Νέα

Κατερίνα Γκαγκάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το γαμησι του θανατου :

Την γαμας το βραδυ , κοιμασαι εκει γιατι βαριεσαι να πας σπιτι , ξυπνας το πρωι την βλεπεις διπλα σου αβαφη να κοιμαται , παθαινεις εμφραγμα απο το φοβο σου και μενεις στον τοπο.

Αντιο κοσμε .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
gagkaki_3.jpg
gagkaki_1.jpg

gagkaki_2.jpg

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Της Μεταμορφωσεως ηταν πριν κανα δυο βδομαδες... :think:

Επισκέπτης
ταπεινωση θελει.....χυσκια στη μαπα...και χλεπα στην κουτέλα...σκατογυναιο που θελει μιση ντουζινα φουσκα με γαντι με καρφια...αποπνεει καργιολικι-ντιβιλικι απο 85 χιλιαδες γυαρδες...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ταπεινωση θελει.....χυσκια στη μαπα...και χλεπα στην κουτέλα...σκατογυναιο που θελει μιση ντουζινα φουσκα με γαντι με καρφια...αποπνεει καργιολικι-ντιβιλικι απο 85 χιλιαδες γυαρδες...
μαζί σου φίλε .. συμφωνώ απόλυτα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
τι κωλομπαζο ειναι και αυτο :rockon: :rockon: :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Ant1, παραδέχεται πόσο πολύ θέλει να παντρευτεί, καθώς και ότι έχει τεράστια εμμονή με τα νυφικά.
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απασχολεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στην Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Όταν ήμουν μικρότερη, ήθελα ένα γάμο με 1.000 καλεσμένους και έμενα στο κέντρο της προσοχής. Επειδή πια είναι σύνηθες και αρχίζω να ανακαλύπτω την

αξία του να μην ασχολείται κανείς μαζί σου, νομίζω ότι θα μπορούσα να παντρευτώ μόνη μου στην Μυτιλήνη. Θα σου πώ ότι είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό! Θέλω ένα νυφικό με φρου φρου, φουσκωτό. Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά. Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι εάν δεν μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμη και στην Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό». Όπως είπε το γεγονός ότι είναι 39 ετών δεν την πτοεί καθόλου σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Νιώθει δηλαδή ότι ποτέ δεν είναι... αργά!
ΠΗΓΗ: περιοδικό People.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ........

τυποι η λυση στο προβλημα της κοπελας ειναι η εξης:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κλασικη αγαμητη ελληνιδα...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
199
Like
4.768
Πόντοι
15.775
Μαλλον εχει καιρο να φαει πουτσο για να ντυνεται ετσι..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ολοι οι υπεργαμιαδες που εχουν σταξει μια περιουσια για τα αλβανα και τα ρουμανογυφτακια σε ρδελα και στουντιο, δεν γαμουσανε την Γκαγκακη.

Ειστε για τον πουτσο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ολοι οι υπεργαμιαδες που εχουν σταξει μια περιουσια για τα αλβανα και τα ρουμανογυφτακια σε ρδελα και στουντιο, δεν γαμουσανε την Γκαγκακη.

Ειστε για τον πουτσο.
:thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Ειστε για τον πουτσο.
Εσύ είσαι για τον πούτσο που γουστάρεις αυτό το σκήνωμα,με φάτσα αποτελέσματος σύγκρουσης με νταλίκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom