Νέα

Κατερίνα Γκαγκάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονακο μου, να λες στην αρχη του ποστ οτι εχεις απωθημενο απο τα μαθητικα σου χρονια τετοια τεμαχια, οχι στο τελος.

ασταδιαλα και με τρομαξες..  :)

η καθημερινή μου συμβίωσις στα μαθητικά μου χρόνια με μπόλικες σαββούρες που χωρίς να είναι τίποτα ούτε εμφανισιακά ούτε πνευματικά έγιναν κάτι γιατί ο μπαμπάκας είναι δικτυωμένος με ωρίμασε αρκετά...
Η καθημερινή μου επαφή αργότερα με γυναίκες που δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι.......
όσο και να κλείνεις τη μύτη, η σαββούρα θα θα φέρει δάκρυα. Είτε από την ασφυξία, είτε από τις αναθυμιάσεις.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η καθημερινή μου συμβίωσις στα μαθητικά μου χρόνια με μπόλικες σαββούρες που χωρίς να είναι τίποτα ούτε εμφανισιακά ούτε πνευματικά έγιναν κάτι γιατί ο μπαμπάκας είναι δικτυωμένος με ωρίμασε αρκετά...
Η καθημερινή μου επαφή αργότερα με γυναίκες που δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι.......
όσο και να κλείνεις τη μύτη, η σαββούρα θα θα φέρει δάκρυα. Είτε από την ασφυξία, είτε από τις αναθυμιάσεις.
ποσώς με απασχολει το απο πού πηγαζει το δικτύωμά της και τί την εφερε στην επιφανεια.

το μουνι σχολίασα που μου αρεσει. για το αν ειναι και στοκος ή ακομη και εγκληματιας επισης ποσώς με απασχολει στο θρεντ.

τωρα για το υπαρχουν και γυναικες που δεν το πιστευω, τί να κανω ? μικρουλης ειμαι ακομη, εχω καιρο..

με αυτα, πιστευω εν καταλείδι πως στην εν λογω περισταση, το γουστο σου πηγαζει απ τις καταβολες της και οχι απ την εμφανιση της..  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποσώς με απασχολει το απο πού πηγαζει το δικτύωμά της και τί την εφερε στην επιφανεια.

το μουνι σχολίασα που μου αρεσει. για το αν ειναι και στοκος ή ακομη και εγκληματιας επισης ποσώς με απασχολει στο θρεντ.

τωρα για το υπαρχουν και γυναικες που δεν το πιστευω, τί να κανω ? μικρουλης ειμαι ακομη, εχω καιρο..

με αυτα, πιστευω εν καταλείδι πως στην εν λογω περισταση, το γουστο σου πηγαζει απ τις καταβολες της και οχι απ την εμφανιση της..  :)
κάνεις λάθος......
υπάρχουν χιλιάδες γκόμενες που δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο και θα ήθελες να τις γαμήσεις απλά δε θα έχεις την ευκαιρία να τις δεις ποτέ.

Από τότε που τη θυμάμαι τη συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε τίποτα. Η απόλυτη μετριότητα στην γενικότερη αποδοχή εξαιτίας του ελληνικού της καταγωγής της.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης θα καθάριζε τουαλέττες.
Τώρα έχει και άποψη για ταλέντο.

Υ.Γ.
Ακόμα και όταν γαμάω πουτάνα θέλω να είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δε μπορώ τουε συμβιβασμούς. Aut Caesar, Aut Nihil.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ξυνη γκομενα κατα τη γνωμη μου πατερ,εχει δικιο ο περσονας που σ επιπλητει,προσωπικα θα το τραβαγα ακομη περισσοτερο και θα ζητουσα αφορισμο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξυνη γκομενα κατα τη γνωμη μου πατερ,εχει δικιο ο περσονας που σ επιπλητει,προσωπικα θα το τραβαγα ακομη περισσοτερο και θα ζητουσα αφορισμο..
μέχρι να γίνει μοναχός θα του περάσει.......

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Από τότε που τη θυμάμαι τη συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε τίποτα. Η απόλυτη μετριότητα στην γενικότερη αποδοχή εξαιτίας του ελληνικού της καταγωγής της.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ευρώπης θα καθάριζε τουαλέττες.
Τώρα έχει και άποψη για ταλέντο.

Υ.Γ.
Ακόμα και όταν γαμάω πουτάνα θέλω να είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δε μπορώ τουε συμβιβασμούς. Aut Caesar, Aut Nihil.
εξακολουθεις να αξιολογεις την εξωτερικη της εμφανιση με βαση την εσωτερικη της (κατ εσέ) μετριοτητα της.

κατι αλλο εκτος απο το ''στα παπαρια μου η εσωτερικη της (κατ εσε) μετριοτητα της'' δεν εχω να πω.
στα παπαρια μου επισης αν εχει αποψη και για το ταλεντο της ψωλης μου στο ραντισμα.

εγω βλεπω ενα εξωτερικα πολυ ωραιο για τα γουστα μου milf και that s it.

τωρα, ελιτισμοι του τυπου οτι και την πουτανα την θελω κορυφη σ αυτο που κανει κλπ κλπ, δεν τους βλεπω πουθενα, για τον απλουστατο λογο, πως ο,τι ειναι τελειο για σενα για μενα ειναι ξερατό και τούμπαλιν.

..και δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησω απο βιζιτα να μου δειξει τα πατιγκρί της στις πιπες πριν τη νοικιασω για καποιες ωρες. αυτο το κανουν αυτοι που δεν μπορουν να ''φτασουν'' την τιμη της και τη θαβουν..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αγιε πατέρα, γουσταρες μικρός Λιντα Εβανς στη Δυναστεία;

Εγω γουσταρα τζοαν κολλινς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειλικρινά θεωρούσα ότι με την εμπειρία που έχεις στις πουτάνες θα είχες πολύ υψηλότερα στάνταρντς.
Εγώ λοιπόν που την έχω δει άβαφη απεριποίητη και με φορμίτσα σου λέω ότι εμφανισιακά είναι το απόλυτο μέτριο.
Καμμιά σχέση αυτό που είπα με τον εσωτερικό της κόσμο. Η προσωπικότητα που εγώ γνώρισα ήταν ήσυχη, συγκροτημένη και μια ακόμη απλή κοπέλα που λες ένα καλημέρα καλησπέρα στα πλαίσια μιας γνωριμίας και άντε γεια.

Πραγματικά με εκπλήσσει να ακούω άρρενες να μιλούν με αυτά τα λόγια για Μποτσογκακάκες.....

Μετά όμως μην ψωλοκλαίτε που οι ελληνίδες την βλέπουν ιστορία και Κλεοπάτρα......

Υ.Γ.
Οτι και να μου πεις, ότι και να κάνεις εγώ βαθμολογία βάζω μόνο το πρωί όταν ξυπνάω και βλέπω το μουνί άγουρο και με το στριγκάκι.
Εάν τότε με ικανοποιεί εξωτερικά και μου σηκώνεται ακόμα πάει να πει ότι πρόκειται περί μουνάρας.....
Τα άλλα είναι όλα για περνά η ώρα και για να νιώθουν μουνάρες κάτι μιλφ τύπου γκαγκάκη.........

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ειλικρινά θεωρούσα ότι με την εμπειρία που έχεις στις πουτάνες θα είχες πολύ υψηλότερα στάνταρντς.
Εγώ λοιπόν που την έχω δει άβαφη απεριποίητη και με φορμίτσα σου λέω ότι εμφανισιακά είναι το απόλυτο μέτριο.
Καμμιά σχέση αυτό που είπα με τον εσωτερικό της κόσμο. Η προσωπικότητα που εγώ γνώρισα ήταν ήσυχη, συγκροτημένη και μια ακόμη απλή κοπέλα που λες ένα καλημέρα καλησπέρα στα πλαίσια μιας γνωριμίας και άντε γεια.

Πραγματικά με εκπλήσσει να ακούω άρρενες να μιλούν με αυτά τα λόγια για Μποτσογκακάκες.....

Μετά όμως μην ψωλοκλαίτε που οι ελληνίδες την βλέπουν ιστορία και Κλεοπάτρα......

Υ.Γ.
Οτι και να μου πεις, ότι και να κάνεις εγώ βαθμολογία βάζω μόνο το πρωί όταν ξυπνάω και βλέπω το μουνί άγουρο και με το στριγκάκι.
Εάν τότε με ικανοποιεί εξωτερικά και μου σηκώνεται ακόμα πάει να πει ότι πρόκειται περί μουνάρας.....
Τα άλλα είναι όλα για περνά η ώρα και για να νιώθουν μουνάρες κάτι μιλφ τύπου γκαγκάκη.........
Συμφωνώ και προσαυξάνω σε αυτό που λες για Κλεοπάτρες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.920
Πόντοι
42.697
εγώ πάλι μικρός γούσταρα την Ντέζυ των Ντιούκς.

εγώ την ακακιοτάτη στο Σπορτ Μπίλλυ... :P

κατά τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω (για ακόμα μια φορά) με τον φίλο περσόνα: αυτή η Γκαγκάκη είναι ένα μέτριο μιλφ και τίποτα άλλο

Συνημμένα

• sbvillainslg.jpg
    sbvillainslg.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 20

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
που το θυμήθηκες βρε φίλε τον sportbilly?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ανετα την περναγα στην επομενη φαση :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.920
Πόντοι
42.697
εγώ την ακακιοτάτη στο Σπορτ Μπίλλυ... :P

κατά τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω (για ακόμα μια φορά) με τον φίλο περσόνα: αυτή η Γκαγκάκη είναι ένα μέτριο μιλφ και τίποτα άλλο

ρε σείς!

Η Ακακιοτάτη έχει "εμφανιστεί" 580++ φορές απο εχθές!
Δεν ήμουν ο μόνος που την γούσταρε τελικά , χαχαχαχαχα!
τι Γκαγκάκη και μαλακίες!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ρε πουστη μου δεν αντεχω το λαιφ εντ σταιλ με ολες τις καριολες που απλα λογω γνωριμιων γαμηθηκαν με τους καταλληλους τις καταλληλες ωρες και μας το παιζουν ξερολες , για την συγκεκριμμενη προσωπικα δεν ξερω τιποτε, αλλα γαμω την μαλακια μου σε αυτην την γαμω χωρα που ζουμε.
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom