Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Όπως και να χει αυτά που κάνει είναι καραγκιοζιλίκια, καλύτερα να βγαζε τσόντες όπως η Τζούλια, λιγότερο υποκριτικό είναι από το να το παίζει τραγουδίστρια, να πουλάει τρέλα σε στυλ miley cirus ή rihanna και μετά να βγαίνει στα κανάλια σε διάφορες συνεντεύξεις και να το παίζει καλό κορίτσι και από σπίτι.
Η πουτάνα η καλόγρια, το ενδιάμεσο δεν υπάρχει.
Εν τω μεταξύ έχω δει στόκους και στόκους να μιλάνε, αλλά η συγκεκριμένη έχει μονοψήφιο iQ είμαι σίγουρος.

Στο ότι είναι πάτος άπατος δεν τίθεται αμφισβήτηση παρα'ταύτα.

Υπάρχει ενδιάμεσο
Μπορείς να είσαι σέξι και αισθησιακή χωρίς να είσαι ούτε πουτάνα ούτε καλόγρια
Το γελοίο είναι να τα κάνεις αυτά επειδή δεν έχεις φωνή και πρέπει κάπως να δειχτείς
Κατα τ'άλλα συμφωνώ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Υπάρχει ενδιάμεσο
Μπορείς να είσαι σέξι και αισθησιακή χωρίς να είσαι ούτε πουτάνα ούτε καλόγρια
Το γελοίο είναι να τα κάνεις αυτά επειδή δεν έχεις φωνή και πρέπει κάπως να δειχτείς
Κατα τ'άλλα συμφωνώ
η κοπελα ξερει πολυ καλα οτι αν δεν πιασει σαν τραγουδιστρια η δεν βρει εφοπλιστη θα κανει τσοντες....τωρα παλευει το τραγουδιστρια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι σας χαλαει ρε παιδια? Κανει πολυ καλα την δουλεια της.Και η δουλεια της ειναι να δειχνει ωραια και να κανει εμφανησεις.Μην βριζετε την ιδια επειδη βγαζει λευτα μεσω του συστηματος αυτου.Αν σας χαλαει αυτο να βρισετε το ομολογουμενος εμετικο σταρ συστεμ.Η τυπισα απλως κανει αυτο που πρεπει για να βγαλει ευκολα και σχετικα αρκετα λευτα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι σας χαλαει ρε παιδια? Κανει πολυ καλα την δουλεια της.Και η δουλεια της ειναι να δειχνει ωραια και να κανει εμφανησεις.Μην βριζετε την ιδια επειδη βγαζει λευτα μεσω του συστηματος αυτου.Αν σας χαλαει αυτο να βρισετε το ομολογουμενος εμετικο σταρ συστεμ.Η τυπισα απλως κανει αυτο που πρεπει για να βγαλει ευκολα και σχετικα αρκετα λευτα.

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου
Αλλά όλες αυτές τις οποίες αντιγράφει η Στικούδη έχουν και φωνή
Κάποιες μάλιστα γράφουν οι ίδιες τα τραγούδια τους, ξέρουν απο μουσική και το έχουν σπουδάσει
Προσέχουν πολύ το κάθε τους βήμα, ακόμη και τις βλακείες που κάνουν και προκαλούν
Και με όλα αυτά που κάνουν δημιουργούν τάσεις , τις συζητάνε όλοι και τις μιμούνται οι δικές μας που έρχονται δεύτερες και τρίτες και καταιδρωμένες
Η Στικούδη είναι μια φτηνή απομίμηση
Το φτηνή το λέω απλά και μόνο επειδή δεν έχει κάποιο ταλέντο όχι για να τη μειώσω σαν άνθρωπο
Μπορεί να είναι κουκλάρα, μπορεί να είναι γαμώ τα παιδιά, αλλά δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κάποιες μάλιστα γράφουν οι ίδιες τα τραγούδια τους, ξέρουν απο μουσική και το έχουν σπουδάσει
Προσέχουν πολύ το κάθε τους βήμα, ακόμη και τις βλακείες που κάνουν και προκαλούν
Και με όλα αυτά που κάνουν δημιουργούν τάσεις , τις συζητάνε όλοι και τις μιμούνται οι δικές μας που έρχονται δεύτερες και τρίτες και καταιδρωμένες
Το φτηνή το λέω απλά και μόνο επειδή δεν έχει κάποιο ταλέντο όχι για να τη μειώσω σαν άνθρωπο
Μπορεί να είναι κουκλάρα, μπορεί να είναι γαμώ τα παιδιά, αλλά δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο
Οχι τιποτα το ιδιετερο,δεν κανει απολυτος τιποτα καλιτεχνικα τουλαχιστον.Οπως και οι περισσοτεροι ''σταρ'' στην Ελλαδα.Δεν μπενω στη διαδικασια να αναλυσω ποσο μηδεν ειναι το ολο αυτο συστημα με τους σελεμπριτι και τα μεσημεριανα και ολη αυτη τη φαση.Αφου υπαρχει ομως αυτο το συστημα καλα κανει και το εκμεταλευεται για να βγαλει λευτα.Λιγο πολυ ολοι το ιδιο κανουμε στο αντικειμενο μας.Τωρα το τι ανθρωπος ειναι κανεις δεν μπορει να το κρινει απο την ''δημοσια εικονα της''. Σαν καλιτεχνης ειναι οτι νανε αλλα αφου αυτο περναει στην Ελλαδα...

Επισκέπτης
Μπορεί να είναι κουκλάρα

Aυτό είναι αρκετό. Τα υπόλοιπα στα αρχίδια μας. Λες και θα βάλουμε να ακούσουμε Στικούδη. Για να τη βλέπεις και να καυλώνεις είναι το κορίτσι. Και όσον αφορά το σώμα της που είπες πριν, δεν είναι μόνο το γυμναστήριο, αθλήτρια κολύμβησης ήταν επι χρόνια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
από τη μία μας χαλάει ο νεοέλληνας, ο κάγκουρας, ο κλαρινογαμπρός κ.ο.κ....
αλλά αυτές οι καριόλες γιατί μας ενοχλούν έτσι;
θα πρέπει να απολογηθούμε και για την πουτάνα την ζώου μπίζνα που πλασάρει την κάθε καριόλα και την τρώμε στη μάπα δεξιά και αριστερά ως τραγουδίστρια λυρικής σκηνής, ως κυρία, ως καλή μητέρα, αλλά όλες πουτάνες είναι της αρπαχτής, ευκαιριακές ξεκωλιάρες και συντηρούν αυτή τη σάπια νοοτροπία, να βγεις στο κλαρί να βγάλεις λεφτά χωρίς να ιδρώσει ο κώλος σου.

και το σκατό όταν πέφτει από ύψος, όταν αποκολλιέται από τη σούφρα, μέσα στο νερό της χέστρας, παράγει κάποιες νότες, αλλά δεν βγαίνει, ούτε να τραγουδήσει ούτε να συνθέσει και έτσι δεν μας ζαλίζει τ' αρχίδια.
πάει στον βιολογικό και μετά πάει να κάνει παρέα στους Αθηναίους στις παραλίες.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Aυτό είναι αρκετό. Τα υπόλοιπα στα αρχίδια μας. Λες και θα βάλουμε να ακούσουμε Στικούδη. Για να τη βλέπεις και να καυλώνεις είναι το κορίτσι. Και όσον αφορά το σώμα της που είπες πριν, δεν είναι μόνο το γυμναστήριο, αθλήτρια κολύμβησης ήταν επι χρόνια

Ε ναι ρε παιδάκι μου απλά σου λέμε αφου είναι κουκλαρα και τίποτα άλλο ας έμενε στο μόντελινγ
και η κολύμβηση γυμναστική είναι και μάλιστα απ'τις καλύτερες

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δέν έχει λεφτά τό μόντελιν ειδικά μέ τήν οικονομική καταστροφή στήν κατανάλωση καί τήν διαφήμιση, τό τέλος τών χάρτινων περιοδικών, καί κάπως πρέπει νά βγάζουν λεφτά, νά κάνουν κάτι άλλο. Υπάρχει ή πίστα γιά λίγες καί τά κρεβάτια για πολλές.
Στό "γειά σας είμαι ωραία" υπάρχει ένα επιφανειακό "μπράβο ούου" καί ένα πραγματικό "οκ καί πώς μπορείς νά βγάλεις λεφτά γιά εσένα καί εμάς;" από ένα κανονικό επαγγελματικό συνάφι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Κάποιοι εδώ μέσα προφανώς δεν έχετε καταλάβει ακόμα σε τί site γράφετε κι έχετε όρεξη για φιλοσοφικές αναζητήσεις. Στο παρόν thread κρίνουμε την Κατερίνα Στικούδη αποκλειστικά και μόνο σαν ΜΟΥΝΙ. Ήτοι ανταλλάσσουμε απόψεις ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ανεβάζουμε δηλαδή φωτογραφίες της που συναντάμε στο διαδίκτυο, video απ' τις "καλλιτεχνικές" της εμφανίσεις και κρίνουμε τον κώλο της, τα βυζιά της, τα πόδια της, τη μάπα της. Όποιος θέλει να φιλοσοφήσει για το σάπιο star system (που κι εγώ σάπιο το θεωρώ) ή να καταθέσει την άποψή του για την ανύπαρκτη καλλιτέχνιδα Στικούδη (που κι εγώ τέτοια τη θεωρώ), ας το κάνει σε άλλο thread παρόμοιας θεματολογίας, όχι εδώ. Όποιοι πάλι εγκεφαλικοί τύποι δε "φτιάχνονται" εγκεφαλικά με την Κατερίνα επειδή είναι ένα τσουλάκι της show biz, επίσης δεν έχουν θέση εδώ, εμείς εδώ κρίνουμε βυζιά και κώλους και όχι το αν η Κατερίνα είναι κορίτσι για να το παρουσιάσεις στη μάνα σου ή όχι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Στο παρόν thread κρίνουμε την Κατερίνα Στικούδη αποκλειστικά και μόνο σαν ΜΟΥΝΙ. Ήτοι ανταλλάσσουμε απόψεις ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ανεβάζουμε δηλαδή φωτογραφίες της που συναντάμε στο διαδίκτυο, video απ' τις "καλλιτεχνικές" της εμφανίσεις και κρίνουμε τον κώλο της, τα βυζιά της, τα πόδια της, τη μάπα της.

Τό λέει κανάς κανόνας τού σάιτ ότι είναι αυστηρά γιά φωτό καί σεξιστικά σχόλια μόνο; Εντάξει φίλε εμείς όλοι δέν τό καταλάβαμε αυτό καί δέν κάναμε σχόλια τέτοιου τύπου καθόλου, σόρυ. :grin:

J0EKkSJM.jpg

Του μουνιού σου η χωρίστρα μου χαλάει την ορχήστρα. :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τό λέει κανάς κανόνας τού σάιτ ότι είναι αυστηρά γιά φωτό καί σεξιστικά σχόλια μόνο; Εντάξει φίλε εμείς όλοι δέν τό καταλάβαμε αυτό καί δέν κάναμε σχόλια τέτοιου τύπου καθόλου, σόρυ. :grin:

Προφανώς και δεν επικροτώ αυτό το γελοίο σχόλιο που μου παρέθεσες, όσο με κουράζει να μπαίνω για λίγο στο site και να διαβάζω 3 και 4 σελίδες με φιλοσοφικές αναζητήσεις για το σάπιο star system που υπηρετεί η Στικούδη, άλλο τόσο ενοχλούν την αισθητική μου σχόλια σαν αυτό. Όσο για το αν αυτό που λέω το γράφει κάποιος κανόνας στο site, ενδεικτικά σου θυμίζω ότι το παρόν thread περιλαμβάνεται στην ενότητα "Ελληνίδες celebrities" που με τη σειρά της υπάγεται στην ευρύτερη ενότητα ΣΥΛΛΟΓΕΣ. Και διάολε, το site είναι το και η βασική του σκοπιμότητα είναι να ενημερώνει σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγοραίο έρωτα και το sex γενικότερα. Μπορεί να υπάρχουν και αξιόλογα άτομα που γράφουν στο παρόν thread με άποψη, δεν αντιλέγω, αλλά ειλικρινά προτιμώ τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις να τις κάνω με τους φίλους μου στην παρέα κι εδώ μέσα να μπαίνω για να βλέπω καμιά φωτογραφία με τον κώλο της Στικούδη. Και καλά να είναι 2-3 σχόλια τέτοια είναι θεμιτό αυτό, να γεμίζουν όμως σελίδες όπου ο ένας την κατακεραυνώνει όσον αφορά τις "καλλιτεχνικές" της επιλογές, ο άλλος την αποκαλεί τσουλάκι 80 φορές και ο τρίτος φιλοσοφεί το κατά πόσο είναι αποδεκτό αυτό που κάνει η Κατερίνα στα πλαίσια του star system κάνοντας συγκρίσεις με ανάλογες περσόνες του εξωτερικού, ε αυτό νομίζω ότι λίγους ενδιαφέρει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω πιστευω καλο θα ηταν ο καθενας να περνει απο το φορουμ οτι του αρεσει και οτι τον αφηνει αδιαφορο απλα να μην το διαβαζει. Ετσι θα ειμαστε ολοι ευχαρηστημενοι και θα βλεπουμε τις φωτογραφιες απο τα γκομενακια που θελουμε και θα συζηταμε και οτι θεμα θελουμε για την παρτη τους. Δεν υπαρχει τιποτα πιο απλο απο το να προσπερναει κανεις τα ποστς που δεν τον απασχολουν και να ανατρεχει απλως στις φωτογραφιες.  :)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τό σχόλιο είχε συμπυκνωμένο νόημα. Ότι ή εκρηκτική παρουσία επηρεάζει αρνητικά τήν μουσική υποστήριξη. Ήταν μία καλλιτεχνική συμβουλή καριέρας. :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σα τυλιγμένη με μεζούρα είναι στη φώτο

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Δεν είναι και λίγο να είσαι στην ηλικία της Στικούδη (έχει σίγουρα περάσει τα πρώτα "άντα" σώστά?) και να έχεις αυτό το σώμα
Η βαρύτητα δεν την έχει αγγίξει αυτή τη γυναίκα πουθενά και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας που σημαίνει ότι έχει ρίξει πολύ δουλειά και πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο
Και απο πρόσωπο έχει ματάρες
Δεν γίνεται πια να λέμε μέτρια τη Στικούδη
Εντάξει μη συγκρίνουμε και με Jolie ή με Michelle Pfeiffer αυτές είναι 1 στο εκατομμύριο
ειναι 29 ετων ο πανδαματωρ χρονος(σωστα το ειπα;) δεν κανει διακρισεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom