Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ε εντάξει...ειρωνικά το έκανε.

Το θέμα είναι πως όλα αυτα τα τσουλαρίδια, έχουν πολύ περισσότερο μυαλο απ'ότι νομίζετε. Νομίζω περισσότερο μυαλο και απο τα 120000 μέλη του bourdela.com μαζι.
Εχουν κατορθώσει και βγάζουν πολύ περισσότερα λεφτά απο εμας, κουράζονται λιγότερο απο εμας και πινουν στην υγεια του κορόιδου....
Παράλληλα δεν μπορεί να τις κατηγορήσει κάποιος πως έχουν λιγότερη ηθική απο εμας.
Και το κερασάκι στην τουρτα είναι πως καταφέρνουν να μας κάνουν να αυνανιζόμαστε για αυτες, παρολο που τις κοροιδευουμε.

Αν και το μονο που κανουμε είναι οτι, ενδομυχα, τις λοιδορουμε...

Επομένως μη βιαζεστε να τις κοροϊδεψετε....
respect!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ε εντάξει...ειρωνικά το έκανε.

Το θέμα είναι πως όλα αυτα τα τσουλαρίδια, έχουν πολύ περισσότερο μυαλο απ'ότι νομίζετε. Νομίζω περισσότερο μυαλο και απο τα 120000 μέλη του bourdela.com μαζι.
Εχουν κατορθώσει και βγάζουν πολύ περισσότερα λεφτά απο εμας, κουράζονται λιγότερο απο εμας και πινουν στην υγεια του κορόιδου....
Παράλληλα δεν μπορεί να τις κατηγορήσει κάποιος πως έχουν λιγότερη ηθική απο εμας.
Και το κερασάκι στην τουρτα είναι πως καταφέρνουν να μας κάνουν να αυνανιζόμαστε για αυτες, παρολο που τις κοροιδευουμε.

Αν και το μονο που κανουμε είναι οτι, ενδομυχα, τις λοιδορουμε...

Επομένως μη βιαζεστε να τις κοροϊδεψετε....

Σαρουμαν δεν είναι θέμα ηθικής. Η κοροιδία είναι που για να το κάνουν αυτό ικανοποίησαν γούστα από καμεραμάν μέχρι καναλάρχη. Δεν έχει πρόβλημα κανείς με μία που χτύπησε νεαρό, ωραίο με λεφτά ακόμα και αν παραδεχτεί ότι πήγε μαζί του μόνο ή κυρίως για τα λεφτά.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Ρε παιδια,αφου η γκομενα ειναι τσοντα κ βιζιτα τι θα της φωναζαν?Πηγαινε εκκλησια???Καιρος ειναι να ξεμπροστιαστουν οι κρυφες βιζιτες και δηθεν κυριες...Πολυ ψηλα εχουν παρει τον αμανε...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εδώ μέσα το 99% των γυναικών της Show Biz είναι βίζιτες...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εδώ μέσα το 99% των γυναικών της Show Biz είναι βίζιτες...

Έτσι ακριβώς μην δούμε ωραία γκόμενα στην TV η στα περιοδικά κατευθείαν να τη βγάλουμε βίζιτα :idiot: Δεν λέω κάποιες από αυτές θα είναι αλλα οχι και 9 στις 10.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς μην δούμε ωραία γκόμενα στην TV η στα περιοδικά κατευθείαν να τη βγάλουμε βίζιτα :idiot: Δεν λέω κάποιες από αυτές θα είναι αλλα οχι και 9 στις 10.
Το 99%, ειναι το 9,9 στις 10 !!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ωραία η Στικούδη; Χαχαχαχα
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό...αλλιώς θα χάνατε πάσα ιδέα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατί ρε συ; είναι καλό μουνί!!!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τελειο σωμα αλλα αβαφη ειναι μια πολυ απλη καθημερινη κοπελα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κριμα και δε την ειχα για τοσο ζωο! Ημουν και ερωτευμενος μαζι της...  :smitten:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γιατί ρε συ; είναι καλό μουνί!!!
Δυστυχώς (ξαναλέω) δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό...Είναι μαζί με μία φίλη φίλης μου και είναι σκασμένη από τη ζήλια της που είναι τόσο χάλια σε σχέση με αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω τη φωτό αλλά...θα έχω μεγάλο πρόβλημα αν το κάνω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Αυτα είναι καθαρά αμερικάνικα κόλπα. Εκει που ο αθλητισμός είναι γιορτή, είναι ευκαιρια συνάντησης, ακομα και πολιτιστικής έκφρασης.

Δυστυχώς υιθετήθηκαν και εδώ, μονο και μονο για να δείχνουν κανα ξεκωλο στους οπαδους. Αλλά εδω τον αθλητισμό τον έχουμε μονο ως μεσο εκτόνωσης και τίποτα άλλο.
Επομένως ορθως τα ακουσε...αφου τα ηθελε ο κωλος της...

Συμφωνώ κι εγώ. Όντως τα ήθελε...

Συνημμένα

• 62963_katerinastikoudi-nitro_2124_123_1005lo.jpg
    62963_katerinastikoudi-nitro_2124_123_1005lo.jpg
    380,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επί της ευκαιρίας...να θυμησω και το σύνθημα για τη Χριστίνα Παππά...

ΒΑΛΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...ΚΟΛΤΕΜΠΕΛΑ...ΚΟΛΤΕΜΠΕΛΑ...

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Δυστυχώς (ξαναλέω) δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό...Είναι μαζί με μία φίλη φίλης μου και είναι σκασμένη από τη ζήλια της που είναι τόσο χάλια σε σχέση με αυτήν. Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω τη φωτό αλλά...θα έχω μεγάλο πρόβλημα αν το κάνω.
γιατί θα σε καταλάβει ποιος είσαι ?  :2funny: άσε μας ρε μεγάλε κι εσύ...μας βγάζεις και τη Στικούδη μάπα !!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
από εμφάνιση φαίνεται ωραίο μουνί, επίσης και από φωνή, μουνί (να 2 μουνιά) που την στηρίζουν οι γνωριμίες της στη TV.
από την αρχή της εμφάνισης της την αντιπάθησα, ιδιαίτερα όταν αποκήρυτται τις τολμηρές φωτογραφήσεις που αυτή δεν κάνει, αλλά ποιός νοιάζεται;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
γιατί θα σε καταλάβει ποιος είσαι ?  :2funny: άσε μας ρε μεγάλε κι εσύ...μας βγάζεις και τη Στικούδη μάπα !!!
Ποτέ δεν ξέρεις...
Με 100 κιλά στόκο και 500 ώρες ρετούς, γίνομαι κι εγώ τραγουδίστρια-μοντέλο...

Δεν την έχω δει από κοντά, την είδα δίπλα δίπλα σε μία φίλη φίλης μου, η Στικούδη είναι απλά ΜΠΑΖΟ δίπλα της.

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Ποτέ δεν ξέρεις...
Με 100 κιλά στόκο και 500 ώρες ρετούς, γίνομαι κι εγώ τραγουδίστρια-μοντέλο...

Δεν την έχω δει από κοντά, την είδα δίπλα δίπλα σε μία φίλη φίλης μου, η Στικούδη είναι απλά ΜΠΑΖΟ δίπλα της.
Πριν κανένα μήνα πίναμε ποτάκι διπλα διπλα. Αν εξαιρέσεις το ύψος της που είναι μέτριο, σε όλα τα άλλα είναι πολύ ωραια κοπέλα. ΟΛΟΙ την χαζεύανε. Αυτά για να έχουμε προσωπικη αποψη πριν πούμε μπάζο κάποια

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_05/omonoia.JPG[/img[/URL]]

Με το σύνθημα «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό», οι οπαδοί της Ομόνοιας αποδοκίμασαν την Κατερίνα Στικούδη που τραγούδησε στον τελικό του Κυπέλλου των «πράσινων» με την ΑΕΛ.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές φορές οπαδούς να αποδοκιμάζουν κάποιους καλλιτέχνες είτε σε φιέστες, είτε σε τελικούς. Πανό ωστόσο είδαμε για πρώτη φορά και το σήκωσαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου με την ΑΕΛ.

Καλεσμένη της Κυπριακής ομοσπονδίας ήταν η γνωστή περσόνα και τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία ξεσήκωσε τα πλήθη με το καυτό σορτσάκι της. Για την ακρίβεια όχι όλα τα πλήθη, καθώς οπαδοί της Ομόνοιας σήκωσαν πανό που έγραφε άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό Θ9». Ωστόσο δεν έμειναν μόνο στο πανό, καθώς φώναξαν και συνθήματα εναντίον της Στικούδη, η οποία σίγουρα δεν θα χάρηκε και τόσο την παρουσία της στον τελικό...

ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ ΑΚΟΥΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ 50€
[/quote]

Κουμουνιστές δεν είναι. Τι αλλο να περιμένεις απο αυτους τους μαλάκες. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πριν κανένα μήνα πίναμε ποτάκι διπλα διπλα. Αν εξαιρέσεις το ύψος της που είναι μέτριο, σε όλα τα άλλα είναι πολύ ωραια κοπέλα. ΟΛΟΙ την χαζεύανε. Αυτά για να έχουμε προσωπικη αποψη πριν πούμε μπάζο κάποια
Ποτό, ακριβώς. Με 100 κιλά στόκο πριν βγει για ποτό.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
την εχω δει σε πισινα.Τρελλό σώμα,συμπαθητικη φατσα.Καλό μωρό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom