Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

Συνημμένα

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 25

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

Συνημμένα

• Screenshot_10.jpg
    Screenshot_10.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κοίτα αχαριστία, να ανεβάζει η κοπέλα τον κώλο της και οι άλλοι να την βρίζουν :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάντως με καύλωσε,γ@μώ το σπίτι της... :cum: :cum: :cum:

URL]]

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Που ακριβώς έκανα σχολιασμό περί μόδας;

Απλή αναφορά έκανα για το αν αυτό που φοράει έπρεπε να το βάλει ή όχι επειδή ντε κ καλά είναι στη μόδα...

με είδες να αρχίσω να απεραντολογώ σαν κ εσένα για μόδες κ τάσεις;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Που ακριβώς έκανα σχολιασμό περί μόδας;

Απλή αναφορά έκανα για το αν αυτό που φοράει έπρεπε να το βάλει ή όχι επειδή ντε κ καλά είναι στη μόδα...

με είδες να αρχίσω να απεραντολογώ σαν κ εσένα για μόδες κ τάσεις;

είπες ότι δεν είναι της μόδας
σου είπα ότι είναι
τόσο απλό

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ σαν κλασσικός κράχτης πάντως θα πω τα δικά μου, γιατί το ότι είναι σκυλί του πολέμου για γαμήσια χωρίς αύριο είναι γεγονός και δεν τίθεται αμφισβήτηση, που πας κοπέλα μου να το παίξεις και miley cyrus, δεν αρκεί να ντύνεσαι σαν ξέκωλο για να το παίξεις ποπ ιντολ, πως στον πούτσο γίνεται να τραγουδάει ΤΟΣΟ εύκολα τραγούδια και να καταφέρνει να φαλτσάρει και να χάνει ρυθμο και ανάσες ένας θεός το ξέρει. Όλα τα καριόλια του εξωτερικού τα οποία προσπαθεί να υποδυθεί cyrus, rihanna κ.τ.λ πέρα από ξέκωλα έχουν και φωνή και τραγουδάνε σαν άνθρωποι γαμώ το φελέκι της... Πονέσαν τα αφτιά μου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ σαν κλασσικός κράχτης πάντως θα πω τα δικά μου, γιατί το ότι είναι σκυλί του πολέμου για γαμήσια χωρίς αύριο είναι γεγονός και δεν τίθεται αμφισβήτηση, που πας κοπέλα μου να το παίξεις και miley cyrus, δεν αρκεί να ντύνεσαι σαν ξέκωλο για να το παίξεις ποπ ιντολ, πως στον πούτσο γίνεται να τραγουδάει ΤΟΣΟ εύκολα τραγούδια και να καταφέρνει να φαλτσάρει και να χάνει ρυθμο και ανάσες ένας θεός το ξέρει. Όλα τα καριόλια του εξωτερικού τα οποία προσπαθεί να υποδυθεί cyrus, rihanna κ.τ.λ πέρα από ξέκωλα έχουν και φωνή και τραγουδάνε σαν άνθρωποι γαμώ το φελέκι της... Πονέσαν τα αφτιά μου.

καλα χαλαρωσε κι εσυ, τραβα δες γκαγκα η κεισα κλπ λαιβ να σου πω τι φωναρες εχουν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Άσε που είναι και ρεπτίλιαν/χιούμανόιντ οι ξένες... :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Καλά απ' τη Miley Cyrus από θέμα φωνή δεν ξέρω - δεν τις έχω ακούσει και ποτέ χωρίς mute αυτές - αλλά από θέμα μουνί  :grin: είναι κλάσεις καλύτερη η Στικούδη ναούμε.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Καλά απ' τη Miley Cyrus από θέμα φωνή δεν ξέρω - δεν τις έχω ακούσει και ποτέ χωρίς mute αυτές - αλλά από θέμα μουνί  :grin: είναι κλάσεις καλύτερη η Στικούδη ναούμε.

έχει πολύ καλή φωνή
άκουσε αυτό
αλλά ναι εννοείται εμφανισιακά καλύτερη η Στικούδη

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αρχίδια φωνή έχει βλαχοκάντρυ χροιά και με την μύτη, άλλο σωστή φωνή άλλο καλή φωνή

λίγο μύτη έχει ρε παιδί δεν είναι και Βοσκόπουλος και το χρώμα της μ'αρέσει
απ'εμένα περνάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom