Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/b60c95fdbcc7daca763fbb6fc8eb316a.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/374e1a9b7bd2625983700daa319a448e.png[/img[/URL]]
[/quote]
το καλυτερο θα ηταν να τις βλεπαμε και σε ενα λεσβιακο αυτες τις 2 :cum:
η στικουδη ειναι απ'εξω και χτυπαει το κουδουνιΔεν είναι δυνατόν ρε γαμώτο...
Μα πόσοι υπάρχουν????? Έχουν τόσα χρήματα που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν?
Τελικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν τόσα χρήματα,με τέτοιες κινήσεις που κάνουν,δεν αξίζουν να τα έχουν...
Τα δύο "ξεκωλάκια" θα δεχτούν να πάνε? Θέλω να πιστεύω,πως όχι...
η στικουδη ειναι απ'εξω και χτυπαει το κουδουνι
Δεν είναι δυνατόν ρε γαμώτο...
Μα πόσοι υπάρχουν????? Έχουν τόσα χρήματα που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν?
Τελικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν τόσα χρήματα,με τέτοιες κινήσεις που κάνουν,δεν αξίζουν να τα έχουν...
Τα δύο "ξεκωλάκια" θα δεχτούν να πάνε? Θέλω να πιστεύω,πως όχι...Αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος...
εσένα τύπε ποιες είναι του γούστου σου;Το 99% των ανδρων (του κωλου) ειναι για λύπηση,για κλαματα!
Ουτε που ξερουν τι ειναι η γυναικεια ομορφια και η θηλυκοτητα!
Μουναρα η βανδη η μενεγακη η στικουδη η μπαστα και η......αλεξανδρατου
Να γιατι ολες αυτες κανουν πειτυχια και χρημα,γιατι οι αντρες σημερα ειναι τοσο ηλιθιοι-κοροιδα-μαλακες-μπουληδες ασχετοι απο γυναικες!
Μα ποσο ασχετος και αγαμητος πρεπει να εισαι για να βρισκεις ομορφες-μουναρες αυτα τα αδιαφορα μπαζα που ουτε καν θηλυκοτητα δεν εχουν!!!!
μαλλον ο καραγκουνης τυπε μουεσένα τύπε ποιες είναι του γούστου σου;
τυπε η μια απο τις 2 παιρνει 10.000 την βραδυα και με τα εισιτηρια πληρωμενα ;)Μαγκες χαλαρώστε κατά 99,999999999% η είδηση είναι μουφα, δεν νομίζω ότι υπάρχει επιχειρηματίας που θα έδινε 1000000 ευρώ για να του χορέψουν δυο γκόμενες ούτε καν για να τις γαμήσι δεν θα έδινε τόσα!!! 5000-10000 στην καθε μια θα καναν και κωλοτουμπες οχι μόνο θα χόρευαν.
τυπε η μια απο τις 2 παιρνει 10.000 την βραδυα και με τα εισιτηρια πληρωμενα ;)