Νέα

Κατερίνα Γερονικολού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
για να πω την δικη μου γνωμη η κοπελα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ερωτευσιμη :smitten: τωρα γι αυτους που την λενε μπαζο υπαρχει μια παροιμια  για μια αλεπου και κατι κρεμασταρια.............

Θα μπορούσα να την ερωτευθώ μόνο κοιτάζοντας τη φωτογραφία της...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απίστευτο προσωπάκι...

Επισκέπτης
Tην είχε χθες ο Λιάγκας...είναι μυστηριώδης γκόμενα και είπε ότι τώρα δεν έχει σχέση και τη βγάζει μόνη της γιατί δεν προλαβαίνει !
Για πείτε άποψη !  Πιστεύετε ότι γαμιέται πολύ ή ότι είναι μονογαμική ?  πως την κόβετε ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Aυτη επειδη εχει τετοια φατσα οσο μεγαλωνει θα ασχημαινει
ηδη σε μια διαφημηση που εκανε προσφατα στο μεγκα ηταν γαμησε τα
μονο για μικρο ηταν καλο τωρα που μεγαλωνει..

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Tην είχε χθες ο Λιάγκας...είναι μυστηριώδης γκόμενα και είπε ότι τώρα δεν έχει σχέση και τη βγάζει μόνη της γιατί δεν προλαβαίνει !
Για πείτε άποψη !  Πιστεύετε ότι γαμιέται πολύ ή ότι είναι μονογαμική ?  πως την κόβετε ?
Τη βγάζει μόνη της,γιατί δεν προλαβαίνει?  :2funny: :2funny:
Μετά από μία γρήγορη σκέψη.....  :think: την κόβω για μονογαμική....τώρα σίγουρα.....νομίζω.....δηλαδή.....εεε....θέλω να πώ....   :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παπάρια. Σιγα μην την βγαζει μονη της.

Επισκέπτης
Τη βγάζει μόνη της,γιατί δεν προλαβαίνει?  :2funny: :2funny:
Μετά από μία γρήγορη σκέψη...την κόβω για μονογαμική....τώρα σίγουρα.....νομίζω.....δηλαδή.....εεε....θέλω να πώ....  :think: :think:
:grin:

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μoυ φαίνεται ότι ή πολύ μονογαμική ή πολύ καργιόλα θα είναι  :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για πείτε άποψη !  Πιστεύετε ότι γαμιέται πολύ ή ότι είναι μονογαμική ?  πως την κόβετε ?

Μπατιρησαν και οι αγαπουλοχορηγουληδες τωρα και κανενας δεν μπορει να στηριξει οικονομικα μια νεα και ελπιδοφορα καλλιτεχνιδα  :'(
Ατιμη ζωη  :-

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυτού του είδους οι γυναίκες πάντα δείχνουν όμορφες, αρκεί να μην πάρουν κιλά. Συνήθως από χαρακτήρα είναι ρομαντικές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη είναι και ηθοποιός, επάγγελμα που προσελκύει ανθρώπους όχι και τόσο ντόμπρους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οταν λεει μονη τηs...........εννοει οτι φιλιεs εχει
Φιλιεs απο μπατιρηδεs............Αλλη παρεα  ψαχνει το κοριτσι

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οταν λεει μονη τηs...........εννοει οτι φιλιεs εχει
Φιλιεs απο μπατιρηδεs............Αλλη παρεα  ψαχνει το κοριτσι

(Τώρα που οι άπλες δεν βάζουν πια το χέρι στη τσέπη)  πολλές έχουν μείνει  μόνες .
Μα να μην τις καταλαβαίνει κανείς ....πως πάνω απ΄όλα θέλουν μια σωστή σχέση ... να ερωτευθούν ενα καλό παιδί .

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
(Τώρα που οι άπλες δεν βάζουν πια το χέρι στη τσέπη)   πολλές έχουν μείνει  μόνες .
Μα να μην τις καταλαβαίνει κανείς ....πως πάνω απ΄όλα θέλουν μια σωστή σχέση ... να ερωτευθούν ενα καλό παιδί .

Ειναι κακος ο κοσμος τυπε  :S

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
καυλαααααααααααα :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: