Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Έλεος ρε μαλάκες ... πετάει ένας μια μαλακία και τσιμπάνε όλοι.
Αλλά πως αλλιώς θα σας φαίνονταν μουνάρα.
Τι αγάμητο έθνος που είμαστε.

Εγώ την την έχω δει 5-6 φορές, νομίζω οτί μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Τελευταία φορά πέρυσι το καλοκαίρι.

Μικρή (φοιτήτρια εννοώ) ήταν ένα ακόμη καυλάκι από τα τόσα που κυκλοφορούν με πολύ εντυπωσιακά μάτια, το μόνο πράγματι αξιόλογο πάνω της.
Ήξερε με πάντα με ποιους γαμιέται για να περνάει καλά και να το παίζει ντίβα, ονόματα δεν λέω ... φαντάζομαι τι θα καταπίνει τώρα ... πάντως δεν πιστεύω ότι κάνει βίζιτες.
Την πρόσεξα πρώτη φορά αφού μου είπανε ότι είχε βγει Μις Ελλάς ... μέχρι τότε ενώ είχα πάει αρκετές φορές στο μαγαζί που δούλευε ούτε καν είχα εστιάσει σε αυτή ... και όλοι ξέρουμε πόσο θετικά χτυπάει στο μάτι μια που κάθεται στην πόρτα και είναι απλά άνω του ΜΟ. Αυτή ούτε καν έτσι δεν μου γέμιζε το μάτι!!!
Χοντρά μπουτάκια που και μέχρι πρόσφατα πάσχιζε να γυμνάσει σε γυμναστήριο του Παγκρατίου.
Με τόση γυμναστική και το κυριότερο ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ από πάνω σου, ε κάποια στιγμή κάτι θα κάνεις.
Τελευταία που την είδα ήταν σαφώς ανεβασμένη, αλλά σπουδαίο ρόλο παίζουν τα 15ποντα που φοράς ακόμα και στην αμμουδιά αλλά το κυριότερο και ο αέρας της ντίβας που έχει αποκτήσει...

Αναμφισβήτητα έχει πολύ φωτογένεια.
Αν δεν συνεχίσει την προσπάθεια εύκολα θα καταντήσει χοντρέλω, αλλά με ωραία μάτια...

Σωστος ο παιχτης....να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτεροι την βρισκουν γκομεναρα απλα επειδη ειναι αναγνωρισιμος μαιντανος στα "ελαφρια" ΜΜΕ...Κοινως οτι ειναι βγαινει στην TV θεοποιειται....Εχω παρατηρησει παντως οτι πραγματικα ωραιες ελληνιδες γκομενες ειναι σε μεγαλο βαθμο τελειως εκτος ΜΜΕ και σοουμπιζ.... :)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Σωστος ο παιχτης....να προσθεσω επισης οτι οι περισσοτεροι την βρισκουν γκομεναρα απλα επειδη ειναι αναγνωρισιμος μαιντανος στα "ελαφρια" ΜΜΕ...Κοινως οτι ειναι βγαινει στην TV θεοποιειται....Εχω παρατηρησει παντως οτι πραγματικα ωραιες ελληνιδες γκομενες ειναι σε μεγαλο βαθμο τελειως εκτος ΜΜΕ και σοουμπιζ.... :)
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μπάζο του κερατά .
(σαν να έχει κι εναν ελαφρύ προγναθισμό αλλά δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς ... )

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
Δηλαδή αν αυτή γούσταρε, εσείς δεν θα κάνατε κίνηση;;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Sure , με μαξιλάρι στη μάπα γιατί οχι ?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
θεα, γυναικαρα, κοριτσαρα, κορμαρα, κουκλαρα,μουναρα

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Και που ξερεις οτι η αλεπου θελει να φτασει τα συγκεκριμενα και οχι αλλα? Αμα εχουμε αντιθετη αποψη για το τι ειναι ομορφο και τι οχι, η τρελοι η αδερφες η πικραμενοι που δεν μας καθονται οι "θεες" πρεπει να ειμαστε δηλαδη?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και που ξερεις οτι η αλεπου θελει να φτασει τα συγκεκριμενα και οχι αλλα? Αμα εχουμε αντιθετη αποψη για το τι ειναι ομορφο και τι οχι, η τρελοι η αδερφες η πικραμενοι που δεν μας καθονται οι "θεες" πρεπει να ειμαστε δηλαδη?
εννοειται.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Α ναι ξεχασα να πω και τον τελευταιο λογο που σνομπαρουμε τις "θεες"που ποσταρονται...ειμαστε αγαπουληδες και προσπαθουμε να βγαλουμε γκομενες τις γυναικες του μπου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έλεος ρε μαλάκες ... πετάει ένας μια μαλακία και τσιμπάνε όλοι.
Αλλά πως αλλιώς θα σας φαίνονταν μουνάρα.
Τι αγάμητο έθνος που είμαστε.

Εγώ την την έχω δει 5-6 φορές, νομίζω οτί μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Τελευταία φορά πέρυσι το καλοκαίρι.

Μικρή (φοιτήτρια εννοώ) ήταν ένα ακόμη καυλάκι από τα τόσα που κυκλοφορούν με πολύ εντυπωσιακά μάτια, το μόνο πράγματι αξιόλογο πάνω της.
Ήξερε με πάντα με ποιους γαμιέται για να περνάει καλά και να το παίζει ντίβα, ονόματα δεν λέω ... φαντάζομαι τι θα καταπίνει τώρα ... πάντως δεν πιστεύω ότι κάνει βίζιτες.
Την πρόσεξα πρώτη φορά αφού μου είπανε ότι είχε βγει Μις Ελλάς ... μέχρι τότε ενώ είχα πάει αρκετές φορές στο μαγαζί που δούλευε ούτε καν είχα εστιάσει σε αυτή ... και όλοι ξέρουμε πόσο θετικά χτυπάει στο μάτι μια που κάθεται στην πόρτα και είναι απλά άνω του ΜΟ. Αυτή ούτε καν έτσι δεν μου γέμιζε το μάτι!!!
Χοντρά μπουτάκια που και μέχρι πρόσφατα πάσχιζε να γυμνάσει σε γυμναστήριο του Παγκρατίου.
Με τόση γυμναστική και το κυριότερο ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ από πάνω σου, ε κάποια στιγμή κάτι θα κάνεις.
Τελευταία που την είδα ήταν σαφώς ανεβασμένη, αλλά σπουδαίο ρόλο παίζουν τα 15ποντα που φοράς ακόμα και στην αμμουδιά αλλά το κυριότερο και ο αέρας της ντίβας που έχει αποκτήσει...

Αναμφισβήτητα έχει πολύ φωτογένεια.
Αν δεν συνεχίσει την προσπάθεια εύκολα θα καταντήσει χοντρέλω, αλλά με ωραία μάτια...

παιδια συμφωνω σε ολα.... μονο οταν ερθει να σας την πεσει να της πειτε οχι  ;) :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αστο ρε φιλε , και μονο για να την πεις στην παρεα σου θα την πηδαγες.

:grin: :grin: :grin:

Οσο ειμαστε εξω  απο τον χορο πολλα λεμε... αμα επαιζε τετοιο σκηνικο να σε εβλεπα... να σας εβλεπα μαλλον γιατι ειστε και πολλοι οι αρνητες τρομαρα σας , ενας και ενας διαλεγμενοι! :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Οσο ειμαστε εξω  απο τον χορο πολλα λεμε... αμα επαιζε τετοιο σκηνικο να σε εβλεπα... να σας εβλεπα μαλλον γιατι ειστε και πολλοι οι αρνητες τρομαρα σας , ενας και ενας διαλεγμενοι! :2funny:

Δεν εχεις καταλαβει το νοημα της παρεμβασης μου τυπε...Σε αυτην την υποενοτητα δεν εχει κανενα νοημα να βαζουμε αυτες που αν μας την πεφτανε θα τις γαμαγαμε γιατι θα εβλεπε να βαλουμε ενα περιπου 30-60%(αναλογα τα γουστα) του ελληνικου γυναικειου πλυθυσμου και κατι εκατομυρια ποστς με καθημερινες γκομενες....Εδω λεει να ποσταρουμε τις γυναικες προτυπα, τις τελειες απο πολλες αποψεις τις πρωτες των πρωτων κτλ...Αμα ειναι να ποσταρουμε μια μετριουλα κατα φαντασιαν διασημη ως "μουναρα" τι θα επρεπε να κανουμε με τις πραγματικες υπερμουναρες?  :)

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα δεν ξερετε οτι εχει σχεση με τον Dj Rico; Αυτον που της εγραψε το τραγουδι!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Τι σχέση μπορεί να έχει το αν θα την πηδούσα, με το αν είναι καλό μουνί ή αν θα την πηδούσα για να το πω στην παρέα μου??? :think:

toympa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
6
katerina-stikoudi-1.jpg

[URL unfurl="true"]http://okokoras.gr/2011/06/11/%ce%b7-sexy-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b7-%cf%83%cf%84/[/url]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Απλα η ομορφοτερη Ελληνιδα! Αν δε σας αρεσει ειστε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΙ! Τελος!!!

Μη μας ξεφυγει και η (σχετικα) νεα της "επιτυχια"  :kissass:

Στο 1:23 τι σκεφτοταν ο σκηνοθετης?  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom