Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την Πέμπτη τα παιδιά έσκασαν μύτη στο πάρτι του Σφαίρα σε γνωστό στέκι της παραλιακής και κάποια στιγμή η Κατερίνα άπλωσε χέρι στον Βαγγέλη Σερίφη γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Rico.
κανένας γυφτοράπερ είναι κι αυτός?
Μαριάννα έφαγες κάναν πούτσο σήμερα;τι απίστευτο σώμα που 'χει αυτή η γυναίκα...
Η Κατερίνα Στικούδη σήμερα το πρωί πήγε στη λαϊκή, έκανε τα ψώνια της και γύρισε στο σπίτι για να μαγειρέψει. Και δεν έκανε ένα απλό φαγητό... μέχρι και φύλλο άνοιξε το κορίτσι. Το μενού περιλάμβανε για ορεκτικό σπιτική σπανακόπιτα και για κυρίως γεύμα γαλοπούλα με καρότα, πατάτες και μανιτάρια. Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη επειδή ήταν τόσο περήφανη που πέτυχε η προσπάθειά της, έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο twitter της. Απολαύστε την!
τι απίστευτο σώμα που 'χει αυτή η γυναίκα...
Μαριάννα έφαγες κάναν πούτσο σήμερα;
Κι αν έφαγε, κι αν δεν έφαγε, που το νόημα;
Είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη ακουμπάει άντρα και απαθανατίζεται. Βλέπετε το κορίτσι -απο φωνή κορμάρα και απο τόνο δοντάρα-προστάτευε μέχρι και σήμερα τους άντρες δίπλα της. Σε τέτοιο βαθμό που αναρωτιόμασταν όλοι…Μα καλά…απο μοναστήριο βγήκε; Την Πέμπτη τα παιδιά έσκασαν μύτη στο πάρτι του Σφαίρα σε γνωστό στέκι της παραλιακής και κάποια στιγμή η Κατερίνα άπλωσε χέρι στον Βαγγέλη Σερίφη γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Rico. Και μπορεί η φωτογραφία να είναι θολή ωστόσο είναι ενδεικτική. Αφήστε που τους είδαν πολλοί…Να είναι καλά και ευτυχισμένοι!!!
Πω πραμγματικα δεν το πιστευω δεν εχω λογια να μιλησω :o :o :o
τι απίστευτο σώμα που 'χει αυτή η γυναίκα...
ο,τι πιο ασχημο εχω ακουσει στην ζωη μου
ισως ειναι στην θεση 1..
απλα εκτρωμα
απορω ποιος την προωθει..ποιος ειναι
γιατι απο φωνη ειναι γαμησε τα...ψευδη και αφωνη
και απο ομορφια δεν ειναι και κατι τοσο καλο που να δικαιολογει καποιον να τα σκαει προκειμενου να προωθει αυτο το αταλαντο πλασμα
και ενα ντουο δεν θα μας χαλαγεΕγώ πάντως προτιμώ τη Φουρέϊρα απ'τη Στικούδη, όχι δηλαδή ότι η Στικούδη θα με χάλαγε,απλά ψηφίζω Φουρέϊρα!
Εγώ πάντως προτιμώ τη Φουρέϊρα απ'τη Στικούδη, όχι δηλαδή ότι η Στικούδη θα με χάλαγε,απλά ψηφίζω Φουρέϊρα!