You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Γκαγκάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Ant1, παραδέχεται πόσο πολύ θέλει να παντρευτεί, καθώς και ότι έχει τεράστια εμμονή με τα νυφικά.
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απασχολεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στην Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Όταν ήμουν μικρότερη, ήθελα ένα γάμο με 1.000 καλεσμένους και έμενα στο κέντρο της προσοχής. Επειδή πια είναι σύνηθες και αρχίζω να ανακαλύπτω την
αξία του να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, νομίζω ότι θα μπορούσα να παντρευτώ μόνη μου στην Μυτιλήνη. Θα σου πώ ότι είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό! Θέλω ένα νυφικό με φρου φρου, φουσκωτό. Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά. Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι εάν δεν μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμη και στην Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό». Όπως είπε το γεγονός ότι είναι 39 ετών δεν την πτοεί καθόλου σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Νιώθει δηλαδή ότι ποτέ δεν είναι... αργά!
ΠΗΓΗ: περιοδικό People.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ........
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απασχολεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στην Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Όταν ήμουν μικρότερη, ήθελα ένα γάμο με 1.000 καλεσμένους και έμενα στο κέντρο της προσοχής. Επειδή πια είναι σύνηθες και αρχίζω να ανακαλύπτω την
αξία του να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, νομίζω ότι θα μπορούσα να παντρευτώ μόνη μου στην Μυτιλήνη. Θα σου πώ ότι είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό! Θέλω ένα νυφικό με φρου φρου, φουσκωτό. Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά. Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι εάν δεν μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμη και στην Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό». Όπως είπε το γεγονός ότι είναι 39 ετών δεν την πτοεί καθόλου σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Νιώθει δηλαδή ότι ποτέ δεν είναι... αργά!
ΠΗΓΗ: περιοδικό People.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ........
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ .........
Εχουμε αυτοκινητο....δωσε μαs διευθυνση
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 216
http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/DEITE-PWS-EINAI-H-KATERINA-GKAGKAKH-XWRIS-IXNOS-MAKIGIAZ-AGNWRISTH/ArticleImage_107839-bmp.xpng?p=107839[/img[/URL]]
[/quote]
[size=18pt]Ω ΡΕ ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
[size=30pt]3.7/10[/size]
Eντούτοις, θα της έριχνα ένα άγριο στα όρθια αρκεί να φόραγε ταγιέρ με μάυρο καλσόν και 10ποντη γόβα....
Eντούτοις, θα της έριχνα ένα άγριο στα όρθια αρκεί να φόραγε ταγιέρ με μάυρο καλσόν και 10ποντη γόβα....