sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ετσι μιλανε οι ανδρες...Έλα από κοντά να μου το δώσεις το 20αρικο ρε μαλάκα,και μετά να στο βάλω στον πάτο σου......σε πάει;
Η είσαι κουραδόμαγκας και συ;
Ετσι μιλανε οι ανδρες...Έλα από κοντά να μου το δώσεις το 20αρικο ρε μαλάκα,και μετά να στο βάλω στον πάτο σου......σε πάει;
Πράγματι όσοι σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνιση της Στικούδη μάλλον είναι αγάμητοι.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Έλα από κοντά να μου το δώσεις το 20αρικο ρε μαλάκα,και μετά να στο βάλω στον πάτο σου......σε πάει;
Σιγα μην δωσω τοσα για την ασχημομουρα την Μπαρμπα.τι λες ρε φιλε. Με αυτα δε γαμας ούτε την Βανα Μπάρμπα
δεν γινετε να αρεσουν ολοι σε ολους.πως κανετε ετσι???η στικουδη ειναι δεν ειναι και καμια γυναικαρα παγκοσμιου φημης και καλους...
Τι λες ρε και συ;;;; Παλάβωσες;;;
Δηλαδή σαν να λέμε ότι Στικούδη = μουνάρα όπως λέμε 5 + 5 = 10
Δε πάμε καλά......
φυσικα.Μαλλον θα ζηλευεις ;)
Ρε γίγα για πες μας. Εχεις ποτε έστω βγει για καφε με τετοιο θεομουνο?
Πας καλα η εισαι στραβος?
φυσικα.
Σιγα μην δωσω τοσα για την ασχημομουρα την Μπαρμπα.
Πρέπει να μάθεις τα κριτήρια ομορφιάς εσύ....δεν γινετε να αρεσουν ολοι σε ολους.πως κανετε ετσι???η στικουδη ειναι δεν ειναι και καμια γυναικαρα παγκοσμιου φημης και καλους...
οτι να ναι ειστε ρε πουστη...ματια στο πουλι...ε ωραια... κανε καμια γαργαρα και εισαι μεσα ;)
Μπολντεμορτ....κουλαρισε....το παρατραβας....τι για καφε ρε αυτος κανονιζει απο το ιντερνετ να παιζει ξυλο
μεγαλωσε και μυαλο δεν εβαλε που μυαλο για γαμησι δεν τον βλεπεις
παραουρος ειναι ο τυπος
ρε βλακα ΜΟΓΓΟΛΕ... γιατι το εισιτηριο το εσκισες κρυφα την αλλη φορα
απο τα τρενα που το παιζεις παληκαρας και δεν το εσκιζες μπροστα σε αυτους που σε κοιταζαν?
Ρε γίγα για πες μας. Εχεις ποτε έστω βγει για καφε με τετοιο θεομουνο?
Πας καλα η εισαι στραβος?
οτι να ναι ειστε ρε πουστη...ματια στο πουλι...
πλάκα μασ κάνεις ρε Σπαλιάρα;Τι λες ρε και συ;;;; Παλάβωσες;;;
Δηλαδή σαν να λέμε ότι Στικούδη = μουνάρα όπως λέμε 5 + 5 = 10
Δε πάμε καλά......
Ποιο εισητήριο και ποια τραίνα μου λες;;; Έχεις τρελαθεί τελείως ρε άνθρωπε;;; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές;;;;
Σιγά μη κάτσω να χάσω το χρόνο μου,με ηλίθια μπάζα τύπου Στικούδη....γιατί εκτός από μπάζο είναι και ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ
Σιγά μη κάτσω να χάσω το χρόνο μου,με ηλίθια μπάζα τύπου Στικούδη....γιατί εκτός από μπάζο είναι και ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ
πλάκα μασ κάνεις ρε σπαλιάρα;
Να ,μου λεγατε οτι δε σας αρεσει πχ η Ευα Λασκαρη που ειναι θεομουνο αλλα εχει φατσα σαν απο ατυχημα να πω ΟΚ.
Αλλα τη Στικουδη ρε πουστη μου?
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!