You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Στικούδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.422
- Πόντοι
- 4.006
ακωλη τέλειος ...!! Παρόλα αυτά είναι μουναρα
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 4.546
Όσο μεγαλώνει τόσο πουτανεύει....
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
ακωλη η στικουδη...ακωλη τέλειος ...!! Παρόλα αυτά είναι μουναρα
θα μας πεσουν τα dreadlocks απο το κρανιο ρε πουστη μου
οτι ναναι γραφει ο καθενας τι κανει το κρατος?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.227
- Πόντοι
- 9.931
ακωλη η στικουδη...
Παντως δεν την λες και κωλαρα!
Άλλωστε ξέρεις πολλές πρωταθλητριες κολύμβησης να έχουν βυζί και κώλο;;
ακωλη η στικουδη...
Δυστυχώς έχει επικρατήσει να θεωρείται ωραίος κώλος αυτό το δυστοπικό έκτρωμα που έχει κουμπώσει πίσω της η Nicki Minaj. Θεωρώ έχει πολύ γυμνασμένο κώλο η Στικουδάρα, κι ας μην είναι πεταχτός. Δεν ξέρω, την έχω εκτιμήσει τελευταία
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
εγω προσωπικα κωλαρα την λεω...Παντως δεν την λες και κωλαρα!
απο μουτρα μενει λιγο πισω
αλλα παιζει να ειναι στους τοπ 5 κωλους της ελληνιδοσελεμπριτοτετοιας λιστας
τωρα αν εσας σαν αρεσουν κωλοι σταμνες πασο τι να κανω?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
ετσι...Δυστυχώς έχει επικρατήσει να θεωρείται ωραίος κώλος αυτό το δυστοπικό έκτρωμα που έχει κουμπώσει πίσω της η Nicki Minaj. Θεωρώ έχει πολύ γυμνασμένο κώλο η Στικουδάρα, κι ας μην είναι πεταχτός. Δεν ξέρω, την έχω εκτιμήσει τελευταία
τυπου καρντασιαν και σαπιοκωλια που βρισκουν τοιχους αμα περναει απο διαδρομο
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.227
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τύποι δεν είπαμε ότι δεν έχει ωραίο κώλο, αλλά μέχρι εκεί και μακρυά απο μένα κώλοι τύπου Καρντασιαν.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
πιο πισω ηταν ενας και την εκραζεΡε τύποι δεν είπαμε ότι δεν έχει ωραίο κώλο, αλλά μέχρι εκεί και μακρυά απο μένα κώλοι τύπου Καρντασιαν.
βαλε ενα κωλο που σπαει σβερκους κατα την γνωμη σου να μας ανοιξεις τα ματια του λεμε
και εβαλε...
Άστα να πάνε τυπε. Ζούμε στην εποχή της παντοκρατορίας των (πλαστικών) χοντροκωλαρουδων, όπου κοπέλες όπως η Στικούδη και η ξανθιά κοπέλα, γνωστό μοντέλο της Victoria's secret, με τα γυμνασμενα, σφιχτά κωλαρακια, θεωρούνται ακωλες.ακωλη η στικουδη...
Συνημμένα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
τωρα κατσε να δεις το καυλι αυτο θα το βγαλουν σανιδαΆστα να πάνε τυπε. Ζούμε στην εποχή της παντοκρατορίας των (πλαστικών) χοντροκωλαρουδων, όπου κοπέλες όπως η Στικούδη και η ξανθιά κοπέλα, γνωστό μοντέλο της Victoria's secret, με τα γυμνασμενα, σφιχτά κωλαρακια, θεωρούνται ακωλες.
θα σου πουν για πιο "ψωμωμενες" να εχουν τις "χειρολαβες" τους *P
Το θέμα με τη Στικούδη είναι πως δεν έχει "καμπύλες". Μεταξύ μας, ελάχιστες έχουν καμπύλες. Έχουμε είτε πλαστικές , που οκ, φθαρμένα μυαλά, είτε κάτι χοντρές φακλάνες που φοράνε μπουστάκια, κορσέδες, σφιχτα παντελόνια για να μαζεύουν τα λίπη. Όντως, είναι σέξι οι "μεσογειακές καμπύλες" αλλά πραγματικά, πόσες τις έχουν;
Για τη Στικούδη, πιστεύω πως αν πάρεις δυο φωτογραφίες μια γυμνή, μια ντυμένη, το σώμα της θα είναι το ίδιο. Σφιχτό και γυμνασμένο, δε θα πατιέται με το δάχτυλο. Για πάρτε οποιαδήποτε "κωλάρα" ή καμπυλωτή γκόμενα (με τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα ενισχυμένα σουτιέν και ξέρω γω τί άλλο), γδύστε τη και πείτε μου τελικά ποιό θα είναι το αποτέλεσμα της βαρύτητας.
Για τη Στικούδη, πιστεύω πως αν πάρεις δυο φωτογραφίες μια γυμνή, μια ντυμένη, το σώμα της θα είναι το ίδιο. Σφιχτό και γυμνασμένο, δε θα πατιέται με το δάχτυλο. Για πάρτε οποιαδήποτε "κωλάρα" ή καμπυλωτή γκόμενα (με τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα ενισχυμένα σουτιέν και ξέρω γω τί άλλο), γδύστε τη και πείτε μου τελικά ποιό θα είναι το αποτέλεσμα της βαρύτητας.
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 313
- Πόντοι
- 26
Παντως δεν την λες και κωλαρα!
Άλλωστε ξέρεις πολλές πρωταθλητριες κολύμβησης να έχουν βυζί και κώλο;;
ποτε ηταν πρωταθλητρια κολυμβησης;
θα κανε κολυμβηση σαν εφηβη αλλα δεν εχει πλαταρες κολυμβητριας
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 736
- Πόντοι
- 81
H τυπισσα ειναι οτι πρεπει για τσοντα bangbros
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
H γκόμενα είναι ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ ακριβώς επειδή ΔΕΝ είναι τέλεια και δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της. Ακόμα και τα tattoo που έχει είναι διακριτικά και μικρά και όχι σαν graffiti σε τοίχο!
Κάντε λίγο υπομονή να δείτε που όλες οι πλαστικές γκόμενες σε μερικά χρόνια θα είναι σαν εκφυλισμένα κύτταρα ενώ το Κατερινάκι θα είναι ακόμα μούνα!!!
Κάντε λίγο υπομονή να δείτε που όλες οι πλαστικές γκόμενες σε μερικά χρόνια θα είναι σαν εκφυλισμένα κύτταρα ενώ το Κατερινάκι θα είναι ακόμα μούνα!!!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 4.546
Νομίζω έτσι είναι πιο σωστόH γκόμενα είναι ΣΚΕΤΗ ΓΚΑΒΛΑ ακριβώς επειδή ΔΕΝ είναι τέλεια και δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της. Ακόμα και τα tattoo που έχει είναι διακριτικά και μικρά και όχι σαν graffiti σε τοίχο στα Εξάρχεια από αναρχικούς!
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
H γκόμενα είναι ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ ακριβώς επειδή ΔΕΝ είναι τέλεια και δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της. Ακόμα και τα tattoo που έχει είναι διακριτικά και μικρά και όχι σαν graffiti σε τοίχο!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.422
- Πόντοι
- 4.006
Για παράδειγμα δεν έχει την κωλαρα της σπυροπουλου !!!ακωλη η στικουδη...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Νομίζω έτσι είναι πιο σωστό
Ναι, δεν θα διαφωνήσω. Ήσουν πιο περιγραφικός σε κάποια σημεία!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις