Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Υπερβολές τύπου ρουφηγμενα μάγουλα και κόκκαλα να φαίνονται δεν κάνουν θηλυκή την γυναίκα...άλλωστε το καλό σουβλάκι έχει και λίγο λίπος!
Πολύ λίγο όμως
Υπερβολές τύπου ρουφηγμενα μάγουλα και κόκκαλα να φαίνονται δεν κάνουν θηλυκή την γυναίκα...άλλωστε το καλό σουβλάκι έχει και λίγο λίπος!
Πρώην αθλήτρια κολύμβησης...μην περιμένεις εξαλλοσυνες σε κολυμβήτρια παρά μόνο στην πίσω όψη της.Πάντα έτσι ήταν το σώμα της?
Επίσης ας αποσυρθεί από το "τραγούδι"....δεν είναι τραγουδίστρια παρά μόνο εντός εισαγωγικων για να κουνιούνται τίποτα καγκουρες και καγκουρινες σε παραθαλάσσια τσαντηρια.Πάντως ας της πει κάποιος ότι το ξανθό δεν της πάει,ως μελαχρινή έχει καθιερωθεί
Eδώ φίλε μου κάνεις λάθος. Η Κατερινούλα έχει εξαιρετική φωνή την οποία κάνει ακριβώς όπως αρμόζουν οι περιστάσεις.Επίσης ας αποσυρθεί από το "τραγούδι"....δεν είναι τραγουδίστρια παρά μόνο εντός εισαγωγικων για να κουνιούνται τίποτα καγκουρες και καγκουρινες σε παραθαλάσσια τσαντηρια.
Ναι εχει βγάλει κάτι καλά κομμάτιαEδώ φίλε μου κάνεις λάθος. Η Κατερινούλα έχει εξαιρετική φωνή την οποία κάνει ακριβώς όπως αρμόζουν οι περιστάσεις.
Δεν εχει κωλο για τσουερκ..
6.01 και ειμαι και στις καλές μου σήμερα7.02/10 με μια καλτσα στο στομα για να μην μιλαει
Οι περιστάσεις είναι προφανώς αυτό που είπα...να κωλοκουνιουνται καγκουροειδη σε παραθαλάσσια τσαντηρια.Ως εκεί....πέραν τούτου ΔΕΝ.Eδώ φίλε μου κάνεις λάθος. Η Κατερινούλα έχει εξαιρετική φωνή την οποία κάνει ακριβώς όπως αρμόζουν οι περιστάσεις.
Πανναγιαα μ!!
Ασε κορμαρες!!Είδες τι κάνει η κολύμβηση;
Όσες ξέρω ότι έχουν κάνει κολύμβηση έχουν απίθανους κώλους....
Να τον βγάζεις έξω και να μαστιγώνεις τις κολώνες.....Ασε κορμαρες!!
Πουταναρα από. Τις λίγες