You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Στικούδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Λοιπόν βρήκα μια φωτό...φίλη μιας φίλης μου...δυστυχώς δεν μπορώ να την ανεβάσω...
Η Στικούδη φαίνεται ΜΠΑΖΟ δίπλα της.
Προσωπικά είμαι φαν των μελαχρινών και η λεγάμενη είναι ξανθιά. Για να μην παρεξηγηθω.
καλα,νομιζω πως ειναι περιττο να σχολιασω ποια τραβαει τα βλεμματα στη φωτο..ουτε που την προσεξα τη στικουδη!
8ea!!!!h vikh fusika!
dwse ligh apo th lampsh sou sth stikoudi..
i stikoudi einai avafh paidia gi auto!!! alla etsi ki alliws pisteuw oti i vikh den sugrinetai sthn omorfia!
Vicky-Stikoudi : 1-0
vigky m mprosta sou i stikoudi einai esxos!!!!!!!!k sti sugkekrimeni foto einai apaisia!!!!!!mallon 8a ftaiei oti eisai esy dipla ts i i lampsi sou den tn afinei na fanei!!!!!!!!!kouklitsa!!!!!***
χαλια η στικουδη ή μου φαινεται???βικακι μου ειμαι πολυ περηφανη που σε εχω γειτονισσα !!
σε αγαπαω ακομη πιο πολυ γιατι εισαι ταπεινη,στα εχω πει αυτα,γουσταρω που σε τοση ομορφια υπαρχει πισω της κ ενα υπεροχο πλασμα!!!δε στα λεω για να σε κολακεψω αλλα γιατι ετσι ειναι,βικακι μου να εισαι παντα ευτυχισμενη ολοψυχα κ...ας μη γινεις κ νυφη μου!!!χιχιχιχι
pw pw pw kl t mpazara auth h stikoudhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!dld esxos!!!!!!!!!!!!o xristos n tn kanei montelo panagia m!!!!!!!!!!3aderfoula m mpostn ts eisai 8ea!!!!!kl vasika outos h allos eisai 8ea h alh8eia n legetai!!!!!ma kl pws vgainei auto t kakasxhmo stn t.v k tn exoun k gia omorfh!!!!!eleossssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!mprosta s einai karampazara h kopelia!!!!!!!!!!!!********!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και δεν μπορώ να ανεβάσω ούτε κομμένη φωτό με το πρόσωπο της Στικούδη.
Αυτό για να δείτε ότι άβαφτες φαίνονται οι ωραίες. Και προτιμώ μια μέτρια άβαφτη, παρά μια τεχνητή μουνάρα.
Η Στικούδη φαίνεται ΜΠΑΖΟ δίπλα της.
Προσωπικά είμαι φαν των μελαχρινών και η λεγάμενη είναι ξανθιά. Για να μην παρεξηγηθω.
καλα,νομιζω πως ειναι περιττο να σχολιασω ποια τραβαει τα βλεμματα στη φωτο..ουτε που την προσεξα τη στικουδη!
8ea!!!!h vikh fusika!
dwse ligh apo th lampsh sou sth stikoudi..
i stikoudi einai avafh paidia gi auto!!! alla etsi ki alliws pisteuw oti i vikh den sugrinetai sthn omorfia!
Vicky-Stikoudi : 1-0
vigky m mprosta sou i stikoudi einai esxos!!!!!!!!k sti sugkekrimeni foto einai apaisia!!!!!!mallon 8a ftaiei oti eisai esy dipla ts i i lampsi sou den tn afinei na fanei!!!!!!!!!kouklitsa!!!!!***
χαλια η στικουδη ή μου φαινεται???βικακι μου ειμαι πολυ περηφανη που σε εχω γειτονισσα !!
σε αγαπαω ακομη πιο πολυ γιατι εισαι ταπεινη,στα εχω πει αυτα,γουσταρω που σε τοση ομορφια υπαρχει πισω της κ ενα υπεροχο πλασμα!!!δε στα λεω για να σε κολακεψω αλλα γιατι ετσι ειναι,βικακι μου να εισαι παντα ευτυχισμενη ολοψυχα κ...ας μη γινεις κ νυφη μου!!!χιχιχιχι
pw pw pw kl t mpazara auth h stikoudhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!dld esxos!!!!!!!!!!!!o xristos n tn kanei montelo panagia m!!!!!!!!!!3aderfoula m mpostn ts eisai 8ea!!!!!kl vasika outos h allos eisai 8ea h alh8eia n legetai!!!!!ma kl pws vgainei auto t kakasxhmo stn t.v k tn exoun k gia omorfh!!!!!eleossssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!mprosta s einai karampazara h kopelia!!!!!!!!!!!!********!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και δεν μπορώ να ανεβάσω ούτε κομμένη φωτό με το πρόσωπο της Στικούδη.
Αυτό για να δείτε ότι άβαφτες φαίνονται οι ωραίες. Και προτιμώ μια μέτρια άβαφτη, παρά μια τεχνητή μουνάρα.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.951
- Πόντοι
- 606
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, 4-2-12 ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ.. ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... ΙΔΟΥ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ TOYS ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ STRAPON DILDO...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/06/stikoudi_divine1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/06/stikoudi_divine3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/06/stikoudi_divine4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/06/stikoudi_divine3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/02/06/stikoudi_divine4.jpg[/img[/URL]]
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
...δεν κατάλαβες καλά! το τηλεφ . σου ζητήσαμε!
-.......τί δεν καταλαβαίνεις ?
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Kαι με το τραγουδι.Γαμάτη μούρη , ακόμα πιο γαμάτοι κοιλιακοί , αλλά πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τον ενδυματολόγο.
CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Kαι με το τραγουδι.
Δεν τη θεώρησα ποτέ τραγουδίστρια , παρόλο που δε με χαλά τόσο πολύ η φωνή της.
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ.. ΔΗΛΑΔΗ BISEXUAL..
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Αυτη εκανε λεει χρυσο δισκο....με ποιο τροπο αραγε....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τραβα ρε εμπορα παραπερα, φοροφυγα , μου χεις αποψη για μουσικη
Παρόμοια θέματα