ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.402
- Πόντοι
- 5.006
Ναι είναι πολύ καλό,και ο cost θα στο επιβεβαιώσειδεν φαινεται κακό ..
Αν περάσω απο εκει θα του δωσω μια ευκαιρία
Ναι είναι πολύ καλό,και ο cost θα στο επιβεβαιώσειδεν φαινεται κακό ..
Αν περάσω απο εκει θα του δωσω μια ευκαιρία
Μηπως ειναι δικό του ;Ναι είναι πολύ καλό,και ο cost θα στο επιβεβαιώσει
λες η γαμιολα,γιατί έπαιρνα από αφετηρια εγώ,και μου είπε να πηγαίνω εκεί αυτοςΜηπως ειναι δικό του ;
Γιατι εισοδηματιας και να πηγαινει για πεινερλι δεν ταιριάζει και παρα πολυ
θα τον εγαμησω το μουνι , θα παω εκει και θα αφησω βερεσε , θα πω θα περασει να πληρωσει ο Cosλες η γαμιολα,γιατί έπαιρνα από αφετηρια εγώ,και μου είπε να πηγαίνω εκεί αυτος
Πιο παλιά έλεγε μοντέρνα τραγούδια αλλά οι καλές αμοιβές είναι στα μπουζούκια που ο κόσμος γουστάρει κυρίως λαϊκά, οπότε το γύρισε στο λαϊκό και πιο εμπορικόΚαλα δεν ειναι και Σελιν Ντιον
Μια σκυλου ειναι , νεοτερη απο άλλες που ντυνεται λιγο καλυτερα απο τις άλλες , πιο κυριλε εννοω
Για καλτσονε150 για πεινιρλι εγω δεν δινω....
Πια παλια φιλε το κατερινακι το επαιζε ροκου και αραζε στην ναβαρινου. Τωρα εγινε σκυλου με 1000 πλαστικες και η βιζιτα και τα κοκορια πανε κ έρχονται.(ηταν υπερμουνο απο τοτε τωρα εγινε σκυλι)Πιο παλιά έλεγε μοντέρνα τραγούδια αλλά οι καλές αμοιβές είναι στα μπουζούκια που ο κόσμος γουστάρει κυρίως λαϊκά, οπότε το γύρισε στο λαϊκό και πιο εμπορικό
Ποια βίζιτα μωρέ. Της έχετε βγάλει όλες βίζιτες. Μη λέτε μαλακίες τωραΠια παλια φιλε το κατερινακι το επαιζε ροκου και αραζε στην ναβαρινου. Τωρα εγινε σκυλου με 1000 πλαστικες και η βιζιτα και τα κοκορια πανε κ έρχονται.(ηταν υπερμουνο απο τοτε τωρα εγινε σκυλι)
Τελος παντων μαγκα. Δε θα το αναλύσω. ΠροχώραΠοια βίζιτα μωρέ. Της έχετε βγάλει όλες βίζιτες. Μη λέτε μαλακίες τωρα
Πια παλια φιλε το κατερινακι το επαιζε ροκου και αραζε στην ναβαρινου. Τωρα εγινε σκυλου με 1000 πλαστικες και η βιζιτα και τα κοκορια πανε κ έρχονται.(ηταν υπερμουνο απο τοτε τωρα εγινε σκυλι)
Εχεις πάρει τυπε;Πια παλια φιλε το κατερινακι το επαιζε ροκου και αραζε στην ναβαρινου. Τωρα εγινε σκυλου με 1000 πλαστικες και η βιζιτα και τα κοκορια πανε κ έρχονται.(ηταν υπερμουνο απο τοτε τωρα εγινε σκυλι)
Υποθέτω στον ύπνο του πολλές φορέςΕχεις πάρει τυπε;
Ρε νιαμου το γκαντεμιασατε το μαγαζί και έκλεισε!θα τον εγαμησω το μουνι , θα παω εκει και θα αφησω βερεσε , θα πω θα περασει να πληρωσει ο Cos
Ρε νιαμου το γκαντεμιασατε το μαγαζί και έκλεισε!
Ναι ναι μη λέτε μαλακίες!!! Άστο φίλεΠοια βίζιτα μωρέ. Της έχετε βγάλει όλες βίζιτες. Μη λέτε μαλακίες τωρα
Τι να σου πω τύπε πήγα να φάω να γουστάρω και ούτε ο φούρνος ο χτιστος δεν υπήρχεΣε τσακωσαν που δεν εκοβες αποδειξεις ρε μουνι ?
ΥΓ η καριολα η Λιολιου δεν υπαρχει βίντεο που να μην δειχνει το βρακι της .. ξερει η τσουλα το παιχνιδι ...