, περιοδικά, ράδιο κ.τ.λ... Οπότε ναι και μόνο που ξέρεις ότι θέλουν να την γαμήσουν όλοι οι άντρες στην Ελλάδα σε εξιτάρει στο να θες να της τον καρφώσεις ΕΣΥ και να πραγματοποιήσεις το όνειρο των υπολοίπων.

Παρόλαυτα κάθε μέρα βλέπεις καλύτερες.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Παρόλαυτα κάθε μέρα βλέπεις καλύτερες.

Αυτο ειναι ευφυολογημα, μαν. Προφανως και στο δρομο θα δεις και καλυτερες γιατι απλουστατα στο δρομο κυκλοφορουν ολοι, ομορφοι, ασχημοι, μοντελα, μπαζα, μουναρες, μιλφαρες κτλ.

Τωρα αν εννοεις οτι υπαρχουν "κοριτσια της διπλανης πορτας" καλυτερα απ τη Στικουδη προφανως και αυτο δεν ισχυει. Τετοιων προδιαγραφων γκομενες δεν μενουν ποτε κοριτσια της διπλανης πορτας. Καπως θα εκμεταλλευτουν την εμφανιση τους. Χορο, τραγουδι, σοου μπιζ, μοντελινγκ, κατι τετοιο τελος παντων.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τωρα αν εννοεις οτι υπαρχουν "κοριτσια της διπλανης πορτας" καλυτερα απ τη Στικουδη προφανως και αυτο δεν ισχυει. Τετοιων προδιαγραφων γκομενες δεν μενουν ποτε κοριτσια της διπλανης πορτας. Καπως θα εκμεταλλευτουν την εμφανιση τους. Χορο, τραγουδι, σοου μπιζ, μοντελινγκ, κατι τετοιο τελος παντων.
σωστος,,αν κ την στικουδη δεν την γουσταρω,καθσον ακολη κ με στυλ τραβελι,πρεπει να αναγνωρισουμε οτι κι ετσι ακομα εχει κοινο κ θα προχωρησει,,οσο αντεχει ο κωλος της.. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μαν τι κοιτάς σε μια γυναίκα; Προσωπο, κώλο, βυζί άντε και πόδια. Στα πόδια είναι δεκάρι, την έχω δει από κοντά έχει πολυ γυμνασμένα πόδια, στο πρόσωπο δεν είναι δεκάρι αλλά παίρνει υψηλό βαθμό, βυζί όμως και καλό κώλο δεν έχει μην τρελαθούμε και δεν είναι προσωπική άποψη αυτή, ο καθένας βλέπει ότι δεν έχει βυζί όπως και ο καθένας βλέπει ότι ο κώλος της δεν έχει ωρές καμπύλες simple.
μαν αυτην την γυναικα την λες αδιαφορη δλδ????  :2funny: :2funny: :2funny:
να χαρω τα γυναικακια που εισαστε ρε μορτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
καλά από φάτσα είναι λίγο γάματα...απλά δεν την έχεις δεί από κοντά...αλλά από φωνή κορμάρα δεν το συζητάμε!!!

Γιατι γάμα τα? Εγω βλεπω εχει ωραια χαρακτηριστικα, ωραια ματια μια χαρα ειναι και η φατσα της.οκ να το δεχτω δεν ειναι κουκλαρα οπως στις φωτο αλλα όχι και γάμα τα. Αν είναι γάμα τα και αδιαφορη η φατσα της Στικουδη, τότε τι να πουν απλες κοπελες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.135
Πόντοι
5.916
Γιατι γάμα τα? Εγω βλεπω εχει ωραια χαρακτηριστικα, ωραια ματια μια χαρα ειναι και η φατσα της.οκ να το δεχτω δεν ειναι κουκλαρα οπως στις φωτο αλλα όχι και γάμα τα. Αν είναι γάμα τα και αδιαφορη η φατσα της Στικουδη, τότε τι να πουν απλες κοπελες
φίλε είναι γάματα σου λέω...την έχω δεί προ διετίας φάτσα κάρτα!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η Στικουδη ΔΕΝ ειναι ωραια.

Δε μας απασχολει αν εχει ή οχι βυζια, αν εχει ή οχι κωλαρα (που δεν εχει). Το θεμα ειναι πως η μουρη της δεν εκπεμπει ΟΥΤΕ αλητεια/καυλα (οπως κατι αλλα ξοανα της showbiz), ΟΥΤΕ γλυκυτητα και χαρη.
Ειναι τελειως αδιαφορη, εκτος κι αν εχει περασει απο τονους μακιγιαζ/φωτοσοπ, οποτε τη βλεπεις και σου πεφτει το σαγονι.

(Επειδη αναφερθηκε περι τραπεζιου καφετεριας: Εχω κατσει με μοντελο και δεν εκανα σαν ξελιγωμενος.
Γενικα, ελαχιστα μοντελα ειναι γοητευτικα ως γυναικες.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom