giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν φταιω εγω. ο κληρος με καταντησε ετσι..Εισαι διεστραμμένος τελικά
δεν φταιω εγω. ο κληρος με καταντησε ετσι..Εισαι διεστραμμένος τελικά
ρε τσογλαναριο, αυτο ηταν προ X FACTOR, μια φωτο για βιογραφικο.μη χτυπας κατω απ τη μεση..Πάτερ δες εδω μαλλί Δυναστεία -
η γκόμενα ειναι ξενέρωτη. Θα την πας στα μπουζούκια και θα παραγγείλει Perrier
περσονακο μου, να λες στην αρχη του ποστ οτι εχεις απωθημενο απο τα μαθητικα σου χρονια τετοια τεμαχια, οχι στο τελος.
ασταδιαλα και με τρομαξες..
ποσώς με απασχολει το απο πού πηγαζει το δικτύωμά της και τί την εφερε στην επιφανεια.η καθημερινή μου συμβίωσις στα μαθητικά μου χρόνια με μπόλικες σαββούρες που χωρίς να είναι τίποτα ούτε εμφανισιακά ούτε πνευματικά έγιναν κάτι γιατί ο μπαμπάκας είναι δικτυωμένος με ωρίμασε αρκετά...
Η καθημερινή μου επαφή αργότερα με γυναίκες που δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι.......
όσο και να κλείνεις τη μύτη, η σαββούρα θα θα φέρει δάκρυα. Είτε από την ασφυξία, είτε από τις αναθυμιάσεις.
κάνεις λάθος......ποσώς με απασχολει το απο πού πηγαζει το δικτύωμά της και τί την εφερε στην επιφανεια.
το μουνι σχολίασα που μου αρεσει. για το αν ειναι και στοκος ή ακομη και εγκληματιας επισης ποσώς με απασχολει στο θρεντ.
τωρα για το υπαρχουν και γυναικες που δεν το πιστευω, τί να κανω ? μικρουλης ειμαι ακομη, εχω καιρο..
με αυτα, πιστευω εν καταλείδι πως στην εν λογω περισταση, το γουστο σου πηγαζει απ τις καταβολες της και οχι απ την εμφανιση της..
μέχρι να γίνει μοναχός θα του περάσει.......ξυνη γκομενα κατα τη γνωμη μου πατερ,εχει δικιο ο περσονας που σ επιπλητει,προσωπικα θα το τραβαγα ακομη περισσοτερο και θα ζητουσα αφορισμο..
εξακολουθεις να αξιολογεις την εξωτερικη της εμφανιση με βαση την εσωτερικη της (κατ εσέ) μετριοτητα της.Από τότε που τη θυμάμαι τη συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε τίποτα. Η απόλυτη μετριότητα στην γενικότερη αποδοχή εξαιτίας του ελληνικού της καταγωγής της.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης θα καθάριζε τουαλέττες.
Τώρα έχει και άποψη για ταλέντο.
Υ.Γ.
Ακόμα και όταν γαμάω πουτάνα θέλω να είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δε μπορώ τουε συμβιβασμούς. Aut Caesar, Aut Nihil.
εγώ πάλι μικρός γούσταρα την Ντέζυ των Ντιούκς.Αγιε πατέρα, γουσταρες μικρός Λιντα Εβανς στη Δυναστεία;
Εγω γουσταρα τζοαν κολλινς
Συμφωνώ και προσαυξάνω σε αυτό που λες για Κλεοπάτρες.ειλικρινά θεωρούσα ότι με την εμπειρία που έχεις στις πουτάνες θα είχες πολύ υψηλότερα στάνταρντς.
Εγώ λοιπόν που την έχω δει άβαφη απεριποίητη και με φορμίτσα σου λέω ότι εμφανισιακά είναι το απόλυτο μέτριο.
Καμμιά σχέση αυτό που είπα με τον εσωτερικό της κόσμο. Η προσωπικότητα που εγώ γνώρισα ήταν ήσυχη, συγκροτημένη και μια ακόμη απλή κοπέλα που λες ένα καλημέρα καλησπέρα στα πλαίσια μιας γνωριμίας και άντε γεια.
Πραγματικά με εκπλήσσει να ακούω άρρενες να μιλούν με αυτά τα λόγια για Μποτσογκακάκες.....
Μετά όμως μην ψωλοκλαίτε που οι ελληνίδες την βλέπουν ιστορία και Κλεοπάτρα......
Υ.Γ.
Οτι και να μου πεις, ότι και να κάνεις εγώ βαθμολογία βάζω μόνο το πρωί όταν ξυπνάω και βλέπω το μουνί άγουρο και με το στριγκάκι.
Εάν τότε με ικανοποιεί εξωτερικά και μου σηκώνεται ακόμα πάει να πει ότι πρόκειται περί μουνάρας.....
Τα άλλα είναι όλα για περνά η ώρα και για να νιώθουν μουνάρες κάτι μιλφ τύπου γκαγκάκη.........
εγώ πάλι μικρός γούσταρα την Ντέζυ των Ντιούκς.
εγώ την ακακιοτάτη στο Σπορτ Μπίλλυ...
κατά τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω (για ακόμα μια φορά) με τον φίλο περσόνα: αυτή η Γκαγκάκη είναι ένα μέτριο μιλφ και τίποτα άλλο
Εμένα μ' αρέσει ο Γκαγκάτση.