You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Στικούδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το Κατερινάκι είναι θεα.!!!!!!!!!!!! Έκανε ενα video clip με ένα γνωστό μου τον Κώστα Μολτσίδη. Απίστευτη γυναικάρα
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παιδια ειμαι μεγαλος φαν της Κατερινας Στικουδη.Μηπως ξερει κανεις αν εργαζεται σε καποιο μαγαζι να παω να την δω και απο κοντα?
Ω ρε γλεντια...
μοιαζει καμμια απο αυτες που παιζουν αυτην την περιοδο στα στουντιο
που να μοιαζουν με αυτη?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Παιδια ειμαι μεγαλος φαν της Κατερινας Στικουδη.Μηπως ξερει κανεις αν εργαζεται σε καποιο μαγαζι να παω να την δω και απο κοντα?
Φυλής και τέτοια εννοείς;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Φυλής και τέτοια εννοείς;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε λαλακ τι θα γινει με αυτο τον λουγκροΓια πολλα το κοριτσι ...
που εχεις στο αβαταρ;
ακομα για παρτυ της κατγουμαν τον εχεις;;;
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.500
- Πόντοι
- 2.256
Ως αυτός που ανέβασε στο youtube την Κατερίνα να χορεύει τσιφτετέλι μπορώ να πω κάτι:
'Οτι δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί μου κόβεται η ανάσα. ίσως η περιγραφή της κυρά Φροσύνης να είναι ο μόνος που ταιριάζει και στην μόνη που ταιριάζει..Ο ποιητής Αριστ. Βαλαωρίτης σε επιστολή του προς τον Εμ. Ροϊδη στις 3/11/1877 γράφει: «Ο γέρων Λιδωρίτης ο επί πολλά έτη υπηρετήσας τον Αλή Πασά ως σφραγιδοφύλαξ με εβεβαίωσεν ότι το κάλλος της Φροσύνης είχε τι το υπεράνθρωπον, ούτε ηδύνατο να είπει τις εις τι ακριβώς συνίστατο. Απέπνεε εκ του πλάσματος εκείνου μια αύρα αρμονίας, εν άρωμα φυσικής τελειότητας, ώστε αδύνατον ατενίζων τις επί του αγγελικού προσώπου της να μείνει άτρωτος».
'Οτι δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί μου κόβεται η ανάσα. ίσως η περιγραφή της κυρά Φροσύνης να είναι ο μόνος που ταιριάζει και στην μόνη που ταιριάζει..Ο ποιητής Αριστ. Βαλαωρίτης σε επιστολή του προς τον Εμ. Ροϊδη στις 3/11/1877 γράφει: «Ο γέρων Λιδωρίτης ο επί πολλά έτη υπηρετήσας τον Αλή Πασά ως σφραγιδοφύλαξ με εβεβαίωσεν ότι το κάλλος της Φροσύνης είχε τι το υπεράνθρωπον, ούτε ηδύνατο να είπει τις εις τι ακριβώς συνίστατο. Απέπνεε εκ του πλάσματος εκείνου μια αύρα αρμονίας, εν άρωμα φυσικής τελειότητας, ώστε αδύνατον ατενίζων τις επί του αγγελικού προσώπου της να μείνει άτρωτος».
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Στικουδη λεμε ρε...
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/250390930/Stikoydi254.avi[/code[/URL]]
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider77
Μέλος