Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Δεν κάνει φίλε.

Εάν έκανε δεν θα είχε σταθερή ταρίφα.

Άλλη τιμή στον Γιαννακόπουλο, άλλη στον Μαρινάκη.

Ανάλογα με το μέγεθος κ η τιμή.

Πάντως εάν το έκανε θα το έκανε με κάποιον που γούσταρε.

Είναι πολυ αλάνι για να κάνει κάτι που δεν γουστάρει για το χρήμα.
Πρώτον είναι φρεσκοπαντρεμένη με άνθρωπο που σχετίζεται επαγγελματικά οπότε αν λέμε κάτι λογικό είναι να αναφερόμαστε στο παρελθόν.
Δεύτερον οι πρόεδροι που αναφέρθηκαν δεν ασχολούνται με τα εγχώρια προϊόντα γιατί έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν απο την ελίτ αυτού του είδους.
Τρίτον κοπέλες όπως η Κατερίνα δεν είναι ανάγκη να έχουν μια τιμή όπως η Τζούλια. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγαίνει το μεροκάματο όπως πχ για περιπτώσεις που γνωρίζω, να βρίσκονται σε κάποιο μέρος για επαγγελματικό σκοπό (φωτογράφιση, εμφάνιση κλπ) και τυχαία να τις φιλοξενεί κάποιος επιχειρηματίας στη βίλα ή στη σουίτα του...
Αυτές το χρήμα το βγάζουν απο ντόπιους επιχειρηματίες ανά περιοχή(αλλά και στην Αθήνα) οι οποίοι είναι αρκετοί και έχουν πολλά για να αντέξουν τις αμοιβες και τα δωράκια..
Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά.

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86
Ξερω γνωστη μου σε πρωινη εκπομπη μεγαλου καναλιου, οχι τοπ κλαση( οχι στο πανελ δλδ) που μενει Κηφισια σε ακριβο σπιτι, παει ταξιδια εξωτερικο 2 3 φορες το μηνα και γενικως βγαινει πολυ εξω. Ζωη και κοτα δηλαδη. Ο μισθος που παιρνει σαν δημοσιογραφος εξωτερικου ρεπορταζ ποσο να ειναι? 1000 1300 ευρω? Παραπανω δεν ειναι. Που τα βρισκει τα λεφτα για την υπερχλιδατη ζωη?

Ή πλουσιος γερος γκομενος ή βιζιτες...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δηλαδή ΟΚ... βρήκε αυτόν???? Που είναι σαν μπουχέσας? Που έχει περισσότερες τρίχες στα μούσια του από ότι στο κεφάλι του??? Ήμαρτον...!!!

Δεν ήξερα ότι ήταν παντρεμένη... κι έπαθα μεγάλο σοκ τώρα που είδα τον γαμπρό!!!! Έλεος ρε φίλε!!!

:huh: :huh: :huh: :huh:

Συνημμένα

• 7133_VAGELIS_SERIFIS_KATERINA_STIKOYDI_2102017.jpg
    7133_VAGELIS_SERIFIS_KATERINA_STIKOYDI_2102017.jpg
    178,9 KB · Εμφανίσεις: 109

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δηλαδή ΟΚ... βρήκε αυτόν???? Που είναι σαν μπουχέσας? Που έχει περισσότερες τρίχες στα μούσια του από ότι στο κεφάλι του??? Ήμαρτον...!!!

Δεν ήξερα ότι ήταν παντρεμένη... κι έπαθα μεγάλο σοκ τώρα που είδα τον γαμπρό!!!! Έλεος ρε φίλε!!!

Aυτα να τα βλεπουν καποιοι, που θεωρουν οτι για να χτυπησουν καλη γκομενα πρεπει να κωλοχτυπιουνται στα γυμναστηρια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Aυτα να τα βλεπουν καποιοι, που θεωρουν οτι για να χτυπησουν καλη γκομενα πρεπει να κωλοχτυπιουνται στα γυμναστηρια

Ναι ρε φίλε... και να πεις ότι ήταν τίποτα λεφτάς ή κάτι τέτοιο... rapper είναι!

Πάντως δεν ξέρω αν χαζεύετε τώρα το My Style Rocks... το Κατερινάκι είναι ένα χάρμα οφθαλμών!!!  :erection:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Έχεις δει ποτέ τέτοια μουνιά να τα'χουν με ωραίους;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.972
Πόντοι
9.931

Εγω κρατάω μια πισινή οτι μπορεί να μην είναι κανονικός γάμος.

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Ξερω γνωστη μου σε πρωινη εκπομπη μεγαλου καναλιου, οχι τοπ κλαση( οχι στο πανελ δλδ) που μενει Κηφισια σε ακριβο σπιτι, παει ταξιδια εξωτερικο 2 3 φορες το μηνα και γενικως βγαινει πολυ εξω. Ζωη και κοτα δηλαδη. Ο μισθος που παιρνει σαν δημοσιογραφος εξωτερικου ρεπορταζ ποσο να ειναι? 1000 1300 ευρω? Παραπανω δεν ειναι. Που τα βρισκει τα λεφτα για την υπερχλιδατη ζωη?

Ή πλουσιος γερος γκομενος ή βιζιτες...
Η απάντηση για τη φίλη σου είναι

Και εμένα μια φίλη με 750 περίπου εισοδημα/μηνα και ευελικτα ωράρια χωρίς γκομενο πηγαίνει μόνη της(γιατί δεν έχει παρέα οπως λέει) όπου πιο χλίδα φαντάζεσαι.
Καμία 10 ταξίδια το χρόνο.
Ένας φίλος μου πάντως που είχε φέρει μια ουκρανή στις Κυκλάδες της έσκασε δωράκι 2000€ για 4 μέρες με όλα πληρωμένα ξεχωριστά (αεροπορικά κλπ).Την είχε βέβαια σαν γκόμενά κανονικά...

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636

Και εμένα μια φίλη με 750 περίπου εισοδημα/μηνα και ευελικτα ωράρια χωρίς γκομενο πηγαίνει μόνη της(γιατί δεν έχει παρέα οπως λέει) όπου πιο χλίδα φαντάζεσαι.
Ένας φίλος μου πάντως που είχε φέρει μια ουκρανή στις Κυκλάδες της έσκασε δωράκι 2000€ για 4 μέρες με όλα πληρωμένα ξεχωριστά (αεροπορικά κλπ).Την είχε βέβαια σαν γκόμενά κανονικά...

Tι φάση αυτό το travelgirls αδερφέ?
Πες λίγα λόγια να μπω στο κλίμα...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχεις δει ποτέ τέτοια μουνιά να τα'χουν με ωραίους;

Ναι, πως δεν έχω δει?

Ρουβάς-Ζυγούλη
Δούκισσα-Θεοδωρίδης (αυτός έχει και λεφτά!)
Ντορέτα-Πηλαδάκης (ΟΚ, αυτοί χώρισαν)

... αλλά ΟΚ, έχω δει πιο "ταιριαστά" ζευγάρια!!!

markos13

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
595
Πόντοι
86

Η διαφορα τυπε οτι αυτη που λρω πηγαινει σε ακριβους πρρορισμους και οχι για 2 3 μερες αλλα πανω απο  6 7 και δεν πηγαινει μονη της ποτε. Οταν παιρνεις 1000 ευρω δεν μπορεις να πληρωσεις ενοικιο στη Κηφισια Δεη νερο τηλ και φαγητο και να πηγαινεις και ταξιδια. Οποιος το πιστευει αυτο ειναι λιγο ηλιθιος για μενα. Η συγκεκριμενη που λεω για μενα ειτε κανει επισκεψεις...ειτε εχει καποιο πλουσιο γκομενο ειτε εντος ειτε εκτος καναλιου.

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Η διαφορα τυπε οτι αυτη που λρω πηγαινει σε ακριβους πρρορισμους και οχι για 2 3 μερες αλλα πανω απο  6 7 και δεν πηγαινει μονη της ποτε. Οταν παιρνεις 1000 ευρω δεν μπορεις να πληρωσεις ενοικιο στη Κηφισια Δεη νερο τηλ και φαγητο και να πηγαινεις και ταξιδια. Οποιος το πιστευει αυτο ειναι λιγο ηλιθιος για μενα. Η συγκεκριμενη που λεω για μενα ειτε κανει επισκεψεις...ειτε εχει καποιο πλουσιο γκομενο ειτε εντος ειτε εκτος καναλιου.
Το σίγουρο είναι ότι παίζει πολύ αγοραίος έρωτας με διάφορους τρόπους.
Γι αυτό και προσωπικά εκτιμώ τις ιερόδουλες γιατί το δηλώνουν ως επάγγελμα, εξετάζονται συστηματικά,δε κοροιδεύουν κανένα και δε το παίζουν ότι είναι κάποιες έξω.

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Tι φάση αυτό το travelgirls αδερφέ?
Πες λίγα λόγια να μπω στο κλίμα...
Δεν το έχω δουλέψει προσωπικά αλλά απ ότι γνωρίζω είναι με συνδρομή. Τα κορίτσια μπορείς να τα δεις και χωρίς συνδρομή αλλά δε μπορείς να επικοινωνήσεις. Αφού λοιπόν κάνεις το δικό σου προφίλ στέλνεις μνμ σε διάφορες και όποια σου απαντήσει και πάει καλά η κουβέντα σου ζητάει μετά fb ή insta για να σε τσεκάρει. Μετά αρχίζει το μπαλαμούτι και αφού ο κοινός παρανομαστής σας είναι τα ταξίδια, της προτείνεις να πάτε κάπου μαζί αφου βέβαια της εξασφαλισεις εισητηρια κλπ. Πριν κλείσει το deal της αναφέρεις και για το δωράκι που θα πάρει. Για Ελλάδα τα καλά κομμάτια δελεάζονται μόνο με Σαντορίνη και Μύκονο. Εννοείται καλο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις κλπ το οποίο και αυτό τσεκάρει..
Σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα σου βγει συνολικά κάτω απι 3000€ και μπορεί να φτάσει οπου αντέχεις. Εμπειρία ομως GF

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.384
Πόντοι
4.746
Το στομα της στικουδη ειναι λιγο παραξενο, σαν σκυλομασελα απο την διαφημιση της dentastix μοιαζει  :S

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Ναι, πως δεν έχω δει?

Ρουβάς-Ζυγούλη
Δούκισσα-Θεοδωρίδης (αυτός έχει και λεφτά!)
Ντορέτα-Πηλαδάκης (ΟΚ, αυτοί χώρισαν)

... αλλά ΟΚ, έχω δει πιο "ταιριαστά" ζευγάρια!!!

Ρουβάς-Ζυγούλη ο πρώην του Ψινάκη
Δούκισσα-Θεοδωρίδης γάμος απελπισίας μετά από τον χωρισμό της από τον Αργυρό
Ντορέτα-Πηλαδάκης Οι μόνοι normal αλλά όχι όμορφος κ ο Πηλαδάκης

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
Normal η Πηλαδάκη????
Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι ή πραγματικά δε γνωρίζεις???

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Normal η Πηλαδάκη????
Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι ή πραγματικά δε γνωρίζεις???

Χεχε όχι δεν το γνώριζα αυτό, δεν είμαι πολύ του κους κους! Τέσπα... ο τύπος τουλάχιστον βλέπεται, άλλο αν τον παίρνει η άλλη με δονητάρια! :cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Δεν εξετάζουμε το πως και το γιατί. Εξετάζουμε "ταιριαστά" ζευγάρια! Και σίγουρα αυτά είναι πολύ πιο ταιριαστά από την Στικούδη με.... την Πηλαδάκη!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom