You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Γκαγκάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πςςςς
pio κρυοκωλη βλαχαρα που νομιζει οτι ειναι πριγκηπεσσα κι ανσταιν επειδη ο πατερας της της πληρωσε ενα πτυχιο στο london school of economics,den exw ksanapetyxei.
fetos poy exase kana dekakilo pantws,edeikse psilokaliforneza.an de forage kai ta royxa ths antoyanetas,mporei k na lega oti proodeyse.
fetos poy exase kana dekakilo pantws,edeikse psilokaliforneza.an de forage kai ta royxa ths antoyanetas,mporei k na lega oti proodeyse.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ετσιΥ.Γ.
Οτι και να μου πεις, ότι και να κάνεις εγώ βαθμολογία βάζω μόνο το πρωί όταν ξυπνάω και βλέπω το μουνί άγουρο και με το στριγκάκι.
Εάν τότε με ικανοποιεί εξωτερικά και μου σηκώνεται ακόμα πάει να πει ότι πρόκειται περί μουνάρας.....
Τα άλλα είναι όλα για περνά η ώρα και για να νιώθουν μουνάρες κάτι μιλφ τύπου γκαγκάκη.........
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Υ.Γ.
Οτι και να μου πεις, ότι και να κάνεις εγώ βαθμολογία βάζω μόνο το πρωί όταν ξυπνάω και βλέπω το μουνί άγουρο και με το στριγκάκι.
Εάν τότε με ικανοποιεί εξωτερικά και μου σηκώνεται ακόμα πάει να πει ότι πρόκειται περί μουνάρας.....
Τα άλλα είναι όλα για περνά η ώρα και για να νιώθουν μουνάρες κάτι μιλφ τύπου γκαγκάκη.........
ετσι παιχτη. Εγω απο την αλλη, θελω να ξυπναω και να βλεπω διπλα μου να κοιμαται μπρουμυτα ενας κωλος και ποδια που θα με καβλωσει. Στο μουτρο κανω υποχωρηση το πρωι γιατι ολοι λιγο πολυ το πρωι δικαιολογημενα ειναι καπως, εμενα μουχουν πει οτι φοβουνται να μου μιλησουν μεχρι να πιω καφε
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ετσι παιχτη. Εγω απο την αλλη, θελω να ξυπναω και να βλεπω διπλα μου να κοιμαται μπρουμυτα ενας κωλος και ποδια που θα με καβλωσει. Στο μουτρο κανω υποχωρηση το πρωι γιατι ολοι λιγο πολυ το πρωι δικαιολογημενα ειναι καπως, εμενα μουχουν πει οτι φοβουνται να μου μιλησουν μεχρι να πιω καφε
+1000
Τί μου λες μετά για κλάση, στυλ και μαλακίες ...
Επισκέπτης
θελω παρτουζα με γκαγκακη και γερμανου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θελω παρτουζα με γκαγκακη και γερμανου
Επισκέπτης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στρακι...θες και παρτουζες νιανιαρο......χου ρε
[size=37pt]τί μουνι[/size] ειναι αυτο ωρε παληκαρια ????
πλησιαζει το απολυτο milf..
Ε ΟΧΙ....
Να τη γαμας και να σου μιλαει για τη δυναμη του μαρκετινγκ του πεους
Επισκέπτης
θελω να την γλειψω και να τη φιλησω
Πουτάνα των media και αυτή?
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, με εξειδίκευση στο Ιmage Making και Μedia Perception Management και πολυετή καριέρα στο χώρο της επικοινωνίας. Έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί πλήθους Επικοινωνιακών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που απέσπασαν δεκάδες βραβεία και αποτέλεσαν case studies. Έχει συνεργαστεί με επιτυχία με πλήθος τηλεοπτικών προσωπικοτήτων και προσωπικοτήτων του θεάματος γενικότερα.
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, με εξειδίκευση στο Ιmage Making και Μedia Perception Management και πολυετή καριέρα στο χώρο της επικοινωνίας. Έχει δημιουργήσει και επιμεληθεί πλήθους Επικοινωνιακών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που απέσπασαν δεκάδες βραβεία και αποτέλεσαν case studies. Έχει συνεργαστεί με επιτυχία με πλήθος τηλεοπτικών προσωπικοτήτων και προσωπικοτήτων του θεάματος γενικότερα.